Viquipèdia:Petició als administradors

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Drecera:
VP:PA

Necessiteu la intervenció d'un administrador? Vegeu abans quines són les funcions d'un administrador o d'un buròcrata.

  • Si voleu eliminar una pàgina, vegeu Viquipèdia:Esborrar pàgines.
  • Si voleu fer una consulta d'interès per la comunitat, aneu a Viquipèdia:La taverna.
  • Per a una actuació ràpida dirigiu-vos directament a un administrador (vegeu els actius en els últims 5 minuts o 1 hora), o proveu per IRC #wikipedia-ca
  • En cas d'una petició que afecti al contingut, afegiu un enllaç a la discussió on es pugui comprovar que el canvi no sigui controvertit.
  • Deu dies després de la marca {{fet}}, {{no fet}} o {{tancat}} un bot arxivarà la petició, segons la signatura datada en el mateix paràgraf.

Per a afegir una nova petició cliqueu el botó a continuació:

 Nova petició


Validació correu electrònic associat al compte d'usuari[modifica | modifica el codi]

Yes check.svg TancatNo se sap què ha passat, no hi podem fer res. Si hi ha algun problema es pot demanar en la secció d'ajuda de la taverna. --V.Riullop (parlem-ne) 20:34, 11 des 2014 (CET)

Bon dia,

Vaig registrar el meu compte d'usuari (mcanaleta2880) el passat dissabte i vaig donar com correu electrònic mariateresa.canaleta﹫gencat.cat.

Aquest correu és de la feina i no he pogut validar-lo. Des de casa hi tinc un accés difícil i quan hi he accedit des de la feina ja s'havia superat el temps màxim.

Hi ha alguna manera de validar el correu associat? Gràcies! Amb el registre i la contrasenya ja m'hi deixa entrar.

@Mcanaleta2880: Pots anar a Especial:Preferències (clicant aquí o a l'enllaç "Preferències" de dalt a la dreta). Tirant avall trobaràs el correu que has donat i un enllaç per canviar-lo. A més, si no has validat el correu, crec que també t'hi apareixerà un enllaç per validar la mateixa adreça sense canviar-la.--Pere prlpz (disc.) 10:10, 20 oct 2014 (CEST)

Demano empara per incompliment de Viquietiqueta de l'administrador Panotxa[modifica | modifica el codi]

L'administrador Panotxa ha editat un comentari meu a Discussió:Erriberri de manera que ara diu el contrari del que vaig dir jo, la qual cosa està expressament prohibida per Viquietiqueta: Alguns suggeriments. La discussió va començar a Discussió:Estella, i va seguir a Reanomenaments exprés i Demano empara… Concretament el meu comentari deia, enllaç inclòs (25 oct):

Aplicant la política de Viquipèdia, faria jo mateix el canvi de títol, però l'administrador Panotxa m'ha imposat (a parer meu incorrent en un abús de poder) que, si es tracta d'un reanomenament d'un municipi navarrès castellanoparlant, abans he de proposar el canvi a la pàgina de discussió.

Panotxa l'ha canviat i ha posat com paraules meves (27 oct):

Aplicant la política de Viquipèdia, abans he de proposar el canvi a la pàgina de discussió.

Les opinions de tots dos sobre el comentari són a Conducta hostil. En el meu comentari em referia a les politiques de Viquipédia que donan permís per editar sense demanar abans el vistiplau d'algun altre: Llançeu-vos-hi i Com s'aconsegueix el consens.

No vull tocar res a la pàgina Discussió:Erriberri perquè ara mateix tinc la sensació de que Panotxa està esperant que cometi qualsevol error per bloquejar-me (ell ha definit prèviament el meu comentari com una provocació). Li demanaria, per eixample, quants dies puc esperar a fer el reanomenament sense que consideri que estic incomplint la seva ordre, o si puc jutjar jo que un comentari contrari al canvi no té entitat i ignorar-ho o li haig de demanar a ell que en pensa… Però si li demano això, pot interpretar que qualsevol menció a l'existència d'una ordre o una supervisió per la seva part és una reiteració del comentari "ofensiu i inoportú" que ha esborrat, i a continuació prendre mesures. Agrairé l'ajuda o el consell de qualsevol. Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Pompilos (disc.contr.) 23:31, 29 oct 2014‎

Personificar la qüestió com una imposició d'un administrador em sembla injust. Els reanomenaments de municipis navarresos és un tema sensible i que ha causat conflictes en el passat. Demanar que es facin amb lupa em sembla raonable, cosa expressada per diversos usuaris. T'ho podia haver dit jo mateix, o d'altres, en termes similars. La petició de modificació del text polèmic em sembla legítima per part de l'afectat. També és legítim que no hi estiguis d'acord, però aplicant un principi de respecte, si et sembla bé, recupero el text de forma impersonal. --V.Riullop (parlem-ne) 00:02, 30 oct 2014 (CET)
Em sembla bé, donat que mantens l'enllaç que permet que qualsevol conegui el meu desacord. Gràcies. Suposo que també et sembla raonable que les limitacions als drets del usuaris (com que és un tema tan sensible per l'usuari afectat) es facin amb lupa, i només quan aquests han donat raons per sospitar del seu criteri o de les seves intencions. Com que ho fas bé, pots terciar a Demano ampara… sis plau? Un plaer. --Pompilos (disc.) 03:01, 30 oct 2014 (CET)
De veritat que no entenc la fixació que té @Pompilos: amb mi, li he demanat que retiri una frase malintencionada i ara resulta que el vull blocar... Si fins i tot estic d'acord amb la seva proposta de reanomenament! --Panotxa (disc.) 06:46, 30 oct 2014 (CET)

Possible copyvio[modifica | modifica el codi]

No ho tinc clar, necessitaria la vostra opinió. He trobat que una part de l'article Fira d'Ontinyent coincideix amb aquesta pàgina de l'Ajuntament. De moment, ho he posat com a referència, però hi ha frases senceres copiades, no sé si s'hauria de posar l'avís. L'article, crec que és salvable, en tot cas.

--Joutbis (disc.) 19:49, 12 nov 2014 (CET)

El text estava abans al web de l'Ajuntament, o sigui que no és que ens l'hagin agafat ells a nosaltres. Si no es demostra que l'Ajuntament ha cedit els drets, s'hauria de treure el text en qüestió i ja està. Gràcies per informar-nos del problema, @Joutbis:. —Leptictidium (digui, digui) 21:38, 12 nov 2014 (CET)

Verds Equo[modifica | modifica el codi]

(títol anterior: CPP i síntesi) Tinc una IP fent síntesi per a utilitzar una definició de Verds Equo diferent a la que diuen els propis estatuts de la formació. CPP i edicions esbiaixades heretades de :es.--Coentor (disc.) 22:45, 13 nov 2014 (CET)

(títol anterior: Blanquejat permanent) L'article Verds Equo es blanquejat sistematicament. He modificat el text, deprés de la guerra d'edicions per deixar un text neutre i per això he copiat literalment el text de les referències i es boicota sistematicament l'edició de l'article.--Editant (disc.) 20:47, 14 nov 2014 (CET)

Chessgames.com[modifica | modifica el codi]

Hola, que podríeu redirigir la pàgina Chessgames.com a la bona ChessGames.com? Gràcies.

Hola, ho pots fer tu mateix, simplement edita la primera pàgina i canvia l'article al qual apunta. —Leptictidium (digui, digui) 09:53, 17 nov 2014 (CET)
Fet Fet! Per Picapedres. --V.Riullop (parlem-ne) 20:41, 11 des 2014 (CET)

Reversor ràpid[modifica | modifica el codi]

Bona nit! M'agradaria tenir l'eina de reversora ràpida per patrullar els canvis recents--Laura.Girona (disc.) 22:07, 1 des 2014 (CET)

Jo aquí tinc un clar conflicte d'interès :) però t'hauries de mirar Viquipèdia:Reversors.--Arnaugir (discussió) 22:19, 1 des 2014 (CET)
@Laura.Girona: Per patrullar els canvis recents no cal l'eina de reversor, perquè tots els editors tenim el botó de desfer. El botó de revertir només permet estalviar un clic i guanyar una mica de temps a costa de tenir menys control sobre el que estàs fent, cosa que no sol ser un problema greu quan es té una certa experiència patrullant i desfent. De les teves edicions només sé veure un parell de reversions d'ara fa una estona.
Si el motiu és que vols desfer més d'una edició a la vegada, això ja ho pots fer ara: vas a l'historial de la pàgina, compares una edició qualsevol amb l'actual (o dues edicions entre elles) i cliques desfer. Així les desfaràs totes de cop.--Pere prlpz (disc.) 22:33, 1 des 2014 (CET)
@Pere prlpz: Tens raó, així ho faré! Moltes gràcies:)--Laura.Girona (disc.) 19:34, 2 des 2014 (CET)

Més autopatrullats[modifica | modifica el codi]

Ara que em dedico una mica més a patrullar (ja que tinc estones mortes...) també proposo:

--Arnaugir (discussió) 21:12, 3 des 2014 (CET)

Petició de reversor[modifica | modifica el codi]

Hola a tothom. M'agradaria poguer ser un reversor, si pot ser, ja que últimament hi ha molts atacs vandàlics i crec que en aquests pics de vandalisme tota ajuda és poca. En cas de que no pugui ser, m'agradaria que em diguessin què em falta per poguer ser-ho.
Moltíssimes gràcies :) --Mikicat 19:08, 6 des 2014 (CET)

@Mikicat: Et dic el mateix que a un altre usuari fa uns dies. Per patrullar els canvis recents no cal l'eina de reversor, perquè tots els editors tenim el botó de desfer. El botó de revertir només permet estalviar un clic i guanyar una mica de temps a costa de tenir menys control sobre el que estàs fent, cosa que no sol ser un problema greu quan es té una certa experiència patrullant i desfent. A les teves edicions no sé veure reversions de vandalisme.
O sigui, si vols patrullar els canvis recents i desfer vandalismes (cosa que sempre cal), pots anar a Especial:Canvis recents, clicar el diff de les edicions que et sembli (pots començar per les no patrullades, marcades amb una exclamació vermella) i, si és el cas, clicar desfer per desfer l'edició. A la pàgina de canvis recents tens enllaços per amagar usuaris registrats i edicions patrullades quan et convingui.--Pere prlpz (disc.) 16:29, 7 des 2014 (CET)

@Pere prlpz:Moltes gràcies. I una altra cosa que volia demanar, és que per ser un usuari autopatrullat, què cal fer/tenir?
Gràcies--Mikicat 18:47, 7 des 2014 (CET)

@Mikicat: No cal fer res, però tampoc t'afecta en res ser autopatrullat o no. El dia que els patrulladors habituals trobin contraproduent tenir les teves contribucions marcades com a pendents de patrullar, ja demanaran que surtin automàticament marcades com a patrullades. Ser autopatrullat no consisteix en res més.--Pere prlpz (disc.) 19:37, 7 des 2014 (CET)
@Pere prlpz: D'acord.--Mikicat (Parlem!) 19:41, 7 des 2014 (CET)

Partit Valencià Nacionalista i Esquerra Valenciana[modifica | modifica el codi]

Voldria demanar que revisareu la manera d'actuar de l'usuari Coentor, en els articles Partit Valencià Nacionalista i Esquerra Valenciana perquè no és la primera vegada que actua així. Després de deixar una edició consensuada, al cap d'uns dies torna a desfer una edició consensuada i a més a més amb actuacions força irregulars des del meu punt de vista, a saber, l'esborrat de referències quan ell em demanava constanment quan ho editava i el que és més greu falsejant referències que ell aporta, com en el cas de l'article del PVN quan s'inventa el terme llengua valenciano-catalana que no apareix a la referència que ell mateix aporta (només cal comprovar-ho) o en eixe mateix article que aporta una referència del PVN com a interclassista que la pròpia referència no diu i per contra a mi em demanava quan ho editava una referència com a que era un partit de centre i la pròpia referència seua així ho deia i ell ho amagava. Només es dedica a boicotar l'edició de certs articles quan no són del seu agrat ideològic, fent un mal ús del que deuria ser una enciclopèdia--Editant (disc.) 21:30, 6 des 2014 (CET)

Aquesta vegada no vull entrar en el tema, tot i que us he estat seguint la pista, perquè com altres vegades, si per mi fos, acabareu blocats doncs ja teniu un historial i esteu sempre igual vosaltres dos @Coentor: i @Editant:, i si un altre administrador ho intenta amb ulls nous, potser aconsegueix el que jo no. --Panotxa (disc.) 07:16, 8 des 2014 (CET)

Blocar 85.192.70.45, 85.192.70.145 i85.192.73.201[modifica | modifica el codi]

Per vandalisme excessiu.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 11:33, 10 des 2014 (CET) Fet Fet! per Bestiasonica--Unapersona (Sóc tot orelles!) 15:11, 10 des 2014 (CET)

Bloqueig i protecció[modifica | modifica el codi]

Proposo bloquejar 83.34.68.38 i protegir la pàgina Pere Casaldàliga i Pla--Unapersona (Sóc tot orelles!) 15:10, 10 des 2014 (CET) Fet Fet! per Bestiasonica i Lohen11--Unapersona (Sóc tot orelles!) 11:19, 11 des 2014 (CET)

83.34.68.38[modifica | modifica el codi]

Bloquejar-lo per vandalisme.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 15:34, 10 des 2014 (CET)

Fet Fet! per Lohen11--Unapersona (Sóc tot orelles!) 11:20, 11 des 2014 (CET)

94.76.147.130[modifica | modifica el codi]

Blocar-lo, per vandalisme.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 16:28, 11 des 2014 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:33, 12 des 2014 (CET)

Destrucció de la pàgina Paquita cufí[modifica | modifica el codi]

Sol·licito la destrucció de la pàgina Paquita cufí, està creada únicament per vandalitzar.--Mikicat (Parlem!) 19:50, 11 des 2014 (CET)

Fet Fet! per Paucabot--Unapersona (Sóc tot orelles!) 20:37, 11 des 2014 (CET)

Blocar l'usuari Thebestmamon[modifica | modifica el codi]

Sol·licito blocar l'usuari Thebestmamon per nom d'usuari inacceptable i vandalisme--Mikicat (Parlem!) 19:59, 11 des 2014 (CET)

Fet Fet! --V.Riullop (parlem-ne) 20:44, 11 des 2014 (CET)

Petició de marca de bot[modifica | modifica el codi]

Fa temps que hi ha peticions sense comentaris a VP:PMB. Hi ha dos sol·licituds de l'Anskar i una meva. Poso aquest missatge aquí per si han passat per deseparcebudes. @Paucabot, Vriullop: us notifico perquè sou els dos buròcrates actius. --gerardduenasparlem-ne 22:23, 11 des 2014 (CET)

Bloquejar 88.8.88.78[modifica | modifica el codi]

Vandalisme excessiu.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 10:18, 12 des 2014 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 10:32, 12 des 2014 (CET)

Bloquejar 83.32.26.130[modifica | modifica el codi]

Vandalisme, va començar ahir i va rebre l'últim avís. Avui continua.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 10:44, 12 des 2014 (CET)

Fet Fet!--Lohen11 (disc.) 12:12, 12 des 2014 (CET)

Bloquejar 95.20.245.120[modifica | modifica el codi]

Guerra de reversions, ignorant el missatge que li he deixat de per quins motius ho fa.--Unapersona (Sóc tot orelles!) 12:31, 12 des 2014 (CET)

Reanomenar Usuari:Rcomellas/Cabra_domèstica com a (principal)/Cabra domèstica[modifica | modifica el codi]

L'article vell és un esborrany a desenvolupar. La modificació i ampliació que n'he fet és substancial, a partir de la traducció de l'article + ampliació amb terminologia, informació i dades catalanes i espanyoles, més creació de tres articles nous específics per a Llet de cabra, Llista de races de cabres i Malalties del bestiar oví i cabrum. @Leptictidium, Jordi Roqué: --Rcomellas (disc.) 13:55, 13 des 2014 (CET)

@Rcomellas: No cal reanomenar sinó enganxar a l'article vell el que li falti del nou. Per una altra vegada et suggereixo treballar directament ampliant l'article vell al seu lloc.--Pere prlpz (disc.) 14:13, 13 des 2014 (CET)
@Rcomellas: Repeteixo la notificació que crec que l'he fet malament.--Pere prlpz (disc.) 14:13, 13 des 2014 (CET)
Gràcies @Pere prlpz:, així ho faré. Soc novell a la VP i el meu mentor @Jordi Roqué: em va suggerir de fer l'edició a l'espai de proves, per la meva poca experiència i per ser una modificació extensa. Altres edicions menors que he fet sí que les he fet directament a l'article vell. En aquest cas tenia el dubte de si era millor substituir tot el vell (reanomenant el nou) o afegir l'ampliació al vell, Merci --Rcomellas (disc.) 14:55, 13 des 2014 (CET)
L'ampliació de l'article que n'ha fet en @Rcomellas: ha estat una cosa seriosa! D'un article senzillet ha passat a tot un tractat. Felicitats! Jordi Roqué (Discussió) 18:24, 13 des 2014 (CET)

Vàndal[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar indefinidament Caiditas (discussiócontribs contribs esborr.WHOISblocaregistre de bloquejos)

. No sembla que hi hagi res a fer.--Carles (enraonem) 16:56, 14 des 2014 (CET)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 19:49, 14 des 2014 (CET)

Vàndal Joel boix aso[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar indefinidament Joel boix aso (discussiócontribs contribs esborr.boix aso WHOISblocaregistre de bloquejos)

, autoconfirmat, només vandalitza.--Carles (enraonem) 19:15, 15 des 2014 (CET)

Fet Fet!, per en Lohen11.--Àlex (Discussió) 20:56, 15 des 2014 (CET)

Reanomenar Tarongina com a Tarongina (flor del taronger)[modifica | modifica el codi]

Demano reanomenar Tarongina com a Tarongina (flor del taronger), per a distingir-la de la Tarongina (herba), primera accepció de Tarongina segons DIEC «tarongina». Diccionari de la llengua catalana de l'IEC. Institut d'Estudis Catalans.. Un cop fet podré reanomenar l'article Melissa com a Tarongina, i afegir els corresponents {{vegeu}} al principi de cada article de Tarongina. --Rcomellas (disc.) 21:15, 16 des 2014 (CET)

@Rcomellas: A veure, les dues opcions possibles són tenir els articles anomenats com:
  1. Melissa i tarongina, tots dos amb noms "naturals", sense desambiguar, i amb un dels significats que els dóna el DIEC (melissa amb l'únic significat que li dona el DIEC).
  2. Tarongina (per l'herba) i tarongina (flor del taronger), en que un dels dos té un nom gens natural posat senzillament per evitar tenir dos articles iguals.
Tenint en compte que en tots dos casos hem de posar una sola nota de desambiguació a l'article que s'anomeni tarongina, canviant de la primera opció a la segona no hi guanyem res, sinó que més aviat hi perdem. De fet, aquest cas és molt semblant al de polp, que anomenem així l'article per, entre altres raons, evitar desambiguar el títol com li caldria al seu sinònim pop (animal). A més, si l'ordre en que estan les dues accepcions al DIEC fos significatiu (que no veig que ho sigui), al diccionari de l'AVL ho fan exactament a l'inrevés: la primera accepció és la flor i la segona redirigeix a melissa.
Per tot plegat, no veig motius per canviar-ho en el sentit proposat i sí que en veuria per canviar-ho en sentit contrari (tot i que en general soc partidari de remenar poc els noms posats pels autors dels articles).--Pere prlpz (disc.) 23:14, 16 des 2014 (CET)
@Pere prlpz: Gràcies per la resposta. Disculpa però no entenc què vols dir a la darrera frase amb "canviar-ho en sentit contrari". D'altra banda, tampoc entenc la reflexió que fas sobre l'article polp. No havia entrat mai a aquest article, però mirant-me la discussió en què vas participar m'adono que potser la discrepància és més de fons. No acabo d'entendre que es posi com a títol "polp", que és una variant dialectal, i no es posi la més "natural" i majoritària de "pop". Penso que la VP ha de recollir totes les variants, però posant primer la normativa o predominant. També penso que el criteri de "respectar" el títol que el primer editor hi va posar és erroni. Ningú no hauria de ser "propietari" de cap article ni contingut. Això de respectar els "drets d'autor" no és aplicable als continguts de la VP, ni que sigui pel que fa als "drets" sobre la denominació d'un article. No m'imagino aquesta discussió a la VP en anglès, allà van més al gra...
En qualsevol cas, suposo que tot això no és aquí que ho hauria de discutir, però com que sóc novell encara no he trobat el lloc adient... ----Rcomellas (disc.) 00:30, 17 des 2014 (CET)
@Rcomellas: El que vull dir amb "canviar-ho en sentit contrari" és que si els articles de l'herba i la flor s'anomenessin "tarongina" i "tarongina (flor del taronger)", respectivament, veuria motius per reanomenar-los a "melissa" i "tarongina", que són igualment correctes i no tenen problemes de desambiguació, com he explicat més amunt.
Sobre "polp": Al meu poble diem "pop" (i al teu suposo que també), però al País Valencià sencer i part de les Balears diuen "polp". Tot i que el meu poble sigui el meu i sigui molt gran i molt maco no veig un motiu per donar preferència a les formes que fem servir al meu poble sobre les que fan servir en altres pobles. De fet, per nosaltres "polp" és dialectal, però per un altre el dialectal serà "pop". A més, fer servir el criteri de la majoria per totes les paraules voldria dir bandejar dels títols dels articles totes les formes valencianes i balears pel senzill argument de que a Barcelona hi ha més gent. No em sembla un argument vàlid, que no millora la qualitat de la Viquipèdia ni serveix als seus objectius i que a més fa un flac favor a la unitat de la llengua.
A més, polp té un únic significat, mentre que pop és polisèmic, i amb significats que en altres camps diferents de la zoologia són prou importants. Aleshores, l'article pop ja està ocupat per la pàgina de desambiguació i l'alternativa a polp és pop (animal), cosa que no em sembla una millora (si es pot, millor els títols sense desambiguar).
Sobre el respectar els noms que ha posat el primer editor: Ningú és propietari dels articles ni de les seves contribucions, i si cal canviar res per millorar-ho s'ha de canviar. Ara bé, per respecte a la feina dels altres, crec que no s'ha de canviar sense una bona raó, o sigui, sense que sigui clarament una millora, i en general, canviar una paraula correcta per un sinònim no és una millora, sinó que és substituir la preferència personal del que ho ha fet per la d'algú altre. A més, lligant amb el tema dels dialectes de més amunt, és d'esperar que les eleccions que facin els editors reflectiran la seva varietat dialectal. En la mesura en que respectem aquestes eleccions estem respectant la varietat de la llengua a la Viquipèdia.--Pere prlpz (disc.) 00:56, 17 des 2014 (CET)
Bon dia @Pere prlpz:.
  • Tema "polp": deixo la discussió per un altre moment, però només volia dir que: a) estic totalment d'acord amb «les eleccions que facin els editors reflectiran la seva varietat dialectal. En la mesura en que respectem aquestes eleccions estem respectant la varietat de la llengua a la Viquipèdia», però això no treu que b) «la VP ha de recollir totes les variants, però posant primer la normativa o predominant». Potser treuria "primer" i hi posaria "almenys".
  • Tema "Tarongina": si et sembla bé posaré un "Vegeu" a l'article de la flor. Com en el cas del "polp" veig que per la resta no hi tinc res a fer, com no va poder en @Peer: amb el pop... --Rcomellas (disc.) 11:40, 17 des 2014 (CET) Fet Fet! --Rcomellas (disc.) 12:07, 17 des 2014 (CET)
@Rcomellas: D'acord a posar totes les varietats. Això ja ho fem posant al principi de l'article tots els sinònims en negreta i fent servir indistintament totes les formes correctes des d'altres articles (per exemple, amb [[melissa|tarongina]], que dóna tarongina i enllaça amb l'herba).--Pere prlpz (disc.) 11:48, 17 des 2014 (CET)

Reanomenar Cabra com a Capra (gènere)[modifica | modifica el codi]

Motius:

D'acord amb el canvi, ja que tant el diccionari de l'IEC com el de l'AVL donen la cabra domèstica (Capra hircus) com a significat de la paraula "cabra". A més, sembla que la gran majoria dels enllaços van per la cabra domèstica. Ara bé, els canvis que cal fer són:
--Pere prlpz (disc.) 15:24, 18 des 2014 (CET)
Hola @Pere prlpz:, d'acord. No és aquí on he de demanar el canvi? --Rcomellas (disc.) 16:32, 18 des 2014 (CET)
@Rcomellas: En aquest cas sí que cal passar per aquí, perquè aquest canvi l'ha de fer un administrador per raons tècniques. El debat sobre quin ha de ser el nom de cada article sol ser més recomanable fer-lo primer a la pàgina de discussió de l'article i un cop hi ha consens demanar el canvi aquí, si cal administrador, i si no cal el pot fer qualsevol amb la pestanya de reanomenar.
En aquest cas diria que podem seguir aquí perquè sembla un cas clar, sobretot si en Leptictidium, que va crear l'article cabra i el va reanomenar al seu nom actual, hi està d'acord. Si es veiés que el tema és polèmic sempre podem continuar la discussió en un lloc més adient.--Pere prlpz (disc.) 16:53, 18 des 2014 (CET)

Reanomenar municipis navarresos exclusivament castellanoparlants[modifica | modifica el codi]

Sembla que a la pàgina de discussió de la plantilla Municipis de Navarra hem arribat a un acord, de facto o per renúncia d'una part, sobre el reanomenament dels 36 municipis mencionats allí. Com que ja hi ha redireccions fetes en el sentit contrari, cal que un administrador esborri les pàgines redirigides perquè després es faci el nou reanomenament. Gràcies. --Pompilos (disc.) 22:55, 18 des 2014 (CET)

No fet No fet! El debat és lluny d'arribar a un punt de consens (hi ha diferents punts de vista). Que no hi hagi intervencions la darrere setmana no implica que hi hagi un consens.--KRLS , (disc.) 23:08, 18 des 2014 (CET)
KRLS, tinc un dubte sobre el procediment. Cal que passi més temps sense cap intervenció en contra per considerar que la meva proposta ha estat acceptada (consens implícit)? O el que cal és que algú que s'hi oposava manifesti que ara hi està d'acord (consens explícit)? Ho dic perquè, si el punt de vista contrari es trobés sense arguments, no més li caldria desaparèixer del debat sense dir res per impedir (indegudament) que la discussió es resolgués com no li agrada, no? Pot participar algú altre amb arguments nous? Gràcies. --Pompilos (disc.) 00:31, 19 des 2014 (CET)
Crec que hauries de mirar de ser menys presumptuós respecte els teus arguments. Els dos punts de vista han estat exposats, cadascú amb els seus arguments. Ara, pertoca arribar a un punt de consens que satisfaci les dues parts. Quan hi hagi un consens entre les dues parts (explícit), s'haurà d'aplicar el canvi de consens o no.--KRLS , (disc.) 00:37, 19 des 2014 (CET)
I tu, KRLS, ets un poca-solta. T'he fet una pregunta tècnica i la teva obligació com administrador és proporcionar una resposta tècnica, no encendre un foc. El teu judici estètic sobre la meva intervenció, i les paraules que has fet servir per expressar-ho, estan completament fora de lloc, i són una falta a la Viquietiqueta. Ara sí que t'estic faltant ("poca-solta") en estricta i sana correspondència amb la teva falta de respecte ("presumptuós"). Ara tu decideixes si ens demanem disculpes com fan les persones adultes. --Pompilos (disc.) 09:06, 19 des 2014 (CET)
Sóc un voluntari fet que no m'obliga a res. Altrament, encantat de poder-te respondre els teus dubtes. La meva intenció no era ofendre't sinó fer-te veure que no cal menystenir els arguments dels demés. Si més no, ho sento.--KRLS , (disc.) 10:55, 19 des 2014 (CET)
Jo també ho sento. Si alguna vegada menystinc els arguments dels demés, et demanaré ajut. --Pompilos (disc.) 15:23, 21 des 2014 (CET)

Personalment no entenc aquesta petició als administradors quan és obvi que ni de lluny hi ha consens en fer aquest canvi.--Pere Sallavinera (disc.) 09:59, 19 des 2014 (CET)

Si no apareixen fonts en català que recolzin la posició de @Pompilos: en la què tots els municipis (i no només una part) han de ser anomenats amb el nom en català que seria el mateix que en castellà crec que ja podem donar per tancat aquest fil, doncs sí que hi ha fonts fiables per mantenir la forma actual dels articles, tot i que es poden tractar els casos individuals per separat.--Panotxa (disc.) 17:17, 21 des 2014 (CET)

Petició reanomenar article Usuari:Rcomellas/Purins cap a Purins[modifica | modifica el codi]

He creat un article nou sobre Purins (fems líquids) ramaders, que tinc a Usuari:Rcomellas/Purins. Ja existeix un article Purins amb una redirecció cap a Purina. Al meu entendre aquesta redirecció és errònia, ja que el plural de purina seria "purines", i "purins" no té en català el significat de "purina" (compost químic orgànic) Vegeu «purí». Diccionari de la llengua catalana de l'IEC. Institut d'Estudis Catalans..

Per tant, demano reanomenar Usuari:Rcomellas/Purins com a Purins. Merci --Rcomellas (disc.) 22:59, 18 des 2014 (CET)

@Rcomellas: Tu mateix pots substituir el text de purins amb el contingut de la pàgina d'usuari --Panotxa (disc.) 02:02, 19 des 2014 (CET)
@Panotxa: Tan senzill com copiar & enganxar?? És que a vegades m'escalfo el cap més del compte... Merci --Rcomellas (disc.) 02:12, 19 des 2014 (CET)
@Rcomellas: Fet Fet! ja t'ho he publicat al seu lloc ;) Jaumellecha (disc.) 02:22, 19 des 2014 (CET)
@Rcomellas: En aquest cas si, era tant senzill com això, però és normal que a vegades l'obvi és el darrer en el què pensem. Per cert, molt bé l'article! --Panotxa (disc.) 07:14, 19 des 2014 (CET)

Vàndal Aarongegant[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar indefinidament Aarongegant (discussiócontribs contribs esborr.WHOISblocaregistre de bloquejos)

, Autoconfirmat, registrat per vandalitzar.--Carles (enraonem) 12:07, 19 des 2014 (CET)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 10:35, 20 des 2014 (CET)

Vàndal Warsx[modifica | modifica el codi]

Proposo blocar Warsx (discussiócontribs contribs esborr.WHOISblocaregistre de bloquejos)

, Registrat per vandalitzar, ja duu dos dies de contribucions.--Carles (enraonem) 02:35, 20 des 2014 (CET)

Fet Fet! --Panotxa (disc.) 10:35, 20 des 2014 (CET)