Vés al contingut

Usuari:Pallares/J. P. Manoux

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Vida primerenca[modifica]

Manoux va néixer amb el nom de Jean-Paul Christopher Manoux a Freixe, Califòrnia, i va créixer a Santa Bàrbara, Califòrnia, sent el gran de set germans.

Carrera[modifica]

Manoux va començar treballant com a manyaga. Un dels seus primers papers enfront de les càmeres va ser en la sèrie de varietats de curta durada The Wayne Brady Show, on feia de stripper gai. Altres treballs en cinema, televisió i anuncis publicitaris inclouen campanyes recents per Got Milk? i les botigues de roba Fruit on the Loom. Ha tingut papers com a convidat en televisió, entre els quals destaquen Ángel, Smallville, Scrubs, Charmed, Crossing Jordan i Community. Va posar la seva veu per a la sèrie animada Les noves bogeries de l'emperador, en el paper de Kuzco (reemplaçant a David Spade).

Va interpretar a S.T.A.N., l'androide de la sèrie original de Disney XD Aaron Stone. Va treballar en la sèrie ER durant dues temporades com el cirurgià Dustin Crenshaw. A més, va tenir els papers de Curtis el cavernícola i el Vice director Hackett en la sèrie de Disney Channel Phil del futur.

Ha dirigit episodis d'Aaron Stone i Phil del futur i ha tingut petites aparicions de cameo en dues pel·lícules de Michael Bay: Transformers, com un home entrevistat en la televisió i a l' illa, on retrata a un clon mentalment subdesenvolupat.

És resident permanent al Canadà, i divideix el seu temps entre Los Angeles i Toronto, on treballa en una sitcom de la cadena CTV trucada Spuns Out.

Com a escriptor[modifica]

Manoux i George Brant van escriure l'obra Tights on a Wire (1997).

Arrest[modifica]

El 27 de gener de 2015 Manoux va ser arrestat per la policia de Toronto, on estava residint, per un càrrec de voyeurisme. Ell mateix es va declarar culpable d'instal·lar càmeres de video en un apartament que llogava a dues dones. Va sortir en llibertat a les poques hores amb la condició de tornar a presentar-se en el jutjat. [[Categoria:Actors californians]] [[Categoria:Actors de cinema estatunidencs]] [[Categoria:Actors de sèries de televisió estatunidencs]] [[Categoria:Actors de doblatge estatunidencs]]