Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Funció trigonomètrica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Caldria traduir la bibliografia (21 January, and, London, New York...). – Leptictidium (discussió) 11:52, 8 abr 2009 (CEST)Fet Fet! (crec) --Gomà (discussió) 17:26, 9 abr 2009 (CEST)

Es podria allargar la llista d'enllaços externs? Segur que hi ha moltes webs interessants dedicades. De totes maneres és qualitat. --Jey (discussió) 16:06, 8 abr 2009 (CEST)
He afegit un enllaç a una pàgina que permet observar interactivament les funcions trigonomètriques. També he ficat referencies dels fets històrics i les definicions.--Gomà (discussió) 17:14, 9 abr 2009 (CEST)

Crec que un article hauria de ser repassat lingüísticament per un entès abans de ser de qualitat.--Ssola (discussió) 21:00, 15 abr 2009 (CEST)

He votat finalment perquè pugui ser de qualitat. Estic d'acord amb Ssola que encara hi ha detalls per polir, detalls com traduir la magnífica animació de la fórmula d'Euler. Però el nivell dels nostres articles de qualitat no és impecable i molts d'ells necessiten polir detalls lingüístics de veritable qualitat. En futures revisions esperem estar més a prop de la màxima qualitat. Crec que aquest es mereix estar en el grup actual d'AQ.--Peer (discussió) 10:15, 24 abr 2009 (CEST)
A mi em preocupa més la correcció lingüística que no pas la traducció de la animació de la fórmula d'Euler. Independentment de que sigui de qualitat o no, és una article fonamental en matemàtiques que previsiblement haurien de consultar estudiants de ESO i Batxillerat. Convindria que la correcció lingüística fos impecable. Agrairia si alguna ànima caritativa o pot repassar. Jo no en sé prou. Per la meva part si puc aconseguir un editor per les animacions ja faré la traducció.el comentari anterior sense signar és fet per Gomà (disc.contr.) 14:12, 24 abr 2009 (CEST)