Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

  • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
  • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
  • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
  • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
  • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

 Nova petició


Autopatrullat JoanCa[modifica | modifica el codi]

Proposo donar el flag d'autopatrullat a JoanCa (discussió contribucions registre), ja fa molts anys que és per aquí, i darrerament està bastant actiu.--Carles (enraonem) 11:48, 1 març 2014 (CET)

Només mirant les últimes contribucions, està copiant literalment contingut que no és lliure. --V.Riullop (parlem-ne) 13:29, 1 març 2014 (CET)
No havia tingut en compte això. Jo parlava únicament des del punt de vista de la patrulla de canvis recents. Jo em dedico sovint a patrullar el vandalisme i les edicions de prova / no procedents, i aquest usuari, clarament no en fa, i com menys usuaris registrats hi hagi a la llista de canvis recents quan amago les edicions patrullades, millor. De tota manera, si les seves aportacions són copyvio, no sé fins a quin punt importa massa que sigui autopatrullat o no, en el sentit que igualment no sembla que les estiguem controlant. Però vaja, si realment fa copyvio, llavors retiro la proposta.--Carles (enraonem) 03:34, 2 març 2014 (CET)
És una mala comprensió de bona fe que ja li he comentat. Segons la resposta, per mi cap problema en que sigui autopatrullat. Els articles afectats caldrà identificar-los i es poden refer. --V.Riullop (parlem-ne) 10:45, 2 març 2014 (CET)
Resposta positiva. Per mi endavant. --V.Riullop (parlem-ne) 18:07, 2 març 2014 (CET)

Autopatrullat[modifica | modifica el codi]

Proposo donar el flag d'autopatrullat a Markan80 (discussió contribucions registre)--Carles (enraonem) 12:45, 1 jul 2014 (CEST)

A favor, força actiu.--Àlex (Discussió) 20:37, 19 ago 2014 (CEST)

68.100.172.139, anònim tossut[modifica | modifica el codi]

Què hem de fer amb aquest anònim? Fa canvis importants sense consens (revertint sense complexes les correccions que provoca ell mateix), fa reanomenaments incorrectes i categoritza malament. Malgrat haver estat avisat i haver llegit manifestament el missatge, al vespre ha revertit de nou les correccions. És una mica esgotador!--Hinio (disc.) 21:26, 19 jul 2014 (CEST)

Blocar l'usuari Jordipp[modifica | modifica el codi]

Bones. He revertit un parell de bandalismes de l'usuari Jordipp (discussió contribucions registre) a la pàgina de Begur. Potser convindria blocar-lo, no sé què es fa en aquests casos.--Medol (disc.) 15:00, 31 jul 2014 (CEST)

@Medol: Encara hi continua? – Leptictidium (digui, digui) 07:56, 1 ago 2014 (CEST)
@Leptictidium: Va parar, però les cinc contribucions que ha fet són actes vandàlics.--Medol (disc.) 09:41, 1 ago 2014 (CEST)
El CarlesMartin el va avisar ahir i des d'aleshores no ha tornat a vandalitzar.– Leptictidium (digui, digui) 10:40, 1 ago 2014 (CEST)

Deprecated toolserver.org URLs in MediaWiki namespace[modifica | modifica el codi]

There is a list of pages here which must be updated: etherpad:localjs-toolserver.org. --Nemo bis (disc.) 20:45, 7 ago 2014 (CEST)

El Quixot[modifica | modifica el codi]

Crec que s'hauria de reanomenar El ingenioso hidalgo Don Quijote de La Mancha per El Quixot (ara redirecció): primera perquè l'obra ha estat traduïda al català i segona perquè l'article tracta de l'obra en general, abastant els dos volums de Cervantes, el fenomen cultural, etc. i no només la novel·la a què es refereix el títol actual. (L'entrada a la GEC [1] també és simplement "El Quixot")--Hinio (disc.) 19:35, 10 ago 2014 (CEST)

es pot reanomenar per les traduccions però si es parla del personatge o fenomen cultural caldria desambiguar--217.125.238.95 (discussió) 17:09, 23 ago 2014 (CEST)
Fet Fet!--KRLS , (disc.) 18:29, 23 ago 2014 (CEST)

Blocar l'usuari RotlinkBot[modifica | modifica el codi]

Sol·licito el bloqueig de RotlinkBot, que sembla ser el bot de l'usuari Rotlink. Aquest bot porta en actiu a cawiki des del 25 de maig amb un total de +3700 edicions i fins aquests moments no ha sol·licitat la marca de bot.

A més d'aquest petit incident (que a tothom li podria passar) he estat investigant a enwiki i sembla ser que l'usuari que controla el bot és el propietari de la web Archive.is (enllaç) un clon de Internet Archive que segons el seu FAQ més endavant podria incloure publicitat per mantenir la web.

Finalment, a enwiki aquest tema ja ha estat força debatut https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Archive.is_RFC i desconec si no caldria parlar-ho aquí. --Castor (disc.) 17:03, 23 ago 2014 (CEST)

Fet Fet! Bloquejat per un període infinit a l'espera de prendre una decisió comunitària. El suport al bloqueig a l'anglesa és pràcticament unànime, però hi ha divisió en si mantenir aquells enllaços afegits pel bot a archive.is per una qüestió de promoció (obre la porta a d'altres) malgrat ser útils o deixar els ja existents a .is. Comentar que el bot ha començat a fer incursions en d'altres projectes germans en català.--KRLS , (disc.) 17:06, 23 ago 2014 (CEST)

Bloqueig a Hartsols[modifica | modifica el codi]

Sol·licito que considereu el comportament de l'Hartsols per la seva actuació reiterada a l'article Barcelona per imposar uns canvis que són polèmics i que han estat en discussió (dues frases referents a ordinalitat en referència a Espanya) i per eliminar "a sac" la galeria d'imatges. Ha estat advertit sobre el funcionament d'aquest tipus de canvis i ha continuat fent-los. Salut !amador (disc.) 06:06, 26 ago 2014 (CEST)

Fet Fet! Ja l'havia advertit fa dies --Panotxa (disc.) 13:50, 26 ago 2014 (CEST)

Exposició[modifica | modifica el codi]

Demano que es reanomeni Exposició (esdeveniment) a senzillament exposició. Gràcies.--Medol (disc.) 23:26, 27 ago 2014 (CEST)