Usuari:Musicaalternativa

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Dimitri Vegas & Like Mike és un dúo belga de música electrònica compost pels germans Dimitri Thivaios (Dimitri Vegas) i Michael Thivaios (Like Mike). Actualment ocupen el lloc número 6 en l'enquesta realitzada el 2013 per la revista DJmag. Van ingressar el 2011 situant-se en el posició 79.2 3 més són els actuals amfitrions i ambaixadors del festival Tomorrowland.

Història[modifica]

Dimitri Vegas néixer el 17 de maig de 1982. Començar a fer les seves primeres incursions com a DJ a l'edat de 14 anys. En els seus primers anys va realitzar diverses presentacions en clubs de poc reconeixement i va ser el DJ resident de la ràdio BeatFM. Va deixar Bèlgica el 1999 i va començar a recórrer Europa. Va viure a Mallorca i després a Halkidiki, Grècia abans de traslladar-se a Eivissa el 2003, on va ser resident a importants discoteques com Privilege i Space.El 2010 van arribar a un punt important de la seva carrera en esdevenir els hosters de Tomorrowland i en aquest any se'ls encomana fer l'himne del festival , aquest va ser Tomorrow ( Give Into The Night ) amb Donada Life i Tara McDonald que va ser llançat en el segell del duo , Smash The House . El 2011 van tornar a realitzar l'himne , aquesta vegada amb amb Afrojack i Nervo , el senzill es diu The Way We See The World . Madagascar amb Angger Dimas i Yves V , Momentum amb Regi i REJ van ser els senzills del duo que van ser llançats el 2011 i amb els quals es van fer conèixer, però no va ser fins al 2012 quan van arribar al cim . Mammoth amb Moguai va arribar al Top 1 de l' Beatport chart per 4 setmanes , Turn It Up amb GTA i Wolfpack va aconseguir també ser el més venut , però per 2 setmanes i mitja i Wakanda va ocupar la segona posició en aquest portal . Per a la nova edició de Tomorrowland , Dimitri Vegas & Like Mike realitzar CHATTAHOOCHEE , l'himne de Tomorrowland del 2013 . Aquest senzill , llançat en Smash The House , va arribar al Top 1 de l' Beatport Chart en menys de 3 dies , més l'himne no va poder mantenir al cim i 4 dies després What's Up Suckaz de TJR el reemplaça .

Tomorrowland[modifica]

A causa de l' èxit de Tomorrowland , ID & T ( Els organitzadors del festival )van buscar un Hoster que representi Tomorrowland . Per a aquest temps , Dimitri i Mike estaven a Pacha , i dóna la casualitat que un representant d'ID & T els està observant , s'impressiona amb el duo i els encomana per a realitzar el Tomorrowland Anthem amb Tara McDonald i Donada Life , la cançó es dic Tomorrow ( Give Into The Night ) i va ser llançada en Smash The House , sent així el primer senzill de la discogràfica .

Per a l'any 2011 , Tomorrowland ja era un festival conegut a nivell mundial i Dimitri & Mike volien fer-ho encara més famós amb el llançament del seu tema principal , '' The Way We See The World '' amb Afrojack i Nervo . El senzill va ser llançat per Wall Recordings , la discogràfica de Afrojack .

Per al 2012 el duo va llançar el seu tercer tema principal per al festival titulat Tomorrow Changed Today . El 2012 , Dimitri Vegas & Like Mike van tenir molt material amb què sorprendre el públic en la seva presentació a l'escenari principal , entre el material trobem '' Ocarina '' , '' Mammoth '' , '' Madness '' i '' Tomorrow changed Today ( Dimitri Vegas & Like Mike vs Yves V Tomorrowland Mainstage Remix ) .

El 2013 van realitzar, en inspiració de la localització del TomorrowWorld , CHATTAHOOCHEE , l'himne del festival Tomorrowland en la seva novena edició . El senzill va arribar al Top 1 de Beatport i va ser llançat en Smash The House el 22 de juliol del 2013. Aquell mateix any , van sorprendre els fans de Tomorrowland i del duo dient que Ocarina , la molt esperada cançó , sortiria aviat en la seva discografia Smash The House com l'Himne de TomorrowWorld . El senzill va tenir èxit, no va trigar més de 3 dies a arribar al Top 1 de l' Main Chart de Beatport , més sol dur 1 dia en aquesta posició .

Smash The House[modifica]

Des de 2010 el duo és propietari de la discogràfica Smash The House, aquesta és una sub-divisió de Spinnin 'Records. En aquesta discogràfica, DJs com Wolfpack i Yves V van veure la llum i van entrar en l'escena del EDM. En Smash The House van llançar produccions artistes com Jordy dazz, Eitro, Regi, Blasterjaxx, Dave Till, Wolfpack, Yves V, Zatox, Oh Snap!, Angger Dimas, Felguk, Mystique & Amro, [[Michael Calfan] ], Donada Life, Tara McDonald, Promise Land, Clockwork, BOOSTEDKIDS i Mitch Crown.

Bringing Home the Madness[modifica]

Dimitri Vegas & Like Mike el 2013 van publicar un vídeo titulat Bringing Home the Madness, hi va haver moltes especulacions, com que havia de ser un Àlbum, mes el duo estava presentant un tràiler per al concert que es va realitzar a finals del mateix any. A aquest concert van assistir 38.000 persones, va ser patrocinat per ID & T i Tomorrowland i assistir DJ de gran fama en l'escena de la música electrònica, com ho és Nicky Romero, W & W i Wolfpack. A causa de la fama del duo, les entrades es van esgotar en només dies i van haver de pensar en la idea de realitzar en no només un dia, sinó dos.