Usuari Discussió:Carmesans

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Carmesans! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Carles (enraonem) 16:05, 8 juny 2022 (CEST)[respon]

Resposta a la seva pregunta. Correcció article Ramon Espasa Oliver feta el 23.06.2022[modifica]

Benvolgut company i editor @Carmesans: A l'edició 1, la nostra companya i editora @Mercè Piqueras: ha escrit: Gran part de l'article està redactat com un currículum. Hi poso plantilla Currículum. Aleshores ha editat Currículum. Aquesta edició s'ha eliminat aquí, sense cap argument i sense consensuar res per part de vostè. Posteriorment @Judesba: ha entès que hi havia falta de criteri, a més de bones formes amb altres editors, això és, no ha trobat un consens i ha revertit la seva edició. Personalment he vist aquí que vosté no ha escrit res als dos companys que han publicat la paraula Currículum.

Doncs bé, sense comunicar-se amb les persones que han editat l'article em pregunta per què.

1. Primerament, ha d'entendre que no es tracta de cap situació personal, de cap atac a les seves edicions. És la forma normal d'editar. L'article, que té molts continguts que perfectament poden estar a Viquipèdia, ha estat editat, entre altres, per una persona que només ha editat a aquest article. És més que curiós, i podria ser que aquest editor o editora tingués molta relació amb el biografiat. Aquesta situació, a la comunitat de viquipedistes ens fa estar vigilants.

2. Posteriorment, i és el vostre cas, passa el mateix, només heu editat a aquest article. Sempre es comença per editar alguna cosa, però que a l'abril, en maig i juny, la seva intervenció a Viquipèdia siga només a un article, també em fa pensar que té molta afinitat amb el biografiat, més que pensar que està molt interessat a millorar la Viquipèdia, que és de tots. Potser estic equivocat del tot. Dit això, jo he revertit l'edició d'un ordinador impersonal. Públicament, agraeixo a @Judesba: l'edició explicativa Avisos Espero que aquesta reflexió siga de la seva ajuda.

Aniria molt bé una ullada a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Salutacions cordials i endavant amb les edicions. Esperam la seva col·laboració.--General Basset (disc.) 19:40, 23 juny 2022 (CEST)[respon]

Fins ara no havia vist les reversions repetides de la plantilla currículum que ha fet @Carmesans ni els comentaris de @General Basset i de @Judesba, que agraeixo. Si @Carmesans ha seguit els criteris que ha vist en altres articles, si us plau que ens indiqui quins articles eren perquè vol dir que pateixen del mateix defecte i els caldria també la plantilla currículum. Que posi una referència a cada afirmació no té res a veure amb el redactat en format de currículum. Podria tenir un format enciclopèdic i no estar correctament referenciat (aleshores li correspondria la plantilla "falten referències"). Per altra banda, no és cert que tot el que s'hi afirma estigui referenciat (col·laborador en premsa, conferenciant, col·legiat d'honor, casat amb, etc.), si bé part d'aquesta informació podria suprimir-se. Mercè Piqueras (disc.) 22:52, 23 juny 2022 (CEST)[respon]