Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Temple Expiatori de la Sagrada Família

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Encara no l'he llegit, però no creus que s'haurien de posar aquelles fotografies que tenen a la viquipèdia en castellà de gran qualitat fotogràfiques pel seu valor.

A més a més hi han moltes coses que allí tenen i aquí no, si es complementéssim crec que seria un bon article de qualitat, però encara queda molt camí per recórrer, hauré de votar en contra quan me'l llegeixi. Pot ser bon article, però no de qualitat.--KRLS , 13:34, 7 juny 2008 (CEST)

Durant el procés d'avaluació vaig advertir a Marisa que a mi em semblava una mica bàsic en quant a contingut, però s'han fet unes ampliacions bastant considerables i em sembla que l'article ja té prou contingut per ser AdQ. Sí que es pot afegir més informació, no només aquí, sinó també a la castellana, que ja té bastanta, perquè és una obra monumental que dóna per a escriure diversos llibres. Però com que està en construcció ja s'anirà fent a mesura que l'obra evolucioni. No entenc l'objecció en fotografies i referències, a mi en sembla que tenen prou. Tampoc em sembla un argument lògic el comparar amb la castellana, cada article pot tenir la seva autonomia pròpia, i em de valorar-lo amb el que tenim a les mans, i si compleix les condicions especificades a la nostra viqui doncs endavant.--Canaan (discussió) 14:26, 7 juny 2008 (CEST)
Si que s'ha de comparar home! Canaan, tu creus que es de qualitat si existeix un article molt millor a la castellana. No és més fàcil agafa tot el que ens falta de la versió en castellà i tenir un super article de qualitat que no conformar-nos amb això, perquè m'estranya que algú l'amplii.--KRLS , 14:52, 7 juny 2008 (CEST)
Falta clarament un apartat amb els seus col·laboradors, que crec que en Guadí fer poc, i més els seus altres col·laboradors que han estat molts. (en l'article en castellà està per si interesa). He afegit aquelles imatges de la façana del temple segons dibuixos de Francesc Berenguer i Mestres per la seva qualitat històrica. Hauriem d'afegir aquelles imatges on surt els ases amb el temple construint-se com aquelles imatges en blanc i negre.--KRLS , 15:33, 7 juny 2008 (CEST)

A veure KRLS:

1-per valorar un article, el primer s'hauria de llegir i si el vols comparar amb l'article de la castellana i anar llegint els dos a la vegada, te n'adonaràs, que la redacció és diferent, per que no ha estat copiada si no realitzada per dos autors diferents.

2-Si és cert que en un principi, jo el vaig redactar més arquitectònicament i per indicació de Canaan (redactor de la versió castellana) se n'han anat afegint moltes més coses, principalment pel que fa a simbologia i concepció dels pensaments de Gaudí.

3-Pel que fa als seus col·laboradors, en llegir-se el article van sortint, tal com es fan les obres de construcció i s'ha posat al final novament la llista dels principals arquitectes. Es podrien fer llistes exahustivas de tots els col·laboradors antics i moderns (conec personalment molts dels actuals). No crec en aquest moment que sigui oportú fer-lo.

4-Pel que fa a les fotografies, ja que s'ha fet un article diferent (no és, torno a repetir cap traducció, podia haver-lo estat i quedaria un bon article, potser més perfecte, encara es pot esborrar i fer-lo així, si us sembla). Les fotografies he mirat precisament que fossin el més diferent possible, fins i tot s'han afegit unes de amadorMeldor,(perdó) magnífiques. Però si les vols canviar i posar les de l'altre article, cap problema, per la meva part.--MarisaLR (discussió) 16:13, 7 juny 2008 (CEST)

5-M'havia oblidat: Referències??? 43 referències de les quals solament es repeteixen dos o tres. Aquí no sé que t'ha passat, la veritat. --MarisaLR (discussió) 16:23, 7 juny 2008 (CEST)
Estic d'acord amb en KRLS quant a la completesa; si un article és substancialment més llarg en una altra Viquipèdia, significa que queden coses importants per dir que aquí no s'han dit. Per què aquesta informació addicional no es troba en l'article en català?
Quant a les referències i les imatges, em sembla que l'article està prou bé. De moment em reservo el vot fins que vegi com s'afronta la qüestió de la completesa. – Leptictidium (pm!) 16:58, 7 juny 2008 (CEST)
Pel que veig s'està millorant molt l'article i ara crec que falten referències que estic solventan a aquells apartats de curiositats i més recents. A més a més he trobat referències a es:Polémica por el túnel del AVE por la Sagrada Familia sobre aquella afirmació tendenciosa que deia que arquitectes i experts de universitats de tot el món s'han posicionat en contra.--KRLS , 03:31, 8 juny 2008 (CEST)
Per cert, si es necessiten més fotos d'algun detall que es pugui fer des dels exteriors de la sagrada familia (sk paso de pagar), i sigui necessàri. Puc anar jo a fer alguna fotografia perquè visc molt aprop d'allí.--KRLS , 03:33, 8 juny 2008 (CEST)
http://www.gaudiclub.com/esp/e_vida/cripto.html , aquí veureu que es copy-paste d'aquesta pàgina allò del criptograma. Hauriem de canviar el redactar. Sé que la Marisa o qui ho hagi traduït ho ha extret de la castellana on allí si està copiat directament.--KRLS , 14:29, 8 juny 2008 (CEST)
  • Hauries de parlar amb Canaan, que és l'autor de l'article a la castellana, jo, com volíeu només he fet que copiar d'allà. Crec que si és un copy, s'hauria de treure o canviar la redacció.--MarisaLR (discussió) 15:16, 8 juny 2008 (CEST)
Fet Fet!Canvio la redacció --MarisaLR (discussió) 16:01, 8 juny 2008 (CEST)
Vaja, no ho sabia. Aquest apartat de curiositats no ho vaig fer jo, estava a l'esborrany anterior a la meva intervenció; jo només vaig posar lo de la plaça Gaudí de Rubió i Tudurí. Ara ho canvio a la castellana.--Canaan (discussió) 17:57, 8 juny 2008 (CEST)
  • Crec que això del Tren de Alta Velocitat, està quedant una mica "chungo" amb tanta referència cada dues paraules. (aquest apartat ja estava fet quan vaig fer l'ampliació) Que us sembla si es treu i es posa un "Vegue també" a l'article que ja està fet?--MarisaLR (discussió) 18:12, 8 juny 2008 (CEST)
Només falta la referència de l'última frase, com no trobo res sobre seu, la trec.--MarisaLR (discussió) 18:42, 8 juny 2008 (CEST)
Dono per acabada l'ampliació del text, fotografies i referències. Crec que durant un temps descansaré de presentar articles de qualitat.--MarisaLR (discussió) 12:07, 9 juny 2008 (CEST)