Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

  • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
  • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
  • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
  • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
  • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

 Nova petició


Vàndals[modifica | modifica el codi]

Especial:Contribucions/88.8.117.124: actiu avui, ahir i la setmana passada.

Especial:Contribucions/80.28.148.73: actiu avui, dimecres passat i fa mesos.--Pere prlpz (disc.) 10:13, 26 set 2014 (CEST)

Blocats tots dos per dues setmanes. Si reincideixen després d'aquest període, comentau-ho aquí mateix. Pau Cabot · Discussió 19:00, 26 set 2014 (CEST)

Solucionar error 404[modifica | modifica el codi]

El dia 11 d'octubre caduca la confirmació del registre al compte que vaig obrir. Sempre que intento iniciar sessió, em surt error 404. He mirat que les "galetes" estiguin activades, però no em funciona. Podríeu indicar-me què he de fer? Moltes gràcies!

Em sembla que hi ha dues coses diferents. Per registrar un compte no es demana cap confirmació, només de l'adreça de correu però el compte funciona igualment sense adreça. És independent al fet de que no puguis iniciar sessió. L'error 404 és ocasional quan cauen els servidors, però no hauria de durar gaire. Els problemes per iniciar sessió normalment són per les galetes. A més de comprovar que estiguin activades, assegura't que el domini wikipedia.org no el tinguis en la llista negra de llocs on no es permeten mai. Una forma de comprovar-ho és canviant de navegador. Un altre possible problema és la data de l'ordinador, podria passar que les galetes es desin ja caducades. Finalment, si utilitzes un servidor PHP podria ser problema de configuració del php.ini. Prova des d'un altre ordinador, si tens oportunitat.--V.Riullop (parlem-ne) 11:10, 7 oct 2014 (CEST)

Reanomenar Categoria:Articles bons en xinés clàssic[modifica | modifica el codi]

Demano reanomenar aquesta categoria, per un error d'ortografia (*«xinés» per «xinès»). No m'hi veig amb cor de fer-ho tot sol... :-( --Álvaro (disc.) 11:13, 12 oct 2014 (CEST)

@Alvaro Vidal-Abarca: No és una falta d'ortografia, sinó que és l'estàndard acceptat per l'AVL, que correspon a la pronúncia occidental.--Pere prlpz (disc.) 14:22, 12 oct 2014 (CEST)
El mateix tema: Viquipèdia:La_taverna/Ajuda#Plantilla_en_valencià.--Pere prlpz (disc.) 14:35, 12 oct 2014 (CEST)
Entès, perdoneu la meva ignorància... Incorporaré el Diccionari Normatiu de l'AVL a la meva llista d'eines habituals. Merci! --Álvaro (disc.) 17:57, 12 oct 2014 (CEST)

Especial:Contribucions/88.13.57.126[modifica | modifica el codi]

Si hi ha algun administrador per aquí, demano blocar Especial:Contribucions/88.13.57.126 i semiprotegir Vic, si més no per una estona.--Pere prlpz (disc.) 16:03, 14 oct 2014 (CEST)

Semiprotegir Forat negre[modifica | modifica el codi]

Demano semiprotegir Forat negre, que sembla que hi ha una classe sencera fent-lo servir per intercanviar-se insults. Algunes versions contenen insults amb noms i cognoms i potser s'haurien d'amagar.--Pere prlpz (disc.) 22:44, 14 oct 2014 (CEST)

Fet Fet! i Fet Fet!! — Leptictidium (digui, digui) 09:16, 15 oct 2014 (CEST)

Canvi de nom[modifica | modifica el codi]

Hola! Volia demanar el canvi de nom de l'article Baltasar d'Habsburg a Baltasar Carles d'Habsburg, que com podeu veure també existeix. Però no m'ho deixa canviar. El doble nom és l'usual en les referències, tant contemporànies al personatge i després de la seva mort, com en la bibliografia contemporània pròpiament.--Sorenike (disc.) 22:33, 16 oct 2014 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui, digui) 10:02, 17 oct 2014 (CEST)

Vàndal[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar 85.60.217.49 (discussió contribucions registre), vandalisme reincident.--Carles (enraonem) 00:14, 17 oct 2014 (CEST)

Afegeixo actitud hostil per demanar blocatge de les dues IP des de les quals ha escrit diversos dies diferents, 85.192.77.82 (discussió contribucions registre) i 85.60.217.49 (discussió contribucions registre)--Carles (enraonem) 09:52, 17 oct 2014 (CEST)
En la meua opinió, per a blocar IP's anònimes, el vandalisme ha de ser força més massiu que en el cas que proposes, ja que pot afectar a tercers. --Joanot Martorell 12:54, 17 oct 2014 (CEST)
Sí, Martorell, com a norma general tens raó. Jo rarament demano blocar IPs. Però hi ha matisos. Jo dedico força estona cada dia a netejar vandalismes, i podria precisar més. Quan durant diveros dies seguits la mateixa IP, que mai abans havia fet aportacions, fa vandalisme, bloquejar-la no perjudica ningú, perquè només el vàndal l'està fent servir i les probabilitats que algú altre la vulgui fer servir justament en el període de blocatge són molt baixes. D'altra banda, en aquest cas concret, mirant les hores d'edició, gairebé asseguraria que el vàndal escriu des de casa seva quan fa servir 85.60.217.49.--Carles (enraonem) 13:06, 17 oct 2014 (CEST)
No les he bloquejat per sempre perquè una de les IP ha estat utilitzada en el passat per fer contribucions útils, de manera que el vàndal no és l'únic que les fa servir. —Leptictidium (digui, digui) 13:12, 17 oct 2014 (CEST)
Em fa la sensació que es tracta presumptament de l'usuari "Dj Rnaw" (no pose enllaç per a no cridar-li l'atenció) de forma anònima que hi està fent accions ocioses i recreatives. De totes maneres és un vandalisme de nivell 2, d'acord amb VP:V. El que sí he fet és esborrar les pàgines que es redirigien cap a la pàgina d'eixe usuari. --Joanot Martorell 13:14, 17 oct 2014 (CEST)
Gràcies, Martorell. És clar que té els usuaris "Dj rnaw" i "Trionsbcn" també, registrats per vandalitzar, però vaja, segur que amb el blocatge de la IP 85.60.217.49 (gràcies, Leptictidium) de moment ja n'hi ha prou. Potser d'aqui a una setmana ja se n'ha oblidat, del tema.--Carles (enraonem) 13:21, 17 oct 2014 (CEST)
Sr. Vàndal, seria una llàstima que continuïs perdent el temps innecessàriament. A nosaltres ens és molt més fàcil i ens costa molt menys temps blocar-te els comptes que a tu de crear-los. Segur que tens coses molt millors a fer. —Leptictidium (digui, digui) 19:10, 17 oct 2014 (CEST)
Es pot saber a què ve el gif de més amunt? L'explicació "no ho revertiu sense un molt bon motiu" és prou bon motiu per revertir-ho per "sense cap sentit". --V.Riullop (parlem-ne) 10:52, 20 oct 2014 (CEST)
No sé per què em molesto a posar «si necessiteu una explicació, aviseu-me i us ho explico per xat». (>_<) Hi havia un vàndal que cada dos minuts anava utilitzant un mòbil amb dades per crear nous comptes vandàlics amb noves IP, i cada vegada que ho feia venia aquí per burlar-se de nosaltres. El meu raonament era que si li posàvem una imatge prou gran a la imatge, començaria a menjar-se-li les dades i es veuria obligat a deixar d'emprenyar.—Leptictidium (digui, digui) 08:32, 21 oct 2014 (CEST)

Eliminar últimes dues entrades historial "Escola Sant Pau Figueres" i actualitzar l'enllaç al web[modifica | modifica el codi]

Bona tarda,

Sóc el cap d'estudis de l'Escola Sant Pau. He volgut canviar l'enllaç del web de l'escola Sant Pau de Figueres ja que hem fet una de nova i ben aviat esborrarem la nova.

El nou enllaç és https://sites.google.com/a/xtec.cat/escola-sant-pau-fi/

Suposo que no ho he fet bé ja que em donava error, però al veure l'historial he vist que sortia l'IP.

La meva petició és doble: Eliminar les dues entrades de l'historial i fer el canvi de l'enllaç del web de l'escola.

Moltes Gràcies.


No sé quin deu ser el problema, potser les IP no poden afegir enllaços externs. He fet el canvi i he tret la teva adreça de correu electrònic d'aquesta pàgina per evitar que t'hi enviïn espam. :-) —Leptictidium (digui, digui) 17:01, 17 oct 2014 (CEST)

Moltes gràcies per actualitzar l'enllaç, és possible esborrar les dues entrades a l'historial que he fet?

Validació correu electrònic associat al compte d'usuari[modifica | modifica el codi]

Bon dia,

Vaig registrar el meu compte d'usuari (mcanaleta2880) el passat dissabte i vaig donar com correu electrònic Plantilla:Nospam.

Aquest correu és de la feina i no he pogut validar-lo. Des de casa hi tinc un accés difícil i quan hi he accedit des de la feina ja s'havia superat el temps màxim.

Hi ha alguna manera de validar el correu associat? Gràcies! Amb el registre i la contrasenya ja m'hi deixa entrar.

@Mcanaleta2880: Pots anar a Especial:Preferències (clicant aquí o a l'enllaç "Preferències" de dalt a la dreta). Tirant avall trobaràs el correu que has donat i un enllaç per canviar-lo. A més, si no has validat el correu, crec que també t'hi apareixerà un enllaç per validar la mateixa adreça sense canviar-la.--Pere prlpz (disc.) 10:10, 20 oct 2014 (CEST)

desaparició d'una subpàgina[modifica | modifica el codi]

Hola. Arrel d'aquest comentari, observo que han desaparegut les subpàgines tipus: "Plantilla:partit nnn/meta/sigles", mentre que existeixen les "Plantilla:partit nnn/sigles". He mirat si algú havia fet un reanomenament o esborrat, però no ho he sabut trobar. Potser és tan simple com reanomenar aquestes darreres, però no sé si espatllaré una altra cosa i no ho he volgut fer sense entendre que ha passat. La incidència afecta a totes les pàgines d'eleccions autonòmiques, com ara: Eleccions al Parlament de Catalunya de 2003. Alguna idea ?. --amador (disc.) 16:27, 20 oct 2014 (CEST)

El motiu és per les edicions a Plantilla:Infotaula eleccions. Amb això, s'han reanomenat les subplantilles de només 4 partits, no tots: Especial:PrefixIndex/Plantilla:Convergència i Unió/, Especial:PrefixIndex/Plantilla:Partit dels Socialistes de Catalunya/, etc. Ping Solde. --V.Riullop (parlem-ne) 17:15, 20 oct 2014 (CEST)

Bon dia! totalment "mea culpa" que es desquadri això, perdoneu... A veure si podem decidir com a d'anar el tema i m'encarrego d'arreglar-ho ipso facto. A veure, arran de fer alguns articles nous sobre Eleccions al Parlament Europeu (ex: Eleccions_al_Parlament_Europeu_de_2014_(Itàlia), em vaig adonar que la Plantilla:Infotaula eleccions usava en alguns punts la sub-plantilla "Partit/sigles" i en altres "Partit/meta/sigles" i que a la vegada, també existien les plantilles de "partit/meta/color". I vaig obrir una consulta a la Taverna Viquipèdia:La_taverna/Ajuda#Dubte_amb_les_plantilles_de_sigles_i_colors per a veure si podem arribar a un consens. La "cagada" que vaig fer és modificar directament la plantilla per adaptar-la a les sub-plantilles que havia creat, sense validar l'impacte. La meva proposta passaria per:

  1. Les plantilles de sigles i color (i altres si s'escau), que tinguin el format: "partit/meta/sigles" i "partit/meta/color"
  2. En la plantilla "Infotaula eleccions" (i totes les que estiguin relacionades), unificar la manera com s'usen les plantilles.
  3. Renombrar totes les plantilles existents per a compartir el criteri.

Què us sembla? algú en té més informació Amadalvarez, Vriullop? Perdoneu el "desquadre" de les taules... --Solde (disc.) 08:10, 21 oct 2014 (CEST)

Per mi OK. Recorda tancar la discussió on es detectava tot això quan acabis. Merci,--amador (disc.) 10:06, 21 oct 2014 (CEST)
Sigui quina sigui l'estructura final, el procés hauria de ser al revés: primer 3) i desprès 2) per tenir continuïtat sense trencar res. A més, aquestes plantilles es poden estar usant en d'altres, com {{Election box candidate with party link}} que també s'haurien d'actualitzar una vegada fets els reanomenaments dels partits. Per últim, shortname no sempre és equivalent a sigles. A {{Partit del Referèndum/meta/shortname}} no m'ho sembla. D'altres estan duplicades o triplicades: {{Partit Nacional Escocès/meta/shortname}}, {{Partit nacional Escocès/sigles}}, {{Partit Nacional Escocès/sigles}}; tot un desgavell. --V.Riullop (parlem-ne) 11:41, 21 oct 2014 (CEST)
Doncs intentaré "reorganitzar" una mica tot aquest sarau a veure si me'n surto ;-) Ja comentaré els progressos a la discussió de l'article i aquí mateix. Salut! --Solde (disc.) 12:22, 21 oct 2014 (CEST)

Vàndal Coraconga[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar Coraconga (discussió contribucions registre), registrat per vandalitzar.--Carles (enraonem) 13:20, 21 oct 2014 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 16:16, 21 oct 2014 (CEST)

Semiprotegir Michael Jackson[modifica | modifica el codi]

Demano semiprotegir Michael Jackson pels múltiples vàndals dels darrers tres dies, i blocar LaMagaTeEbola creat per vandalitzar.--Pere prlpz (disc.) 15:35, 22 oct 2014 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 15:39, 22 oct 2014 (CEST)

Vàndals QwertMnbv i Vavelioloco[modifica | modifica el codi]

Proposo avisar i/o blocar als usuaris QwertMnbv (discussió contribucions registre) i Vavelioloco (discussió contribucions registre); semblen registrats per a només vandalitzar. --Solde (disc.) 08:27, 24 oct 2014 (CEST)

Completament d'acord. En QwertMnbv (discussió contribucions registre) ha arribat a canviar aquesta petició per eliminar el seu nom. Mala fe manifesta. --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:41, 24 oct 2014 (CEST)

Reanomenar Discussió:Bus sèrie universal[modifica | modifica el codi]

Cal un administrador per reanomenar Discussió:Bus sèrie universal a Discussió:Bus Sèrie Universal i tornar a tenir la discussió amb la seva pàgina. Jo ho he intentat però he badat amb les majúscules.

Un altre tema és si l'article s'ha d'anomenar amb majúscules o minúscules.--Pere prlpz (disc.) 11:20, 24 oct 2014 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui, digui) 11:23, 24 oct 2014 (CEST)

Blocar 85.192.106.89[modifica | modifica el codi]

Si us plau blocar a 85.192.106.89, no para de vandalitzar.--Syum90 12:38, 24 oct 2014 (CEST)

Blocar 85.192.77.71[modifica | modifica el codi]

Igual que l'anterior, 85.192.77.71 no para de vandalitzar.--Syum90 12:46, 24 oct 2014 (CEST)