Vés al contingut

Usuari:Byblios

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióByblios
Dades
Tipuspodcast

La Comoditat Valenciana és un pòdcast setmanal d'actualitat en forma de tertúlia amb un toc d'humor fet en valencià. Els seus presentadors són Pere Àlvaro i Màxim Castillo i cada setmana compten amb un convidat o convidada ja siga del món de la política com Joan Baldoví, Rosa Pérez Garijo, Tesh Sidi, Enric Nomdedéu, com escriptors o escriptores com Mònica Richart, Emma Zafón o Carme Cardona, ja siga del món de la música com Palmer, Sa Pena, ZOO, però també entitats com El Tempir d'Elx. Per últim, és costum que els convidats i convidades siguen també del món del pòdcast en valencià, com ha sigut el cas de El Dolcet pal Café, Greuges Pendents, La Paella Rusa, La Secció de l'Excusat, Opus Slay o Les tres gràcies.

El pòdcast va començar en febrer de 2021 per iniciativa de Màxim que ja tenia en marxa Repel·lents, un pòdcast amb un caràcter més cultural, que es va posar en contacte amb Pere Àlvaro, el qual solament el coneixia d'haver-lo escoltat al pòdcast. Això no és veritat i del Twitter. Després d'algunes proves tècniques van enregistrar el primer capítol amb Joan Tur de Solano&Tur.

En la tertúlia es tracten tota mena de temes centrant-ne més en els temes que afecten al País Valencià com l'infrafinançament, la manca d'inversions, l'espoli d'art o l'ampliació del Port de València.

El pòdcast es publica en format d'àudio en Ivoox, Spotify i Youtube.