Usuari:Vidalnuneza/Gangsta Walking

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaVidalnuneza/Gangsta Walking

Gangsta Walking (sovint conegut com: G-Walk, Buckin, Tickin, Jookin o Choppin ) és un ballarí de dansa urbana que es va originar a les comunitats afroamericanes de Memphis, Tennessee, juntament amb la música "Buck" durant la dècada de 1990. El Gangsta Walk s'acostuma a fer per tocar la música a causa del particular "rebot" del ritme i el moviment que fan els ballarins per mantenir-lo. Tot i que Gangsta Walking fa molts anys que existeix, gran part del ball encara és exclusiu de la ciutat i els voltants.[cal citació]

Gangsta Walk va ser creat a Memphis. Originat pel grup G-Style que va alliberar el primer Video de Gangsta Walk mai va titular “G-Style Gangsta" que va consistir de Romeo, Llop, i Huracà, qui va anar en per aterrar una producció tracta Dallas Austin darrere dels grups Boyz Homes d'II, Monica, una altra Creació Dolenta i TLC per anomenar uns quants. Van anar en per aterrar un rècord important tracta P. Diddy's bad boy i el primer grup per llançar Sud de Noi Dolent. De l'èxit de grup i el seu alliberament de vídeo primerenc del G de cançó-Estil ”Gangsta". Les portes obertes i va donar oportunitat per altres balls en Memphis Tennessee com Jookin, Buckin, etc. I ha estès a l'estranger. El grup continua ser una part important en el Memphis escena de música amb aventura empresarial més tardana Romeo de Romeo Franklin Produccions que enfoca damunt entrenant ballarins, coreografia i vídeo i produccions de música. Aquest unsung grup com tranquil mentre mantingut ha estat un de les forces importants dins aconseguint Memphis música en el mapa.

Desenvolupament[modifica]

A causa de vídeo streaming a pàgines web els agrada YouTube i xarxes socials com myspace.com I altres, "gangsta excursionisme", "jookin", "choppin", "buckin" o qualsevol cosa pugui ser cridat, ha estès dins popularitat. Dins 2007, Memphis rapper–productor–de director Young Jai, de Jai Produccions / Estrella Negra Enterprisers, va alliberar Memphis Jookin Vol 1 DVD.[1] Aquest DVD va presentar la generació nova de jookers/Gangsta Walkers. Va presentar tal Jookers com G-Nerd, Mike Doss, Chopper rei, Lil Daniel, Rico, Brandon Lil Buck, Lil Black, Bobo, femella Jooker/Cantant LaShuante Anderson, Subterrani King Keviorr, DJ Sidewalker, Del nord Memphis Llegenda Lil Jayson i molts altres. Aquest DVD trampolí ajudat el Jookin/Gangsta moviment d'Excursionisme. Dins novembre 2007, Jookin va ser presentat damunt Canal 3 WREG-notícia de televisió en Memphis i també damunt Canal 5 WMC-televisió. Hi ha diversos vídeos en Jookin en memphisjookin.com I Youtube.com, amb alguns vídeos rebent milions de vistes.[2] Jai Produccions i El Memphis Jookin la comunitat era també presentat en el desembre 2007 assumpte de la revista francesa Juste Debout com el Ball del Mes.[3] Jai Les produccions també alliberades un solo Jookin DVD en G-Nerd Veritat "titulada Ser Dit" i Tutorial va titular "Memphis Jookin G d'enginy-Nerd". Jai Les produccions també ha alliberat el sencer Memphis Jookin Vol 2. Sèrie de 3 parts, el qual showcases més del Jookin comunitat que és implicada en el moviment per ajudar aconsegueix aquest ball en el mapa. Avui dia la nostra joventut ha en algun lloc per anar i aprendre el Memphis estil. Memphian Tarrik Moore I Marico Escata (Rico) al principi obert U-Cavar Jookin Acadèmia en l'un cop Raleigh Primaveres Mall, però de llavors ençà ha rebatejat a Memphis Jookin Ballet Urbà després del mall va ser tancat.

Percepció de Gangsta Excursionisme[modifica]

Juntament amb ser un ball de carrer popular, el Gangsta el passeig és sovint vist com a forma de self-expressió i alleujament dels tràngols de de vida dins de la ciutat interior. Alguns fins i tot han considerat Gangsta Caminant tan sent un menys extrem kin de Krumping a causa d'ell steering molts de la joventut lluny de violència de carrer i exacting la seva energia a alguna cosa positiu i constructiu. El ball generalment pot ser trobat en cascos urbans de Memphis com Del nord Memphis, Del sud Memphis, Taronja Mound, Whitehaven, De l'oest Memphis etc.

Tipus de Gangsta Walk[modifica]

Hi ha variacions d'estils pel Gangsta Walk:

  • Un l'estil particular requereix el ballarí per agafar (en un jerking moviment) passos ràpids, stomp, girs i tirant les seves armes al voltant tot mentre movent a un va batre, el ser d'exemple millor Crunchy l'estil de Black , va referir a com que Camina G.[4] L'estil és considerat la base de tot Gangsta l'excursionisme fet en Memphis des del 1980s.
  • Un altre estil requereix tres o més persones hopping al voltant en un cercle en un rhythmic moviment, mentre tirant les seves mans a l'aire i yelling "Aconseguir Buck" o les lletres a un Buck cançó. Aquest estil del Gangsta el passeig és més generalment referit a com el G-Tren. És dit que aquest estil va ser prohibit dels clubs poc després sent creat a causa del wildness l'invocat en intèrprets així com onlookers. Els recordatoris de la seva existència són encara va deixar darrere en clubs més vells o tancat avall taques de nit al voltant de la ciutat.[5]
  • L'estil més sabut de Gangsta l'excursionisme és dins de l'estàndard crunk atmosfera, implicant una multitud de les persones que tanquen de cop i empenyent fora un un altre en el pis de ball.
  • L'estil més famós i practicat de Gangsta l'excursionisme al voltant de la ciutat agafa bits i peces d'altres estils de ball del carrer com dansa líquida (l'ona, tutting, traçant, els contorns i la mà que flueixen), el robot, tancant amb clau, rebentant, lliscant i fins i tot breakdancing tot fusionat amb el ball tradicional. Els moviments més reconeixedors en el ball són mou similar al dos-pas entre fer un altre moviment i filatura o caminant en les puntes dels seus dits. Aquest estil del Gangsta el passeig és majoritàriament fet per la generació més jove i la generació darrere els que va créixer amunt poc després de la invenció de Buck música, per això titulant-lo Buckin.
  • Jookin Va agafar els passos clàssics i va combinar un molt aspecte més llis causat pel canvi de música en Memphis Música durant el primerenc 1990s. Jookin És més anotat per no només els seus passos llisos, però la seva introducció pesada de pantomiming als estils de ball. Jookin Emfasitzat footwork en una manera que va enfocar l'atenció de multituds en els peus. Jookin És especialment caracteritzat per les habilitats dels ballarins en corredís i fent un pas moviments.
  • Buckin Portat en el va exagerar moviments de Gangsta Excursionisme i Jookin. Els moviments van ser fets per aparèixer més expansive a causa del buckness (estil exagerat) del ballarí – l'estil més explosiu de Gangsta Excursionisme. Buckers Va començar a ascensor el portaobjectes (dels peus) del terra, creant fins i tot més alt llisca que mai vist abans que.
  • Choppin' Va entrar el mid 1990s com ballarins en Memphis va començar per afegir el animated efecte de Gangsta Excursionisme, Jookin, i Buckin al pis de ball. Choppin' Consistit d'enrigidir els músculs fins que van començar per vibrar i llavors movent mentre intentant crear un molt irreal stiff Gangsta Passeig.
  • Icin', la forma més nova de Gansta Excursionisme, és més sabut per l'habilitat a portaobjectes amb un peus mentre lliscant amb l'altre. Icers Dóna les il·lusions de patinatge de gel a través del explosiveness dels moviments van aplicar mentre lliscant a través del pis. Algun renom ell "Blazing." Icin' També maneres diferents incloses de gelat les parts de cos mentre portant oneself al voltant del pis.
  • Basics De tots els estils inclouen fer un pas, pacmans, i buck salts.[6][7]

Vídeos de música[modifica]

  • Al Kapone - "Buckin' i Jookin'"
  • Tres 6 Màfia feat.Chamillionaire - "Doe El noi Fresc"
  • Tres 6 Màfia feat. Llaç Uau & Projecte Pat - "Costat 2 Costat (remix)"
  • Tres 6 Màfia feat. Lil' Ditada - "Ridin' Spinners"
  • Projecte Pat - "Aixecat en els Projectes"
  • Da Voluntaris feat.MJG - "Color Favorit"
  • Huey feat T-Dolor -"G5"
  • Janelle Monáe feat. Gran Boi - "Tightrope" (2010)[8]
  • Flume & Chet Faker - "Deixar caure el Joc" (2013)[9]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]