Ditto

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de PokémonDitto
Pokédex
Lapras - Ditto (#132) - Eevee
General
Nom japonèsメタモン Metamon
EtapaBàsic
GeneracióPrimera
Evoluciona deCap
Evoluciona aCap
Navegador Pokémon132, R-291, 287, 261, 092, 138, 092, 132, 373 i 207 Modifica el valor a Wikidata
Biologia
EspècieTransformació
TipusNormal
Alçada0,3 m
Pes4 kg
ColorLila

Ditto és una de les espècies que apareixen a la franquícia Pokémon, una sèrie de videojocs, anime, mangues, llibres, cartes col·leccionables i altres mitjans que va ser inventada per Satoshi Tajiri i ha generat milers de milions de dòlars en beneficis per a Nintendo i Game Freak.[1] És de tipus normal, de color lila i s'assembla una mica a un moc. És capaç d'aparellar-se amb qualsevol altre Pokémon que es pugui reproduir i de reprendre els seus atacs.

Ditto és el Pokémon principal a dos episodis de l'anime. Als dos episodis, hi ha un problema amb un Ditto. En el primer, no pot imitar bé les cares d'altres Pokémon, i en el segon no es pot engrandir, cosa que vol dir que conserva les mateixes dimensions independentment del Pokémon en el qual es transformi.

Característiques[modifica]

Ditto posseeix un sorprenent poder de transformació. És capaç de reorganitzar les seves cèl·lules per adoptar tot tipus de formes que ha observat. No obstant això, si tracta de transformar-se en una cosa que no té molt recent en la seva memòria, aquí no aconseguirà la forma perfecta doncs se li escaparan detalls que no és capaç de recordar.[2]

Referències[modifica]

  1. «Pokémon Franchise Approaches 150 Million Games Sold» (en anglès). PR Newswire. Nintendo, 04-10-2005 [Consulta: 21 setembre 2020].
  2. «Pokémon Ditto» (en anglès). [Consulta: 2 juny 2019].

Enllaços externs[modifica]

  • Ditto a Bulbapedia (anglès)