Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

 • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
 • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
 • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
 • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
 • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

 Nova petició


Vàndals[modifica | modifica el codi]

Especial:Contribucions/88.8.117.124: actiu avui, ahir i la setmana passada.

Especial:Contribucions/80.28.148.73: actiu avui, dimecres passat i fa mesos.--Pere prlpz (disc.) 10:13, 26 set 2014 (CEST)

Blocats tots dos per dues setmanes. Si reincideixen després d'aquest període, comentau-ho aquí mateix. Pau Cabot · Discussió 19:00, 26 set 2014 (CEST)

Solucionar error 404[modifica | modifica el codi]

El dia 11 d'octubre caduca la confirmació del registre al compte que vaig obrir. Sempre que intento iniciar sessió, em surt error 404. He mirat que les "galetes" estiguin activades, però no em funciona. Podríeu indicar-me què he de fer? Moltes gràcies!

Em sembla que hi ha dues coses diferents. Per registrar un compte no es demana cap confirmació, només de l'adreça de correu però el compte funciona igualment sense adreça. És independent al fet de que no puguis iniciar sessió. L'error 404 és ocasional quan cauen els servidors, però no hauria de durar gaire. Els problemes per iniciar sessió normalment són per les galetes. A més de comprovar que estiguin activades, assegura't que el domini wikipedia.org no el tinguis en la llista negra de llocs on no es permeten mai. Una forma de comprovar-ho és canviant de navegador. Un altre possible problema és la data de l'ordinador, podria passar que les galetes es desin ja caducades. Finalment, si utilitzes un servidor PHP podria ser problema de configuració del php.ini. Prova des d'un altre ordinador, si tens oportunitat.--V.Riullop (parlem-ne) 11:10, 7 oct 2014 (CEST)

Reanomenar Categoria:Articles bons en xinés clàssic[modifica | modifica el codi]

Demano reanomenar aquesta categoria, per un error d'ortografia (*«xinés» per «xinès»). No m'hi veig amb cor de fer-ho tot sol... :-( --Álvaro (disc.) 11:13, 12 oct 2014 (CEST)

@Alvaro Vidal-Abarca: No és una falta d'ortografia, sinó que és l'estàndard acceptat per l'AVL, que correspon a la pronúncia occidental.--Pere prlpz (disc.) 14:22, 12 oct 2014 (CEST)
El mateix tema: Viquipèdia:La_taverna/Ajuda#Plantilla_en_valencià.--Pere prlpz (disc.) 14:35, 12 oct 2014 (CEST)
Entès, perdoneu la meva ignorància... Incorporaré el Diccionari Normatiu de l'AVL a la meva llista d'eines habituals. Merci! --Álvaro (disc.) 17:57, 12 oct 2014 (CEST)

Especial:Contribucions/88.13.57.126[modifica | modifica el codi]

Si hi ha algun administrador per aquí, demano blocar Especial:Contribucions/88.13.57.126 i semiprotegir Vic, si més no per una estona.--Pere prlpz (disc.) 16:03, 14 oct 2014 (CEST)

Vàndal[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar 85.60.217.49 (discussió contribucions registre), vandalisme reincident.--Carles (enraonem) 00:14, 17 oct 2014 (CEST)

Afegeixo actitud hostil per demanar blocatge de les dues IP des de les quals ha escrit diversos dies diferents, 85.192.77.82 (discussió contribucions registre) i 85.60.217.49 (discussió contribucions registre)--Carles (enraonem) 09:52, 17 oct 2014 (CEST)
En la meua opinió, per a blocar IP's anònimes, el vandalisme ha de ser força més massiu que en el cas que proposes, ja que pot afectar a tercers. --Joanot Martorell 12:54, 17 oct 2014 (CEST)
Sí, Martorell, com a norma general tens raó. Jo rarament demano blocar IPs. Però hi ha matisos. Jo dedico força estona cada dia a netejar vandalismes, i podria precisar més. Quan durant diveros dies seguits la mateixa IP, que mai abans havia fet aportacions, fa vandalisme, bloquejar-la no perjudica ningú, perquè només el vàndal l'està fent servir i les probabilitats que algú altre la vulgui fer servir justament en el període de blocatge són molt baixes. D'altra banda, en aquest cas concret, mirant les hores d'edició, gairebé asseguraria que el vàndal escriu des de casa seva quan fa servir 85.60.217.49.--Carles (enraonem) 13:06, 17 oct 2014 (CEST)
No les he bloquejat per sempre perquè una de les IP ha estat utilitzada en el passat per fer contribucions útils, de manera que el vàndal no és l'únic que les fa servir. —Leptictidium (digui, digui) 13:12, 17 oct 2014 (CEST)
Em fa la sensació que es tracta presumptament de l'usuari "Dj Rnaw" (no pose enllaç per a no cridar-li l'atenció) de forma anònima que hi està fent accions ocioses i recreatives. De totes maneres és un vandalisme de nivell 2, d'acord amb VP:V. El que sí he fet és esborrar les pàgines que es redirigien cap a la pàgina d'eixe usuari. --Joanot Martorell 13:14, 17 oct 2014 (CEST)
Gràcies, Martorell. És clar que té els usuaris "Dj rnaw" i "Trionsbcn" també, registrats per vandalitzar, però vaja, segur que amb el blocatge de la IP 85.60.217.49 (gràcies, Leptictidium) de moment ja n'hi ha prou. Potser d'aqui a una setmana ja se n'ha oblidat, del tema.--Carles (enraonem) 13:21, 17 oct 2014 (CEST)
Sr. Vàndal, seria una llàstima que continuïs perdent el temps innecessàriament. A nosaltres ens és molt més fàcil i ens costa molt menys temps blocar-te els comptes que a tu de crear-los. Segur que tens coses molt millors a fer. —Leptictidium (digui, digui) 19:10, 17 oct 2014 (CEST)
Es pot saber a què ve el gif de més amunt? L'explicació "no ho revertiu sense un molt bon motiu" és prou bon motiu per revertir-ho per "sense cap sentit". --V.Riullop (parlem-ne) 10:52, 20 oct 2014 (CEST)
No sé per què em molesto a posar «si necessiteu una explicació, aviseu-me i us ho explico per xat». (>_<) Hi havia un vàndal que cada dos minuts anava utilitzant un mòbil amb dades per crear nous comptes vandàlics amb noves IP, i cada vegada que ho feia venia aquí per burlar-se de nosaltres. El meu raonament era que si li posàvem una imatge prou gran a la imatge, començaria a menjar-se-li les dades i es veuria obligat a deixar d'emprenyar.—Leptictidium (digui, digui) 08:32, 21 oct 2014 (CEST)

Eliminar últimes dues entrades historial "Escola Sant Pau Figueres" i actualitzar l'enllaç al web[modifica | modifica el codi]

Bona tarda,

Sóc el cap d'estudis de l'Escola Sant Pau. He volgut canviar l'enllaç del web de l'escola Sant Pau de Figueres ja que hem fet una de nova i ben aviat esborrarem la nova.

El nou enllaç és https://sites.google.com/a/xtec.cat/escola-sant-pau-fi/

Suposo que no ho he fet bé ja que em donava error, però al veure l'historial he vist que sortia l'IP.

La meva petició és doble: Eliminar les dues entrades de l'historial i fer el canvi de l'enllaç del web de l'escola.

Moltes Gràcies.


No sé quin deu ser el problema, potser les IP no poden afegir enllaços externs. He fet el canvi i he tret la teva adreça de correu electrònic d'aquesta pàgina per evitar que t'hi enviïn espam. :-) —Leptictidium (digui, digui) 17:01, 17 oct 2014 (CEST)

Moltes gràcies per actualitzar l'enllaç, és possible esborrar les dues entrades a l'historial que he fet?

Validació correu electrònic associat al compte d'usuari[modifica | modifica el codi]

Bon dia,

Vaig registrar el meu compte d'usuari (mcanaleta2880) el passat dissabte i vaig donar com correu electrònic Plantilla:Nospam.

Aquest correu és de la feina i no he pogut validar-lo. Des de casa hi tinc un accés difícil i quan hi he accedit des de la feina ja s'havia superat el temps màxim.

Hi ha alguna manera de validar el correu associat? Gràcies! Amb el registre i la contrasenya ja m'hi deixa entrar.

@Mcanaleta2880: Pots anar a Especial:Preferències (clicant aquí o a l'enllaç "Preferències" de dalt a la dreta). Tirant avall trobaràs el correu que has donat i un enllaç per canviar-lo. A més, si no has validat el correu, crec que també t'hi apareixerà un enllaç per validar la mateixa adreça sense canviar-la.--Pere prlpz (disc.) 10:10, 20 oct 2014 (CEST)

desaparició d'una subpàgina[modifica | modifica el codi]

Hola. Arrel d'aquest comentari, observo que han desaparegut les subpàgines tipus: "Plantilla:partit nnn/meta/sigles", mentre que existeixen les "Plantilla:partit nnn/sigles". He mirat si algú havia fet un reanomenament o esborrat, però no ho he sabut trobar. Potser és tan simple com reanomenar aquestes darreres, però no sé si espatllaré una altra cosa i no ho he volgut fer sense entendre que ha passat. La incidència afecta a totes les pàgines d'eleccions autonòmiques, com ara: Eleccions al Parlament de Catalunya de 2003. Alguna idea ?. --amador (disc.) 16:27, 20 oct 2014 (CEST)

El motiu és per les edicions a Plantilla:Infotaula eleccions. Amb això, s'han reanomenat les subplantilles de només 4 partits, no tots: Especial:PrefixIndex/Plantilla:Convergència i Unió/, Especial:PrefixIndex/Plantilla:Partit dels Socialistes de Catalunya/, etc. Ping Solde. --V.Riullop (parlem-ne) 17:15, 20 oct 2014 (CEST)

Bon dia! totalment "mea culpa" que es desquadri això, perdoneu... A veure si podem decidir com a d'anar el tema i m'encarrego d'arreglar-ho ipso facto. A veure, arran de fer alguns articles nous sobre Eleccions al Parlament Europeu (ex: Eleccions_al_Parlament_Europeu_de_2014_(Itàlia), em vaig adonar que la Plantilla:Infotaula eleccions usava en alguns punts la sub-plantilla "Partit/sigles" i en altres "Partit/meta/sigles" i que a la vegada, també existien les plantilles de "partit/meta/color". I vaig obrir una consulta a la Taverna Viquipèdia:La_taverna/Ajuda#Dubte_amb_les_plantilles_de_sigles_i_colors per a veure si podem arribar a un consens. La "cagada" que vaig fer és modificar directament la plantilla per adaptar-la a les sub-plantilles que havia creat, sense validar l'impacte. La meva proposta passaria per:

 1. Les plantilles de sigles i color (i altres si s'escau), que tinguin el format: "partit/meta/sigles" i "partit/meta/color"
 2. En la plantilla "Infotaula eleccions" (i totes les que estiguin relacionades), unificar la manera com s'usen les plantilles.
 3. Renombrar totes les plantilles existents per a compartir el criteri.

Què us sembla? algú en té més informació Amadalvarez, Vriullop? Perdoneu el "desquadre" de les taules... --Solde (disc.) 08:10, 21 oct 2014 (CEST)

Per mi OK. Recorda tancar la discussió on es detectava tot això quan acabis. Merci,--amador (disc.) 10:06, 21 oct 2014 (CEST)
Sigui quina sigui l'estructura final, el procés hauria de ser al revés: primer 3) i desprès 2) per tenir continuïtat sense trencar res. A més, aquestes plantilles es poden estar usant en d'altres, com {{Election box candidate with party link}} que també s'haurien d'actualitzar una vegada fets els reanomenaments dels partits. Per últim, shortname no sempre és equivalent a sigles. A {{Partit del Referèndum/meta/shortname}} no m'ho sembla. D'altres estan duplicades o triplicades: {{Partit Nacional Escocès/meta/shortname}}, {{Partit nacional Escocès/sigles}}, {{Partit Nacional Escocès/sigles}}; tot un desgavell. --V.Riullop (parlem-ne) 11:41, 21 oct 2014 (CEST)
Doncs intentaré "reorganitzar" una mica tot aquest sarau a veure si me'n surto ;-) Ja comentaré els progressos a la discussió de l'article i aquí mateix. Salut! --Solde (disc.) 12:22, 21 oct 2014 (CEST)
Amadalvarez, Vriullop: Fet Fet! Tema inicialment tancat. He renombrat, reogranitzat i categoritzat totes les plantilles sobre sigles de partits polítics i colors dels partits polítics, unificant-ne el criteri. He fet una repassada a les plantilles que usaven aquestes altres, i també n'he unificat el criteri, i les repassat, crec que totes. Queda força feina en enllaçar totes aquestes plantilles amb les homòlogues en anglès, però això ja es pot anar fent mica en mica. I hi ha un munt de "peticions d'esborrat" que s'hauran d'anar fent (els he posat en esborrat diferit). Qualsevol error que trobeu, comenteu-m'ho i m'ho miro. Salut, i plantilles! ;-) --Solde (disc.) 13:02, 25 oct 2014 (CEST)

Vàndal Coraconga[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar Coraconga (discussió contribucions registre), registrat per vandalitzar.--Carles (enraonem) 13:20, 21 oct 2014 (CEST)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 16:16, 21 oct 2014 (CEST)

Semiprotegir Michael Jackson[modifica | modifica el codi]

Demano semiprotegir Michael Jackson pels múltiples vàndals dels darrers tres dies, i blocar LaMagaTeEbola creat per vandalitzar.--Pere prlpz (disc.) 15:35, 22 oct 2014 (CEST)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 15:39, 22 oct 2014 (CEST)

Vàndals QwertMnbv i Vavelioloco[modifica | modifica el codi]

Proposo avisar i/o blocar als usuaris QwertMnbv (discussió contribucions registre) i Vavelioloco (discussió contribucions registre); semblen registrats per a només vandalitzar. --Solde (disc.) 08:27, 24 oct 2014 (CEST)

Completament d'acord. En QwertMnbv (discussió contribucions registre) ha arribat a canviar aquesta petició per eliminar el seu nom. Mala fe manifesta. --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:41, 24 oct 2014 (CEST)

Reanomenar Discussió:Bus sèrie universal[modifica | modifica el codi]

Cal un administrador per reanomenar Discussió:Bus sèrie universal a Discussió:Bus Sèrie Universal i tornar a tenir la discussió amb la seva pàgina. Jo ho he intentat però he badat amb les majúscules.

Un altre tema és si l'article s'ha d'anomenar amb majúscules o minúscules.--Pere prlpz (disc.) 11:20, 24 oct 2014 (CEST)

Fet Fet!Leptictidium (digui, digui) 11:23, 24 oct 2014 (CEST)

Blocar 85.192.106.89[modifica | modifica el codi]

Si us plau blocar a 85.192.106.89, no para de vandalitzar.--Syum90 12:38, 24 oct 2014 (CEST)

Blocar 85.192.77.71[modifica | modifica el codi]

Igual que l'anterior, 85.192.77.71 no para de vandalitzar.--Syum90 12:46, 24 oct 2014 (CEST)

Vàndal Thecaweom111[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar Thecaweom111 (discussió contribucions registre), registrat per vandalitzar.--Pere Sallavinera (disc.) 09:35, 27 oct 2014 (CET)

Bloquejar vàndals[modifica | modifica el codi]

Demano que es bloquegin els següents usuaris creats per vandalitzar i/o amb nom d'usuari inacceptable:

Moltes gràcies.

--Pau Colominas (t'ajudo?) 14:51, 28 oct 2014 (CET)

Demano també el blocatge de l'usuari Miguelriri55 (discussió contribucions registre), que fa tota la pinta d'estar relacionat amb els vàndals esmentats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:35, 3 nov 2014 (CET)

Demano bloqueig[modifica | modifica el codi]

Demano el bloqueig del meu bot, EVA2.0 (bot), i del meu propi compte d'usuari a perpetuïtat per haver aplicat el segon pilar de la Viquipèdia: «La Viquipèdia cerca el punt de vista neutral». Evidentment, el que hauria fet un bon usuari davant d'una infracció clara d'aquest principi és romandre immòbil i llançar una presa de decisions d'uns quants mesos de durada. Em mereixo ser blocat per sempre. Moltes gràcies. —Leptictidium (digui, digui) 08:56, 29 oct 2014 (CET)

El context: Usuari Discussió:EVA (bot)#Això ja passa de mida. Pau Cabot · Discussió 09:13, 29 oct 2014 (CET)
@Leptictidium: Si un canvi és prou evident com perquè algú cregui que es pot fer sense preguntar, és que la decisió no durarà mesos. Per posar un exemple d'un altre canvi que al botaire li semblava gairebé evident, Viquipèdia:La_taverna/Propostes/Arxius/2014/09#Redireccions_d'ordres_a_ordes, no van caldre mesos sinó 5 hores i 25 minuts (amb només dues intervencions) per veure que el tema no tenia consens.
I a més:
 • En aquest cas del canvi d'"estat espanyol" per Espanya en centenars d'articles, està clar que hi ha usuaris que a partir de les mateixes polítiques arriben a conclusions diferents, potser també a partir de fonts fiables diferents.
 • De les darreres discussions de la pàgina del teu bot unes quantes són per canvis d'unes expressions o codis per sinònims, i diria que la conclusió evident és que el canvi per sinònims és un tema polèmic, fins i tot quan no hi ha connotacions al darrera, de manera que com a mínim s'hauria de preguntar.
Ser partidari d'un canvi i tenir un bot no autoritza, per si sol, a fer el canvi. Pensar de bona fe que aquest canvi és evident és un error de criteri greu que hauria d'evitar qualsevol botaire. La solució estàndard amb les normes a la mà deu ser plantejar la retirada del flag de bot, però això hauria de ser un últim recurs si no en trobem cap altra.--Pere prlpz (disc.) 10:11, 29 oct 2014 (CET)
Benvolgut @Pere prlpz:, diverses coses:
 1. Independentment de si una persona té raó o no, hi ha maneres i maneres de dir les coses. Ets un viquipedista que respecto molt i m'ha dolgut veure les teves objeccions amb expressions com «això ja passa de mida», apel·lacions a «mesures més dràstiques» i insinuacions que l'EVA i jo hauríem de ser blocats a perpetuïtat.
 2. Estic convençut que aplicar polítiques fonamentals de la Viquipèdia, com ara la neutralitat o el respecte dels criteris lingüístics de l'organisme normatiu (l'IEC) no requereix buscar consens de la comunitat perquè aquestes polítiques ja encarnen el consens de la comunitat de per si mateixes. No entenc, i crec que la majoria de la comunitat comparteix la meva posició, per què he de demanar el seu vistiplau al Sr. Pere López, al Sr. Jaume Ortola o a qualsevol altre usuari abans de poder aplicar els criteris lingüístics de l'IEC, que és la font suprema de la llengua catalana.
 3. Confons consens i unanimitat, com ho demostra el teu exemple dels ordres i ordes. En 5 hores i 25 minuts, amb només dues intervencions, és impossible determinar si hi ha consens o no, només es pot veure si hi ha unanimitat. I crec que és aquesta confusió la que et porta a pensar que t'hem de demanar permís per a qualsevol canvi, quan en molts casos té el consens tàcit de la comunitat (com ho evidencia el fet que la majoria de canvis fets per bot no han estat discutits per ningú més que el Jaume Ortola i tu, malgrat que la resta d'usuaris han tingut setmanes o mesos per queixar-se, i no ho han fet). Si els canvis són tan horribles, com és que gairebé sempre sou els mateixos dos a queixar-vos?
 4. «Si un canvi és prou evident com perquè algú cregui que es pot fer sense preguntar, és que la decisió no durarà mesos.» No em sembla un raonament vàlid per exigir la cerca de consens en casos ultraevidents, ja que es podria aplicar a qualsevol altre canvi obvi. Obrim una presa de decisions per revertir un canvi vandàlic? Consultem a la Taverna abans de canviar itneressant per interessant?
 5. Mireu-vos la pàgina de discussió del bot. Gairebé totes les queixes fetes en els últims dotze mesos són dels mateixos dos usuaris. Més que un cas de falta de consens, jo diria que es tracta d'un cas de dos usuaris que volen tenir dret de veto a tot el que es mogui a la Viquipèdia.
I això és tot, amics. —Leptictidium (digui, digui) 10:43, 29 oct 2014 (CET)
(conflicte d'edició) @Leptictidium: Si el que t'ha molestat és la manera de dir-ho, em sap greu, i demano disculpes per, a cop calent, no haver sabut ser tan amigable com m'agradaria. Ara bé, segueixo pensant que és una mala utilització greu d'un bot, un canvi que quan s'ha fet sense amagar-se amb el flag de bot que fa que no surti als canvis recents és revertit habitualment en molt poc temps, i que és del mateix tipus de canvi que t'hem discutit alguns en ocasions anteriors (canvi per sinònims) però més evident que és un cas polèmic. Per això passa de la mida dels anteriors, que ja passava de la mida dels acceptables. Si hi ha alguna manera més bonica de dir-ho, demano perdó per no haver-la sabut trobar.--Pere prlpz (disc.) 11:10, 29 oct 2014 (CET)
No fet No fet! No tenim política de bots i ho pots fer tu mateix. El que cal és seguir VP:CMC i crear una política com en:Wikipedia:Bot policy. Ara mateix VP:B és descriptiu sense saber què pot fer o no un bot. --V.Riullop (parlem-ne) 10:45, 29 oct 2014 (CET)
@Pere prlpz: Disculpes acceptades i espero que, en un futur, tant tu com jo com els altres usuaris deixin reposar els seus comentaris 10 minuts abans de fer clic a «Desa la pàgina». En l'esperit viquipedista, proposo el següent full de ruta per sortir d'aquesta situació:
 1. Reconèixer que cadascun de nosaltres està convençut de tenir raó, però l'altre també n'està convençut, per la qual cosa no són útils les teves acusacions que jo tinc «molt mal criteri» o les meves acusacions que tu vols tenir «dret de veto sobre tot el que es mogui a la Viquipèdia». Per tant, retiro aquest comentari i demano disculpes.
 2. Portar aquest cas concret a la Taverna per buscar un consens.
 3. Com a compromís entre les dues parts, mentre duri la discussió a la Taverna, no es revertiran els canvis fets fins ara, però l'EVA tampoc no continuarà fent aquests canvis. Una vegada s'hagi arribat a un consens, l'EVA revertirà o acabarà de dur a terme aquests canvis, segons el resultat de la discussió.
 4. Per tal d'evitar malentesos similars en el futur, seguirem el bon consell d'en Vriullop i consensuarem què pot fer i què no pot fer un bot sense haver de buscar el consens explícit de la comunitat. Per exemple, es pot aplicar directament el criteri normatiu de l'IEC? Es poden fer canvis purament estilístics? Es poden fer canvis per defensar els pilars de la Viquipèdia? I altres coses similars.
Leptictidium (digui, digui) 11:53, 29 oct 2014 (CET)
Força d'acord globalment.
@Leptictidium:
 1. És perfectament legítim que a tu et sembli que el que demano és un injustificat i contraproduent dret de veto, com és legítim que a mi em sembla que és inadequat el criteri que has seguit fins ara a l'hora de decidir què es pot fer amb bot sense cap mínima comprovació de si hi ha consens (o amb indicis que no n'hi ha). No hi veig res a disculpar, sinó un bon punt de partida per acabar trobant una manera que els botaires puguin treballar tranquils i el consens de la comunitat sigui respectat.
 2. Molt d'acord a portar el cas concret a la taverna.
 3. D'acord que és més pràctic no revertir mentre es discuteix el cas concret.
 4. D'acord a parlar de què es pot fer amb bot sense preguntar, tot i que tenint en compte el reduït nombre de botaires i els pocs casos polèmics, no sé si val la pena fer una política o si n'hi ha prou amb parlar-ne els principis a la taverna i després seguir-los.--Pere prlpz (disc.) 13:25, 29 oct 2014 (CET)
@Pere prlpz: FetLeptictidium (digui, digui) 13:31, 29 oct 2014 (CET)

No fet No fet! S'ha canalitzat la discussió a la Taverna. Pau Cabot · Discussió 08:16, 30 oct 2014 (CET)

Demano empara per incompliment de Viquietiqueta de l'administrador Panotxa[modifica | modifica el codi]

L'administrador Panotxa ha editat un comentari meu a Discussió:Erriberri de manera que ara diu el contrari del que vaig dir jo, la qual cosa està expressament prohibida per Viquietiqueta: Alguns suggeriments. La discussió va començar a Discussió:Estella, i va seguir a Reanomenaments exprés i Demano empara… Concretament el meu comentari deia, enllaç inclòs (25 oct):

Aplicant la política de Viquipèdia, faria jo mateix el canvi de títol, però l'administrador Panotxa m'ha imposat (a parer meu incorrent en un abús de poder) que, si es tracta d'un reanomenament d'un municipi navarrès castellanoparlant, abans he de proposar el canvi a la pàgina de discussió.

Panotxa l'ha canviat i ha posat com paraules meves (27 oct):

Aplicant la política de Viquipèdia, abans he de proposar el canvi a la pàgina de discussió.

Les opinions de tots dos sobre el comentari són a Conducta hostil. En el meu comentari em referia a les politiques de Viquipédia que donan permís per editar sense demanar abans el vistiplau d'algun altre: Llançeu-vos-hi i Com s'aconsegueix el consens.

No vull tocar res a la pàgina Discussió:Erriberri perquè ara mateix tinc la sensació de que Panotxa està esperant que cometi qualsevol error per bloquejar-me (ell ha definit prèviament el meu comentari com una provocació). Li demanaria, per eixample, quants dies puc esperar a fer el reanomenament sense que consideri que estic incomplint la seva ordre, o si puc jutjar jo que un comentari contrari al canvi no té entitat i ignorar-ho o li haig de demanar a ell que en pensa… Però si li demano això, pot interpretar que qualsevol menció a l'existència d'una ordre o una supervisió per la seva part és una reiteració del comentari "ofensiu i inoportú" que ha esborrat, i a continuació prendre mesures. Agrairé l'ajuda o el consell de qualsevol. Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Pompilos (disc.contr.) 23:31, 29 oct 2014‎

Personificar la qüestió com una imposició d'un administrador em sembla injust. Els reanomenaments de municipis navarresos és un tema sensible i que ha causat conflictes en el passat. Demanar que es facin amb lupa em sembla raonable, cosa expressada per diversos usuaris. T'ho podia haver dit jo mateix, o d'altres, en termes similars. La petició de modificació del text polèmic em sembla legítima per part de l'afectat. També és legítim que no hi estiguis d'acord, però aplicant un principi de respecte, si et sembla bé, recupero el text de forma impersonal. --V.Riullop (parlem-ne) 00:02, 30 oct 2014 (CET)
Em sembla bé, donat que mantens l'enllaç que permet que qualsevol conegui el meu desacord. Gràcies. Suposo que també et sembla raonable que les limitacions als drets del usuaris (com que és un tema tan sensible per l'usuari afectat) es facin amb lupa, i només quan aquests han donat raons per sospitar del seu criteri o de les seves intencions. Com que ho fas bé, pots terciar a Demano ampara… sis plau? Un plaer. --Pompilos (disc.) 03:01, 30 oct 2014 (CET)
De veritat que no entenc la fixació que té @Pompilos: amb mi, li he demanat que retiri una frase malintencionada i ara resulta que el vull blocar... Si fins i tot estic d'acord amb la seva proposta de reanomenament! --Panotxa (disc.) 06:46, 30 oct 2014 (CET)

Bloqueig[modifica | modifica el codi]

Hola. Sol·licto el bloqueig permanent de l'usuari Puta3000 (discussió contribucions registre). Creat per vandalitzar i nom inadequat. Gràcies --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:38, 3 nov 2014 (CET)

Fet Fet!--Panotxa (disc.) 15:01, 3 nov 2014 (CET)

Vàndal[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar ‎Miguelriri55 (discussió contribucions registre), registrat per vandalitzar.--Carles (enraonem) 14:15, 4 nov 2014 (CET)

Blocar 80.28.124.86[modifica | modifica el codi]

Vandalisme reiterat després d'un bloqueig d'una setmana 80.28.124.86 (discussiócontribs contribs esborr.WHOISblocaregistre de bloquejos)

--gerardduenasparlem-ne 17:27, 4 nov 2014 (CET)

Compte per a vandalitzar + nom inadequat[modifica | modifica el codi]

SargentoRaboGordo (discussió contribucions registre) Aquest compte s'ha creat només per a vandalitzar i a més el nom és malsonant.--Syum90 10:25, 5 nov 2014 (CET)

Fet Fet! Blocat. --V.Riullop (parlem-ne) 12:59, 5 nov 2014 (CET)

Vàndal Kal-El Clark Kent[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar Kal-El Clark Kent (discussió contribucions registre), registrat per vandalitzar.--Carles (enraonem) 23:35, 8 nov 2014 (CET)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 06:51, 9 nov 2014 (CET)

Semiprotegir terratrèmol[modifica | modifica el codi]

Demano semiprotegir Terratrèmol per les múltiples edicions vandàliques dels darrers mesos.--Pere prlpz (disc.) 19:47, 11 nov 2014 (CET)

Fet Fet! Ara poden editar els autoconfirmats, no crec que calgui pujar-lo, però ja veurem... --Panotxa (disc.) 20:01, 11 nov 2014 (CET)

Reanomenar Erriberri a Olite[modifica | modifica el codi]

S'ha de fer el trasllat per les raons explicades a la pàgina de discussió. Per error he traslladat ja la seva pàgina de discussió i no es deixa desfer. --Pompilos (disc.) 23:05, 11 nov 2014 (CET)

Fet Fet! per Leptictidium, també ho podies haver fet tu mateix. --V.Riullop (parlem-ne) 16:22, 14 nov 2014 (CET)

Possible copyvio[modifica | modifica el codi]

No ho tinc clar, necessitaria la vostra opinió. He trobat que una part de l'article Fira d'Ontinyent coincideix amb aquesta pàgina de l'Ajuntament. De moment, ho he posat com a referència, però hi ha frases senceres copiades, no sé si s'hauria de posar l'avís. L'article, crec que és salvable, en tot cas.

--Joutbis (disc.) 19:49, 12 nov 2014 (CET)

El text estava abans al web de l'Ajuntament, o sigui que no és que ens l'hagin agafat ells a nosaltres. Si no es demostra que l'Ajuntament ha cedit els drets, s'hauria de treure el text en qüestió i ja està. Gràcies per informar-nos del problema, @Joutbis:. —Leptictidium (digui, digui) 21:38, 12 nov 2014 (CET)

Permís de reversor[modifica | modifica el codi]

Hola! Últimament estic veient que el grau de vandalisme a la Viquipèdia va creixent per estones, no sé si per temps lliure o per avorriment en l'època d'exàmens. De moment vaig revertint manualment, però aniria bé tenir els permisos de reversor si ho trobeu convenient, la feina seria més fàcil. Apa, salut! --Docosong (disc.) 23:36, 12 nov 2014 (CET)

Hi estic d'acord.--Carles (enraonem) 09:27, 13 nov 2014 (CET)

Verds Equo[modifica | modifica el codi]

(títol anterior: CPP i síntesi) Tinc una IP fent síntesi per a utilitzar una definició de Verds Equo diferent a la que diuen els propis estatuts de la formació. CPP i edicions esbiaixades heretades de :es.--Coentor (disc.) 22:45, 13 nov 2014 (CET)

(títol anterior: Blanquejat permanent) L'article Verds Equo es blanquejat sistematicament. He modificat el text, deprés de la guerra d'edicions per deixar un text neutre i per això he copiat literalment el text de les referències i es boicota sistematicament l'edició de l'article.--Editant (disc.) 20:47, 14 nov 2014 (CET)

Permís de reversor[modifica | modifica el codi]

Demano el permís de reversor ja que com podeu veure em dedico sobretot a la lluita contra el vandalisme, i aquesta eina faria la meva feina més ràpida i eficient. Tinc el permís en diverses wikis i l'utilitzo molt, sense problemes fins ara.--Syum90 15:14, 14 nov 2014 (CET)

Hi estic d'acord.--Carles (enraonem) 18:30, 14 nov 2014 (CET)

Chessgames.com[modifica | modifica el codi]

Hola, que podríeu redirigir la pàgina Chessgames.com a la bona ChessGames.com? Gràcies.

Hola, ho pots fer tu mateix, simplement edita la primera pàgina i canvia l'article al qual apunta. —Leptictidium (digui, digui) 09:53, 17 nov 2014 (CET)

Semiprotegir Pitàgores[modifica | modifica el codi]

Proposo semiprotegir Pitàgores perquè les darreres 18 edicions, des del setembre fins ara, són tot vandalismes i reversions.--Pere prlpz (disc.) 12:52, 21 nov 2014 (CET)

Fet Fet!--Mafoso (Mani'm?) 16:26, 21 nov 2014 (CET)