Viquipèdia:Avaluació d'articles/Evolution: The Game of Intelligent Life

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Evolution: The Game of Intelligent Life[modifica]

Desitjo proposar una avaluació d'aquest article perquè em sembla que és de qualitat superior a la majoria d'articles de qualitat sobre videojocs de la Wikipedia anglesa, de manera que després de la lectura d'avaluació voldria proposar-lo com a article de qualitat.

L'unic problema que li trobo és que gairebé totes les imatges són de fair use – això és, tanmateix, un mal menor ja que el joc és abandonware (cosa que no implica que el copyright hagi expirat). A més, un article amb una quantitat similar de preses de pantalla (Zant) ja va passar positivament l'avaluació. Finalment, les imatges de fair use s'utilitzen estrictament per il·lustrar la secció en què es troben i no decorativament o innecessàriament.

Gràcies pels vostres comentaris. -- Leptictidium (parla mamífera!) 23:26, 7 feb 2008 (CET)[respon]

Mira acabo de mirar, i vec que la Llista de gèneres i espècies, esta tota seguida perquè no fas com es fa a la llista de VQ:LA, i així tenir-los en diverses columnes que faciliten la lectura. El contingut ja veurem en un futur, de moment he vist els canvis de format que canviaria pern o allargar l'article massa. He vist que és molt més llarg que el de la versió anglesa, felicitats.--KRLS , 23:42, 7 feb 2008 (CET)[respon]