Usuari:David Montanyà

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

David Montanyà i Manich (Barcelona, 13 desembre 1966), Net de Lluís Montanyà i Angelet (Barcelona, 23 de març de 1903 - Ginebra, 21 de març de 1985) escriptor[1] i periodista català.[2][3] . El 1928 va signar amb Salvador Dalí i Sebastià Gasch el Manifest groc.

Membre del COOB´92 (Comité Organitzador Olimpic Barcelona 1992). Diploma el merito deportivo per la Federación Internacional de Judo 1991. International Business Development Expert a Associació Multisectorial de Empreses AMEC (1998 - 2016). Guia de Turisme de Catalunya (Generalitat de Catalunya). Fotograf Freelance.

Estretament vinculat al mon empresarial, especialmente en el ambit del comerç internacional. ha ocupat la Direcció de la Associació Espanyola de Fabricants Exportadors de Material Electric i Electronic (AMEC AMELEC) i de la Associació Espanyola de Tecnologies i solucions per les ciutats Intel.ligents (AMEC URBIS), ha estat membre del Equip Directiu d´AMEC i de EUCETSA (European Commitee of Environmental Technology Suppliers Associations) a Bruseles.

Publicà diferentes columnas de opinió i articles a revistes especialitzades de material electric com Elektroprofesional o Distrelec.