Viquipèdia:Avaluació d'articles/Zant

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Zant[modifica]

L’article Zant es bastant complex com a article de personatges de videojoc. El considero com un dels més complexos en la Viquipèdia sobre els personatges de ficticis de videojocs. Podeu comparar-lo també amb altres Wiquipedies per comprobar la diferencia de complexació que té a la nostre Viquipèdia. També és un dels més complexs de la franquicia The Legend of Zelda. Proposo que l’avaleu per tal de especificar la seva qualitat com a article i si té un futur com a article de qualitat. Moltes gràcies. --Zant (discussió) 12:17, 26 des 2007 (CET)[respon]

Me l'he llegit per sobre i l'única cosa que no m'ha semblat bé és que hi ha algunes frases una mica mal escrites així com algunes faltes d'ortografia. Jo mateix m'encarregaré de corregir-les quan tingui temps de fer una lectura atentiva de l'article. Altrament, trobo que l'article és molt complet, tant en text com en imatges. -- Leptictidium (parla mamífera!) 12:04, 31 des 2007 (CET)[respon]

D'acord, ja n'he llegit un bon tros en profunditat i tinc alguns comentaris a fer:

  1. La frase "Zant és un antagonista molt interessant" hauria de ser reformulada ja que no és un punt de vista neutral; segur que hi ha molta gent que no troba interessant la història d'en Zant. Potser caldria canviar únicament "interessant" per un altre adjectiu més neutral però que continuï reflectint el caràcter de Zant. Potser "Zant és un antagonista molt peculiar"?
  2. Cal triar entre el passat simple i el perifràstic, però no combinar els dos. Tenint en compte que és un article sobre un personatge de videojocs, l'he posat en perifràstic, però canvieu-lo si voleu. Però recordeu que cal conservar l'uniformitat de temps verbals.
  3. Hi havia moltes comes a llocs on no calien, i de fet en lloc on no haurien de ser-hi. Les he tret totes però caldria que hi paressis més atenció en futurs articles, Zant.

Només n'he revisat un tros (fins la meitat de la secció història), però aquests problemes es troben en tot l'article. També són l'únic problema que he vist, així que ànims, a arreglar-los!.

-- Leptictidium (parla mamífera!) 12:58, 31 des 2007 (CET)[respon]