Usuari:Rebelde365/Angel Rebelde

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Angel Rebelde és una telenovel·la produïda per Fonovideo Productions i Venevisión, està basada en la història escrita per Alberto Gómez. Protagonitzada per Grettell Valdez i Víctor Noriega amb la participació antagònica de Maritza Rodríguez i la reaparició estel·lar de la primera actriu Claudia Islas.

Va sortir a l'aire per Venevisión el 15 de setembre de 2004 i va finalitzar el 29 de maig de 2005 a Veneçuela, i posteriorment va ser llançada per la cadena de parla hispana Univision per al 2 de febrer del 2004.

Angel Rebelde

Programa de televisió

gènere telenovela melodrama

creador Alberto Gómez

repartiment

veure llista

Grettell Valdez Víctor Noriega

tema principal Angel Rebelde (compost per Rogelio Martínez)

País d'origen Estats Units

Època d'ambientació 2003-2004

Idioma / es espanyol amb subtítols en anglès

episodis 214

producció

productors alfredo Schwarz Arquimedes Rivero Alex Hadad Gemma Lombardi Ortín

direcció Yaky Ortega Freddy Trujillo leonardo Galavís

guió Alberto Gómez Omaira Rivero

emissió

cadena original Logo Univision 2013.svg Univisión Venevisión

horari Dilluns a Divendres 1 pm/12c

durada 42-45 minuts

primera emissió 2 febrer 2004

darrera emissió 6 desembre 2004

Emissions per altres cadenes Bandera de Veneçuela Venevisión (2005) / Venevision Plus (2009) i (2012) Bandera dels Estats Units Telefutura Bandera d'Espanya Canal Sud / TVG / La 10 / Nova Bandera de Puerto Rico Univisión Bandera de Colombia Caragol Bandera de la República Dominicana Antena Llatina (2003) / Tele Antilles (2008) Bandera de Panamà TVN Bandera del Perú ATV Bandera de Paraguai Paravision Bandera d'Israel Viva Platina Flag of Galicia.svg TVG Bandera de l'Equador TC Televisió Bandera de Mèxic Canal de les Estrelles / Disney Internacional (2012/13) Bandera d'Indonèsia Visión2 Flag of Slovenia.svg POP TV Bandera de Romania Acasa TV Bandera de Chile TVN

Cronologia

Rebeca Àngel rebel Somiar no costa res

Enllaços externs

Veure tots els crèdits (IMDb) Fitxa en IMDb Fitxa en FilmAffinity 7

Sipnosi[modifica]

Lucía Valderrama Andueza-Covarrubias és una noia de 20 anys que viu en la pobresa en comptes de tenir el món als seus peus i de ser immensament rica. Fa 20 anys, Lucía va haver de néixer en bressols banyada en or, però donades les circumstàncies l'han fet pobre i necessitada fins i tot del pare que creu mort. Abans del seu naixement, Alejandro Valderrama (el seu pare) va matar al xofer dels Andueza-Covarrubias mentre intentava violar la seva xicota, Elena Andueza Covarrubias (mare de Lucía). Va ser empresonat amb la pena de presó de 25 anys i la seva perversa sogra Enriqueta Covarrubias De Andueza (mare d'Elena), es va aprofitar per apoderar dels seus negocis, li va treure les seves propietats i fortunes, desheredando així a la seva filla Elena per tenir un fill d'Alejandro. Alejandro porta vint anys pres, sense notícies d'Elena, qui fuig de la llar matern amb la seva filla Lucía per salvar-la de la maldat de la seva mare. Als seus vint anys, Lucía és la sustentació de la seva família, composta per la mare i els germans adoptius Rafael Romero Morante i Jesús Romero Morante i als qui manté amb el seu treball de xofer d'autobús a la ciutat de Miami. La bellesa de Lucía atrau els ulls de molts homes, però Lucía s'enamorarà de Raúl Hernández Mirall, un jove que des que van morir els seus pares, treballa al viver del seu oncle (Alejandro Mirall) sense importar-li que l'exploti. Raúl no podrà correspondre a l'amor de Lucía, ja que en aconseguir feina com a jardiner de la poderosa família Andueza-Covarrubias, la seva vida canviarà, Cristall Andueza-Covarrubias s'encapritxa amb ell i ara de tot per atrapar-lo.

A La Mansió de les Andueza-Covarrubias, viuen l'ambiciosa Donya Enriqueta Covarrubias Vda. De Andueza costat dels seus tres nétes (òrfenes totes) doncs des que van morir els seus pares al costat del marit de Donya Enriqueta en un terrible accident aeri, la senyora Enriqueta les va criar com si fossin les seves filles: Natasha Andueza-Covarrubias la major, una important executiva, que per amor al seu treball, ha menystingut l'espòs Ernesto Lezalma i la seva filla Lissette Lezalma Andueza-Covarrubias, Cristal Andueza-Covarrubias, la mitjana i la néta més bella de Donya Enriqueta, que es encaprichara amb Raúl i ara tot per a aconseguir-lo a ell i finalment Mariela Andueza-Covarrubias, la menor, una adolescent rebel que viu barallant amb la seva àvia i amb Cristall.

Per atzars del destí, Lucía entra a treballar com a serventa a la mansió de les Andueza-Covarrubias, on ha de suportar les humiliacions de Donya Enriqueta, sense saber que Lucía és la seva néta perduda, també Cristall bolca el seu odi i la seva maldat en contra de Lucía en saber que Raúl la mestressa sense importar-li que Lucía sigui la seva cosina-germana perduda.

Després de diversos mesos i Lucía embarassada, Raúl es casa amb Cristall per mantenir els seus fills, a Alejandro li redueixen la condemna a 5 anys menys i surt de la presó a la recerca de la seva estimada Elena i de la seva filla, quan les troba (amb ajuda de Claudio) li explica la veritat a Lucía i els tres refan la seva vida. Després del que va passar Alejandro busca Enriqueta i li recupera tota la seva fortuna.

La família Andueza-Covarrubias comença a descompondre, ja que Cristall, en matar el seu cunyat Ernesto culpa seva germana Natasha i aconsegueix que l'empresonin i Cristall fa que Lissette aconsegueixi odiar a la seva mare per matar el seu pare, Mariela es fuga de la mansió a cansar dels maltractaments del seu marit Leonel i de les humiliacions de la seva àvia, escapolint-se així amb el seu estimat Rafael (germà adoptiu de Lucía), Leonel es muda a casa dels seus pares i Cristall, per mantenir lligat a Raúl, aquesta es embarassa artificialment. Ella, la seva àvia, Raúl i la seva neboda Lissette, es muden a un petit departament.

Quan Cristall és buscada per la policia de Miami per la confessió dels seus assassinats, per part de Leonel, Cristall fuig de la seva llar no sense abans venjar-se de Raúl per l'instant aquest intentar recuperar a Lucía, Cristall l'atropella quedant Raúl minusvàlid. Cristall dóna a llum a la seva filla Blanca Hernández Andueza-Covarrubias i l'abandona, deixant-la en mans de la seva germana Mariela i el seu marit.

Després d'aquest sotrac Raúl es muda a casa del seu oncle i Enriqueta sola i pobra al costat del seu besnéta Lisette, Elena se les porta a la mansió Valderrama, i Natasha li explica la veritat a la seva filla, fent així les paus.

Enriqueta al saber que Cristall assassinar Ernesto, acusant a la seva germana Natasha considera una traïció cap a les Andueza-Covarrubias i no li envia diners ni la seva ajuda, ja que Cristall la mata i després de ser trobada per la policia, dispara a la seva tia Elena i la policia li dispara a Cristall, provocant-li la mort.

Al final Lucía i Raúl acaben fent les paus i casant-se al costat d'Elena i Alejandro, fent, així una babau doble. FI

Elenc[modifica]

Grettell Valdez .... Lucía Andueza / Lucía Valderrama Andueza-Covarrubias