Usuari Discussió:Soccarles

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Soccarles! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 14:12, 9 oct 2013 (CEST)[respon]

Re: 4 de 8 amb l'agulla[modifica]

Hola,

No hi ha ningú que "s'encarregui" de revisar els nous continguts, simplement qualsevol Viquipedista pot fer un cop d'ull a la pàgina Canvis recents per veure les últimes edicions.

Pel que fa a la teva edició, li manquen un parell de coses: en primer lloc la informació que has editat està ordenada en una taula, i la que has afegit n'ha quedat fora. Ja ho he canviat per encabir-la dins la taula. Fes un cop d'ull al codi font de l'article per saber com fer-ho la pròxima vegada. De la segona cosa te n'hauràs de cuidar tu: s'ha de procurar que la informació de la Viquipèdia sigui verificable. Per fer-ho, és important citar les fonts afegint referències a la informació que s'aporta. Mira de buscar alguna notícia d'algun diari que corrobori la informació que has afegit, i afegeix la referència. Si no saps com fer-ho consulta Ajuda: Com citar les fonts o pregunta'm.

Moltes gràcies per contribuir amb la Viquipèdia. Sóc a la teva disposició pel que necessitis.

Salutacions,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 14:47, 9 oct 2013 (CEST)[respon]

Ja ho has fet bé, respondre el comentari. Es fa la pàgina de discussió de l'interlocutor, com has fet tu. Ja he arreglat la taula, tu sempre que vegis alguna cosa que vegis malament llança-t'hi sense por! Recorda però buscar sempre referències per la informació ;-) --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:57, 9 oct 2013 (CEST)[respon]
Hola de nou! Veig que vas ensortint-te'n, genial! :) Per afegir una referència d'una pàgina web, utilitza aquesta plantilla. Hauries d'escriure una cosa similar a això: <ref>{{citar web |url=http://www.nomdelaweb.com |títol=Títol de la web |consulta=Data d'avui |obra= |editor=Autor de la web |data=Data de la notícia |llengua=català }}</ref> --Pau Colominas (t'ajudo?) 15:20, 9 oct 2013 (CEST)[respon]