Usuari Discussió:Nurakles

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Nurakles! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 13:58, 26 set 2013 (CEST)[respon]

Nurags[modifica]

Hola, Nurakles. He visitat la teva pàgina perquè estic treballant en articles relacionats amb la civiltzació nuràgica, sobretot sitematitzant i ampliant l'article "nurag". He vist que et proposes fusionar-lo amb el de "cultura dels nurags", que he ampliat mínimament aquests darrers dies ja que era molt mínim (i no sé si discutible). Personalment, jo crec que seria millor mantenir l'article nurag com article independent. Hi ha prou coses a explicar-ne, especialment sobre les divereses hipòtesis respecte a la seva possible funció (que és el que estic treballant ara mateix). Si els gegants de Mont'e Prama o Su Nuraxi tenen article propi, amb més motiu els nurags, no? El que sí crec seria convenient seria fer una secció sobre el nurag a l'article de la cultura nuràgica, que remetés a "nurag" com a article principal. D'altra banda, com que no soc especialista sinó un simple interessat en temes d'història i especialment d'arqueologia, sí que agraïré si en alguna ocasió pots donar un cop d'ull a la meva feina sobre aquest tema. Trobaràs els articles en el que he treballat a la meva pàgina d'usuari. Salut!--Fredericg (disc.) 19:00, 24 abr 2015 (CEST)[respon]