Usuari Discussió:Oratge

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Oratge! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 16:20, 6 maig 2013 (CEST)[respon]

Antoni Castejon[modifica]

Bones, Oratge! Veig que no edites gaire habitualment, tot i que ja fa temps que ets aquí. Pots col·laborar afegint les referències que has aportat a aquest article, contextualitzant-les en el cos del text. De ben segur que és un tema que tens per la mà (la meteorologia). Si necessites ajuda pots llegir els textos que hi ha a la caixa d'avís de "falten referències" que hi ha al començament de l'article; hi accediràs clicant els enllaços en blau. Sinó, pots posar-te en contacte amb mi a la meva pàgina de discussió o bé demanant exposant els teus dubtes a la taverna. Salut! --Judesba (digues...) 16:47, 25 gen 2014 (CET)[respon]

Possible violació de copyright[modifica]

Mirant les fonts que has afegit a l'article Antoni Castejon i Barrios, veig que l'article és un copy-paste d'aquesta pàgina web. Pots aconseguir el permís de l'autor de la pàgina? El copyright hi és ben clar. Si no, caldrà esborrar l'article, perquè no es poden fer violacions de copyright a la viquipèdia.

Cap problema, l'articles es meu