Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Huracà Able (1951)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No veig la diferència entre aquest article i Depressió tropical Ten (2005). Perquè un bo i l'altre de qualitat?--Mbosch (会話) 14:09, 9 gen 2011 (CET)

Va ser proposat per ser Featured Article a l'anglesa (en:Wikipedia:Featured article candidates/Hurricane Able (1951)/archive1), però li van observar algunes mancances per no arribar al FA. Després s'ha de tenir en compte que un és una Depressió tropical i l'altre un huracà de categoria 3, malgrat que també s'ha de tenir en compte que un és de fa 50 anys (on no hi havia tant seguiment com ara). A mi no em semblen malament les distincions d'ambdós articles. Si vols votar una cosa o altre, ets lliure de fer-ho.--KRLS , (disc.) 14:23, 9 gen 2011 (CET)
Quina coincidència que l'article es presenti ara a votació! Vaig haver de deixar de desenvolupar la TAO perquè em va expirar la llicència de prova d'un programa que utilitzava com a suport, i no la vaig renovar perquè costava un pastón. Tanmateix, ara m'estic establint com a traductor autònom, de manera que m'he de comprar la llicència sí o sí. Si acabo comprant el mateix programa que vaig fer servir per la viqui-TAO, us anuncio que ben aviat podré ressuscitar el servei. Aviam. – Leptictidium (nasutum) 09:53, 12 gen 2011 (CET)