Usuari Discussió:Visit Sitges

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Visit Sitges! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 01:04, 15 maig 2013 (CEST)[respon]

Visit Sitges[modifica]

Hola, Visit Sitges. En relació a això que em deies, no sé si sóc massa capaç d'explicar-t'ho, potser li ho hauries de comentar a l'usuari que t'ha esborrat els enllaços afegits, que és en Pere prlpz. De tota manera, em sembla que la cosa està relacionada amb VP:NO#La Viquipèdia no és una plataforma de promoció, especialment on diu "promoció" i "publicitat". El vostre web està molt bé, però potser la viquipèdia no sigui el lloc adient per enllaçar-lo. Si coneixeu Sitges i voleu promocionar-lo, des del punt de vista de la viquipèdia el millor seria que milloréssiu l'article, afegint-hi tota la informació rellevant que volgueu, referenciada a fonts fiables, però evitant la publicitat, l'autopromoció, i coses contràries a les polítiques (teniu enllaços interessants més amunt, al quadradet de benvinguda). És segur que pots fer aportacions molt vàlides, i t'animo a fer-les; espero que aquest malentès inicial no et desanimi, i naturalment estic a la teva disposició per qualsevol dubte. --Carles (enraonem) 18:49, 15 maig 2013 (CEST)[respon]