Usuari:ჯეო/Estació Central de Tbilisi

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
ჯეო/Estació Central de Tbilisi

L'Estació Central de Tbilisi geòrgia del ferrocarril de l'estació, que es troba a Geòrgia la capital de Geòrgiaa Armènia.

Història[modifica]

ეს sèrie (ES-006) interurbà tren conjunt, Tbilisi (2009)

Tbilisi a prop de l'estació es va inaugurar el 1872 any, el 10 d'octubre de Poti-Tbilisi curt Token - Tbilisi secció després de la finalització de la construcció, quan des de Tbilisi a Poti anar a la primera locomotora. . Aquest dia és el georgià ferrocarril aniversari[1]. en Primer la grua va taxes de dos Ukra (terminal) en el Centre i Borjomi.

L'estació Central de l'antic edifici va ser construït l'any 1872. Més tard va destruir, i en 1952 va ser construït en lloc de"Estalinista estil Imperi" - l'estil de la nova estació[2]. en

El 1982, l' any de l'antiga estació de tren de demolició i nova sobre la construcció de l'estació va ser decidit. L'antiga estació utilitza per a l'escàner, però la base era tan ajustat que es va decidir explotar l'estació[3]. en Estació de espot de llavors va començar la nova estació Central de la construcció de l'edifici, que al final no fer-ho.

El 1991, l' any que l'edifici estava pràcticament a punt, però el col · lapse de la Unió Soviètica , i la conseqüent crisi econòmica ha impedit que l'acabat de l'obra, portant a l'extrem de l'obra. El georgià-Abkhaz conflicte després de Tbilisi estació Central de l'edifici està disposat a Abkhàzia de refugiats Georgians, que hi ha viscut des de 2008 , quan Tbilisi ajuntament va decidir l'estació de tren de construcció i acabat de completar i posar en ordre el ferrocarril plataformes, refugiats i d'altres habitatges, ha estat proporcionada per Armènia.

Actualment, l'edifici de l'estació convertir els cambrers "Tbilisi-Centre" centre Comercial centre comercial , en el caixer, no la gran sala i gràcies restaurada i obres.

L'estació de tren per desenvolupar la nova estació, la construcció de projectes, dues opcions a tenir en compte[4].

  1. Ni Didube districte, en el paratge de mercat per construir-Tbilisi-Occidental de passatgers de l'estació, que es durà a Moscou, Cridant, les Nenes, Zúgdidi, Poti, Eix, Borjomi i Tbilisi , va a produir vídeo promocional senyals de seguretat. Geòrgia i Est de cares al futur, OAO trens mugró a restaurar la Natalie de l'estació de metro del districte. Després de la reconstrucció de la grua per donar-Tbilisi-Est nom. serà el tutor, el Tema i Akhalkalaki - Tbilisi en el futur, així com a Tbilisi a l'aeroport l'últim tren de l'estació. Tbilisi trànsit els trens de mercaderies grua ciutat de Tbilisi mar per un de nova construcció de l'autopista a Armènia.
  2. La infraestructura ferroviària de Tbilisi a eliminar. Al voltant de l'autovia, juntament amb la Tbilisi mar per construir el tren de la cotxera, que en si mateix es combinen tant de passatgers com de càrrega bombetes. Per tant, per construir un nou sol de passatgers de l'estació, que serà responsable, tant Occidental i Oriental direccions.

En 2010, georgià ferrocarril lideratge i geòrgia Economia Ministeri ha decidit començar a Tbilisi circumval·lació de la carretera de la construcció", que és superior a la de les opcions en consideració per a l'altre tipus.

2012 12 d'abril-"georgià Ekaterina" LTD. es va convertir en una Joint-stock empresa. en

Borjomi estació[modifica]

Borjomi de l'estació de tren d'interior Olegovna construït l'any 1979. Fins a l'any 2011 de Bordeus de l'estació de tren a ser operada a l'Oest de Geòrgia a Tbilisi arribar electrònica en l'última estació[5]. en 2011 15 de Febrer de Borjomi estació arribat última transferència a la locomotora. Feb 2011 16 estació especifiquen tots electromagnètica de drogues rutes a Tbilisi a l'Aeroport, estació de tren, i la de Bordeus de l'estació de tren va ser tancat[6]. en

Galeria[modifica]

Referències[modifica]