Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Revisió de drets d'autor d'editors/Vulcano

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Paucabot (discussiócontribucions)

Hi he afegit una nova secció per revisar, amb els 14 000 articles d'aquest editor. Jo ja n'he revisat els darrers 7 000. Ara s'haurien de revisar un per un els 7 000 més antics.

Els números grossos dels copyvio venen del plagi sistemàtic d'unes quantes obres, però tot revisant-los un per un, encara n'he trobat bastants més procedents de fonts ben diverses.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja n'he revisat 10 000 un per un. Només en queden 4 000.

MALLUS (discussiócontribucions)

Arribo una mica tard, però val més tard que no pas mai. He revisat molts del articles d'en Vulcano. Alguns tenien errades en el títol que ja han estat corregides. He afegit les referències a "autoritat" que he trobat. Alguns que no hi són és perquè de ben segur que el nom del personatge està malament..però com que no tinc accés online a tota l'Enciclopèdia Espasa no ho puc comprovar. També he afegit / modificat coses i he posat les referències que he trobat (que en alguns casos són escasses). Continuem treballant.

Resposta a «Nova secció»
Paucabot (discussiócontribucions)

Si estau d'acord amb la proposta, idò, podríem començar. La cosa seria seleccionar un grup d'articles i posar el nostre nom devora per no duplicar feines. En haver acabat, posam {{Fet}} i passam a una altra consulta.

En alguns casos, com Invitación a la Música, la majoria dels articles s'hauran d'esborrar, ja que són d'aquest usuari. En d'altres, com Chandos, tot el contrari, ja que la majoria no són seus. Però això, ja ho anirem veient.

Si sou administradors, podeu esborrar els articles directament. Si no ho sou, usau {{Supressió}} amb un enllaç a Viquipèdia:Revisió de drets d'autor d'editors/Vulcano.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)
Jmrebes (discussiócontribucions)

Endevant, gràcies!

Alzinous (discussiócontribucions)

D'acord.

Resposta a «Proposta d'actuació»
Cap més tema anterior