Usuari Discussió:Docosong/Arxiu 2014

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Viquiprojecte:Llegir en català

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:02, 21 gen 2014 (CET)


Viquirepte Jocs Florals de Barcelona

Contacto amb tu, perquè l'any passat vas participar en el Viquirepte 10è aniversari de Viquitexts. Enguany, repetim per l'11è aniversari. Així doncs, t'animo a participar al concurs de relectura i transcripció de llibres de poesia. De nou, hi ha alguns premis que t'esperen. Però no t'adormis! Només tens temps del 14 al 24 de novembre. Bona sort!--KRLS , (disc.) 19:16, 14 nov 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Salut! Acaba de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 07:36, 22 des 2014 (CET)

Catalans del sud contemporanis

No sé si aquesta edició va ser per error. Totes les categories de catalans del sud contemporanis haurien de ser a la categoria corresponent d'espanyols, si existeix.--Pere prlpz (disc.) 16:26, 22 des 2014 (CET)