Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Llop marsupial

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No, se molt bé si anava a completesa o que, però bé, he posat allà ns/nc per què l'article té una gran quantitat d'enllaços en vermell, tret d'això la resta està molt bé ;) Mikibc (discussió) 09:17, 2 març 2008 (CET)

De moment esperaré a votar i intentaré millorar la vermellor dels enllaços. Hi ha qui això ho considera un punt que en dificulta la qualitat de l'article. Jo no hi estic del tot d'acord, però crec que un article de qualitat ha de ser-ho per ell mateix (i aquest crec que ho serà) i ha de contribuir a desenvolupar un context. Per ex., valoro que la Marisa en la discussió dels seus articles (vegeu Discussió:Casa de la Ciutat) més elaborats incorpori una llista dels articles realitzats al voltant de l'article principal.
Un altre aspecte és que l'article anglès incorpora una bibliografia e més de les referències que jo també l'afegiria. I miraria de trobar altres enllaços en altres llengües. Una revisió del que hi ha sobre el llop marsupial (català, castellà, francès....).--Peer (discussió) 10:06, 2 març 2008 (CET)
He buscat enllaços externs en català però no n'he trobat que valguin la pena. I pel que fa als articles en vermell, puc ocupar-me de fer tots els tàxons i articles de zoologia, però escriure articles sobre biografies o sobre institucions m'és soporífer... I finalment, després hi posaré bibliografia. -- Leptictidium (pm!) 13:34, 2 març 2008 (CET)
D'acord. Ja donaré un cop de mà amb les biografies; ho faré abans d'anar a dormir i així serà una pràctica molt útil.--Peer (discussió) 13:44, 2 març 2008 (CET)

Em sembla una proposta precipitada a menys de 24 hores d'haver-se creat i amb 26 edicions en les 24 hores posteriors a la proposta. Quina de les versions estem valorant? Potser hauria sigut millor fer primer una avaluació i valorar-lo com AdQ un cop estigui estable. --V.Riullop (parlem-ne) 10:32, 4 març 2008 (CET)

Normalment no proposo articles tan aviat després de crear-los, però aquest vaig pensar que podia passar car ja havia estat elegit AdQ a la Wikipedia anglesa (complia, doncs, un cert nivell de qualitat). Pel que fa a l'estabilitat, les modificacions fetes posteriorment han estat per corregir tipos (diurn => diürn, introdoiuts => introduits, wombat => uombat) o per afegir la bibliografia. Són canvis menors que no afecten l'estructura o la redacció de l'article. -- Leptictidium (pm!) 12:42, 4 març 2008 (CET)
No em referia als canvis menors: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Llop_marsupial&diff=1966656&oldid=1960462. --V.Riullop (parlem-ne) 12:53, 4 març 2008 (CET)

Veig que ha millorat bastant, des que ho vas posar per votar. Crec que ja es pot considerar un AdQ. --MarisaLR (discussió) 20:30, 4 març 2008 (CET)

Ja he creat tots els enllaços vermells que apuntaven a tàxons. -- Leptictidium (pm!) 13:01, 6 març 2008 (CET)
Es poden canviar el vots? Si és així llavors canvi el = que he ficat ara que pràcticament totes les redireccions estan en blau. Mikibc (discussió) 10:01, 19 març 2008 (CET)
Si és el teu propi vot, sí que pots. -- Leptictidium (pm!) 15:11, 19 març 2008 (CET)
Ok, dons ho he canviat ;) Mikibc (discussió) 15:25, 19 març 2008 (CET)