Viquiprojecte:Pokémon

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Objectiu[modifica]

Avançar en els articles relacionats amb el món de Pokémon, començant per incloure una pàgina per cadascuna de les línies evolutives d'aquestes criatures. A més, ampliar la informació d'aquesta franquicia, ampliant la informació dels videojocs, regions, anime, JCC...

Participants assidus[modifica]

Si les teues contribucions a la Viquipèdia sovint es tracten en articles relacionats amb aquest viquiprojecte, afegiu-vos al final de la llista amb el codi de --~~~~. D'aquesta manera, si necessitem ajuda en algun aspecte, sabrem quins viquipedistes probablement sabran ajudar-nos millor.

Descripció del Viquiprojecte[modifica]

Les criatures s'agrupen en línies evolutives, per exemple, Charmander - Charmeleon - Charizard és només una pàgina: Línia evolutiva de Charmander.

Cadascuna de les criatures incloses en aquesta línia evolutiva ha de tindre la seua pàgina de redirecció per a poder accedir de manera més sencilla.

S'utilitza la Plantilla de Pokèmon per a incloure la información com a taula. També és interesant incloure fotografies des de Wiki Commons per a que totes les criatures tinguen imatge, hi ha que cumplir amb les normes de Wiki Commons.

Al final de cada pàgina de línia evolutiva o criatura s'ha d'incloure la següent taula:

A partir d'aquesta taula també es poden crear de manera més senzilla totes les criatures ja que es veuen de color roig aquelles que no queden creades encara.

Incloure en totes les criatures informació rellevant i amb fonts fiables.