Usuari Discussió:Enric/2004

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Article Terrassa[modifica]

Saps d'algun lloc de la xarxa on pugui obtenir banderes o escuts de les Illes Balears amb llicència per poder-les penjar aquí? Llull 09:57 24 jul, 2004 (UTC)

Sembla ser que ja s'han actualitzat les imatges del municat.net Llull 07:49 25 jul, 2004 (UTC)

Hola, perdona, però no m'havia fixat en això dels missatges, és nou per a mi. D'això dels escuts de les Illes, abans a la web del Consell de Mallorca podies trobar informació de cada municipi, i hi havia l'escut. Ara l'han canviada i no ho he sabut trobar. No hi ha gaire més sort als consells de Menorca i d'Eivissa i Formentera. Pel que fa al Govern de Balears (caib.es), la informació sobre cadascuna de les illes és un "servei temporalment no disponible. Disculpi les molèsties!" (sic). Tampoc no sé si s'han pres gaires molèsties a oficialitzar els escuts... No em sona que se n'hagi publicat res. Per tant, és qüestió d'anar entrant a les webs de cada municipi, i vejam si hi ha sort i se'n pot treure alguna imatge de qualitat... això quan no hi posin un simple logo o bé res.

Pel que fa al País Valencià, tot i que no ho preguntaves, sí que s'hi han posat, en això d'oficialitzar escuts i banderes, però amb un criteri totalment diferent al del Govern català. En realitat, no hi ha uns criteris gaire estrictes a l'hora de considerar oficial un escut, ni pel que fa a la forma mateixa ni a la corona, per exemple. Es pot trobar en línia un document PDF amb on hi consten tots els escuts i les banderes oficialitzats fins al 2003. Suposo que és d'ús públic, perquè és un document oficial.

Pel que fa a l'actualització del municat, tens raó, i ja hi pots agafar la versió "canònica" del nou escut del Vilosell, amb el blasonament corresponent. Els únics que falten per incloure-hi són, a hores d'ara, Sant Miquel de Campmajor, Biure, l'entitat municipal descentralitzada de Valldoreix, Palafrugell (publicat avui mateix al DOGC, 26/07) i els escuts modificats de Cervera i la Sénia.

L'adreça del document PDF sobre escuts i banderes valencians a què em referia és la següent: http://www.cjap.gva.es/civis/docs/Descargas_Civis_Castellano/descargas_consejo_tecnico_de_heraldica_castellano/escudo_1_14042003_084226.pdf#page=1

Ja coneixia aquesta pàgina valenciana, el problema és que el web té uns drets d'autor molt restrictius -a no ser que demanis expressament permís i te'l donin- però encara estic esperant resposta a l'e-mail que els vaig enviar fa mesos demanant-los si em deixaven fer servir les imatges. Suposo que podria fer les entrades amb el text del blasonament -que deu ser un text legal i per tant sense drets-. El que no sé és si la informació històrica i simbologia del blasonament també és enregistrat en les lleis o si per contres és un text amb drets.
Un consell: per respondre a un altre usuari fes-ho a la seva pàgina de discussió i d'aquesta manera apareixerà un missatge com el que tu has vist d'avís. D'altra manera podria passar que un dia com avui en què un robot fa una allau d'edicions per incloure enllaços interidioma que la teva resposta passès desapercebuda. Llull 15:36 26 jul, 2004 (UTC)

Rebut. Per cert, per signar automàticament cal que escriguis quatre cops ~ (Alt Gr + 4) Llull 15:44 26 jul, 2004 (UTC)

Sense por[modifica]

A vegades em dóna la sensació que corres més que jo i et quedes amb gana. Veuràs que he penjat els escuts de tota la comarca del Solsonès, amb aquest temps deus haver après els estàndards d'aquesta mena de pàgines, de manera que si et ve de gust pots anar fent els articles relacionats amb aquests escuts penjats. Ho dic per què no et faci por fer una tasca donant-te la sensació que em trepitges la feina o alguna cosa així. Llull 13:07 30 jul, 2004 (UTC)

Insistir-hi[modifica]

Només s'hi pot insistir, i si som més els que pensem al contrari, podem -democràticament- modicar-ho segons el nostre parer. et recomano, però que no parlis així d'un altre usuari com si ho fecis d'amagatotis, perquè a part d'enrarir l'ambient, et ben asseguro que ho pot llegir. Llull 08:17 13 set, 2004 (UTC)


VEGEU TAMBÉ[modifica]

Altres arxius d'aquesta pàgina de discussió: