Vés al contingut

Usuari:JonathanBR.ES/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMC Pedrinho

MC Pedrinho
Biografia
Naixement3 de març de 2002 (2002-03-03) (22 anys)
Dades personals
Altres nomsPedro Maia Tempester
Activitat
Ocupacióproductor ,cantant
Activitat2014-...
EstilFunk ousadia
Instrument destacatVocal

Informacions[modifica]

El cantant Pedro Maia Tempester més conegut com MC Pedrinho, va neixèr el 03/03/2002, va neixèr en Cabreúva, São Paulo, Brasil, va inicia la seva carrera musical amb 11 anys, el genere musical que canta es el Funk Ousadia.

Vida personal[modifica]

Pedro a iniciat la seva vida musical molt jove els 12 anys, el 2014, però ja va cantar en un quermesse a la Vila Maria, barri de la Zona Nord de São Paulo, als vuit anys, influït per la popularització del gènere musical en el medi ambient. La primera música coneguda de Pedrinho va ser precisament la seva més exitosa, titulada "Dom Dom Dom", amb la participació de MC Livinho, que es relaciona clarament amb el sexe oral en el vers: "Si et poses de genolls, prepara't i fa un bona mamada ". Aquesta cançó va ser llançada quan Pedrinho tenia només onze anys, fet que no va ser ben rebut pels mitjans de comunicació. Una de les seves cançons que també va tenir èxit i va acabar sent dirigida més cap a la fanfarria funk va ser la cançó "Differentiated Life" amb la participació del reconegut MC Léo da Baixada.

Segons una entrevista al portal G1, Pedrinho diu que el funk ha permès una gran millora en les condicions de vida i quan un nen va passar fam.

Entre les seves altres cançons destacades al llarg de les línies de proibidão es troben "Hit do Verão", "Matemàtica" i "Geometria da Putaria" que el van col·locar com a revelació d'un gran funk en 2015

La seva pàgina a Facebook acumula uns 2,5 milions de fans. El reclam del fiscal Luciano Tonet va ser que Pedrinho tenia un "repertori musical dotat de clares connotacions sexuals, alt contingut eròtic, pornografia, profanitat i tota mena de vulgaritat, incompatibles amb les condicions específiques de la persona en desenvolupament".

L'endemà, el fiscal va expressar el desig de prohibir les cançons del cantant en tot el territori nacional per motius de "model per als altres". No obstant això, el cantant no va estar influenciat per l'intent de prohibició i només tres dies després d'haver llançat una altra cançó amb contingut sexual.

Exits[modifica]

  • linda Morena (2016)
  • Dom Dom Dom (2014)
  • Evoque Azul (2017)
  • Gol Bolinha,Gol Quadrado (2017)
  • Menino Sonhador (2015)

Referències[modifica]

https://www.vagalume.com.br/mc-pedrinho/

https://es.famousbirthdays.com/people/mc-pedrinho.html