Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Desesser (discussiócontribucions)

El text d'aquest article ha estat extret d'El Camí (revista), on s'havia introduït indegudament fa més de tres anys. Pregue que algú els repasse per si no ho he solucionat prou bé, i sobretot per si cal traslladar part de l'historial de l'un a l'altre, cosa que jo no sé fer. Gràcies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Com que els dos textos estan junts a totes les edicions de l'historial, no es poden separar els historials. La manera d'indicar l'autoria és posar la plantilla {{copiat de}} a Discussió:El Camí (revista 1918).

De vegades explicar-ho al resum de l'edició on es fa la còpia pot ser útil o fins i tot suficient.

Desesser (discussiócontribucions)

No en totes les edicions: els historials estan junts a partir de l'edició del 23 gener 2021 per Noelia.perez10, però a partir d'aquesta data la immensa majoria de les les edicions següents es refereixen al text paràsit, que fins i tot intentà suplantar totalment el seu hoste involuntari, però docosong va reaccionar a temps; tan sols li faltà (a ell i a tots els editors següents, humans i robots) adonar-se que el resultat era un monstre de dos caps. Me'n faig creus, i ho he dut ací principalment per alertar una mica sobre la necessitat de posar més atenció, més enllà de petits (bé que importants) detalls lèxics, sintàctics, de format, etc., a la possible incoherència argumental dels articles, per tal que no puga passar desapercebuda durant anys com en aquest cas, tot i ser tan flagrant. No és la primera vegada que vinc a esmerçar una hora disponible i tope amb desgavells de tal calibre, i és molt desencoratjador. Si volem una Viquipèdia amb cara i ulls, cal ser més vigilants i expeditius. Lamentaria que algú es prenga a mal aquesta crítica, sé que alguns hi dediqueu molt de temps i que no hi ha prou mans, us pregue que disculpeu aquest desfogament momentani, del qual probablement em penedité d'ací no res.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí vols demana-ho als administradors (a Viquipèdia:Petició als administradors) però jo veig cap manera de separar els dos historials tal que tot el text que hi surti estigui correctament atribuït a qui el va escriure. Quan separes els historials, en cada edició (versió) hi ha tot el text, i totes les versions menys una hi ha els dos textos.

Sí que seria fàcil de separar els historials si no s'hagués restaurat el text antic abans d'esborrar el nou, com ha passat en altres ocasions en altres articles.

Desesser (discussiócontribucions)

Crec que de moment la plantilla que hi has posat serà suficient. Moltes gràcies, Pere prlpz, per la teua atenció.