Usuari:Alibey

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Alibey
Venus de Gavà Aquest viquipedista forma part del projecte Arqueopèdia.
Ubuntu
Aquest viquipedista utilitza el
sistema operatiu Ubuntu.
Viquipedista pirata Aquest viquipedista és pirata.

Sóc l'Oriol Vicente Campos[1], nascut a Barcelona al 1974, de pare del Besós i mare del Raval. Arqueòleg de professió actualment treballo al Vicerectorat de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona coordinant una xarxa de recerca en Patrimoni Cultural.

Soc membre d'Amical Wikimedia i de l'asociació Bricbarca a part de president del Centre d'Estudis i Arxiu d'Història de Castellar del Vallès. Estic interessat especialment en el patrimoni cultural de Castellar del Vallès, on hi visc actualment en una masia del S.XVII, Cal Qurema, amb els meus dos fills.

Ja fa uns anys que em vaig engrescar amb la Viquipèdia com a eina per afavorir el coneixement lliure i colaboratiu, sobretot des de l'àmbit de la recerca i la difussió del Patrimoni Cultural. He estat impulsor de la QRuta Joan Arús, el projecte de l'Arqueopèdia, de la Wikimedia Hackathon 2018 que es va celebrar a la UAB i del Viquiprojecte UAB

Actualment estic treballant en dos nous projectes: al voltant del vi català, a arrel de la iniciatita #wikiloveswine i del projecte Glops d'Història, i l'altre sobre embarcacions històriques catalanes.

Si voleu contactar amb mi podeu fer-ho a traves del meu correu electrònic: oriol.vicente@uab.cat

SALUT

Projectes[modifica]

Articles on estic treballant[modifica]

Articles creats[modifica]

Articles on he participat[modifica]

Accions en les quals participo[modifica]

Guardó Repte Monuments[modifica]

Estrella d'edició
Repte 2014 Monuments
Repte 2014 Monuments
Hola Alibey!

Moltes gràcies per haver participat en el Repte Monuments de setembre 2014, esperem que t'ho hagis passat bé. Com a participant en el projecte et concedim aquest guardó que pots lluir amb orgull per haver col·laborat en la difusió del patrimoni.

Pots veure el nostre informe final. Si tens oportunitat d'assistir a la Viquitrobada 2014 de Tarragona podrem comentar aquest i altres projectes de la Viquipèdia.

En nom de l'equip organitzador, el nostre agraïment.

Bibliografia[modifica]

Referències[modifica]