Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Tenerife

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He votat a favor perquè l'article està molt bé. Tinc un dubte, on es parla de Ferran "El Catòlic", segur que cal posar-hi cometes? Em sembla que els epítets dels monarques no en porten. – Leptictidium (discussió) 19:57, 26 set 2008 (CEST)

Crec que a la viqui catalana un article amb les imatges en castellà fa mal de veure. --Ssola (discussió) 23:20, 26 set 2008 (CEST)

  • Les imatges que contenen alguna cosa en castellà són dibuixos vectorials, que també existeixen a molts altres articles destacats (en anglès majoritàriament) com Big Bang, Càncer de pròstata, Cant de les Balenes, Lluís XIV de França, Edat glacial..., de tota manera, et pregaria si saps modificar-les i vols fer-ho, quedarien molt millor.--MarisaLR (discussió) 23:48, 26 set 2008 (CEST)
Els dibuixos SVG són un problema, almenys per mi. El Photoshop me'ls esguerra i el Paint no va bé per conservar-ne la resolució. Jo penso que, sent tan pocs com són, no hi ha problema. – Leptictidium (discussió) 11:18, 28 set 2008 (CEST)

Llengua

Està ple d'erradetes lingüístiques (la illa, museo de ciencies...). Ja m'ho aniré mirant, però anar fent.

Per cert, abans he votat aquest article i l'anterior i no m'ho deixa veure :( . Sóc només jo? --JFY (discussió) 13:39, 27 set 2008 (CEST)

No he dit res, ara ja m'ho deixa veure. Ai la informàtica...