Usuari Discussió:Corpusdesitges

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Corpusdesitges! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--barcelona (disc.) 13:19, 5 feb 2018 (CET)[respon]

Bona tarda, només dos apunts: us recomano llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos i tingueu cura dels drets d'autor, ja que el text que heu afegit està protegit per copyright segons indica el propi web: https://www.sitgescorpus.cat/avis-legal/ --Docosong (disc.) 16:25, 16 ago 2018 (CEST)[respon]

- Hola! Bona tarda! Bé, en realitat no he agafat el text de la web, el que passa és que el text de la web l'he fet jo mateix també i per això el tinc en diversos documents... i d'altra informació que he afegit és d'altra documentació realitzada també en l'estudi que he fet sobre la història del Corpus... He revisat la normativa de la web, és cert que indica que són propietat de la Regidoria... per bé que és amb la pròpia regidoria que vam quedar que millorariem la pàgina de la Viquièdia sobre la festa, apuntant d'aquesta manera a la nova web que hem fet... Entenc que puc demanar permís a la regidoria i entregar-lo¿? a Viquipèdia¿? O si simplement tinc jo el permís de la regidoria ja puc seguir editant¿? La intenció no es que quedi tant de text, sinó anar-lo reduint, pel que tampoc és un "copiar/pegar"...

Gràcies!!!

Hola novament! He llegit la documentació sobre el copyright i aquí hi ha un problema... Es demana passar un lloc web a CreativaCommons... això no està a la meva mà... En canvi no entenc a què s'apunta del text que he agafat perquè en realitat el que sigui és una part molt reduida i el podria fins i tot re-redactar... o reduïr i modificar... El problema és: Potser he pujat 6000 càracters... dels que poden ser com els de la web 500... com puc saber com els esteu relacionant i quins són¿?