Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Uintateri

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Està bé que vagin surtin articles ben fets que siguin bons articles i que serveixen de model per a d'altres. Felicitats.--Peer (discussió) 16:42, 1 maig 2008 (CEST)

M'afegeixo a les felicitacions, sobretot pel mèrit afegit d'aquest article que és ser el millor de totes les viquipèdies sobre el tema. Llàstima que sigui massa curt per ser de qualitat. A més, estaria molt bé que parles una mica de les diferents espècies i de la seva evolució, i també que es raonés el que es diu del comportament (o sigui, com s'ha deduït dels fòssils es que es diu del comportament).--Pere prlpz (discussió) 00:33, 5 maig 2008 (CEST)
Sí, és una llàstima que no pugui trobar fàcilment les dues primeres obres de la bibliografia; si disposés d'elles, segurament podria fer-ne un article de qualitat. No es pot parlar de les diferents espècies perquè només n'hi ha una; de fet se n'han descrit unes quantes, però al final totes han acabat sent sinònims de l'espècie U. anceps. Pel que fa a la seva evolució, em sembla que ja està explicat més o menys en aquesta secció, però si hi ha alguna part que trobes que es podria ampliar digues-m'ho i faré el que pugui, així com ho faré a la part del comportament. No sé quan ho podré fer ja que ara no tinc gairebé gens de temps per dedicar a la viquipèdia. I us agraeixo les felicitacions a tots dos. – Leptictidium (pm!) 00:57, 5 maig 2008 (CEST)
He afegit una frase al principi per deixar clar que l'article va del gènere i de la seva única espècie. Si creus que s'ha de posar diferent o en un altre lloc, tu mateix.--Pere prlpz (discussió) 10:02, 6 maig 2008 (CEST)
Em sembla perfecte. – Leptictidium (pm!) 13:44, 6 maig 2008 (CEST)
Ho he canviat per "que inclou una sola espècie, U. anceps", ja que de fet se n'han descrit moltes, d'espècies. Però només una és oficialment reconeguda, i les altres són considerades sinònims. Per cert, creieu que caldria explicar aquestes altres "espècies" en una secció de l'estil Leptictidium#Espècies properes? – Leptictidium (pm!) 13:46, 6 maig 2008 (CEST)
Ho he tornat a canviar per dir això. La secció amb les altres espècies descrites s'hauria de dir una cosa així com Taxonomia o una cosa semblant, perquè no és que siguin properes, sinó la mateixa.--Pere prlpz (discussió) 00:00, 14 maig 2008 (CEST)
Fet! – Leptictidium (pm!) 12:18, 14 maig 2008 (CEST)

Tot i que s'acabaria aprovant, aquest article té 9 vots, encara no s'hauria de classificar com un article bo Mikibc (discussió) 10:30, 13 maig 2008 (CEST)

Un moment, vaig a demanar a algú si té deu minuts per mirar-se ben mirat l'article i votar. – Leptictidium (pm!) 13:42, 13 maig 2008 (CEST)
Ups! La havia cagat! Sort d'en mosquitet. --Panotxa (discussió) 21:44, 13 maig 2008 (CEST)