Viquiprojecte Discussió:Concursos/100 Dones BBC/2023

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Medol (discussiócontribucions)

Ho heu vist?

Ja només resten 6 articles per crear quan encara manquen 10 dies per fer-los!! Farem net, oi? Si en voleu crear algun altre, no s'hi val a badar.

Aprofito per recordar que no us oblideu d'incorporar-hi les referències, cuidar l'ortografia i seguir l'estil propi de la Viquipèdia, i resoldre les plantilles d'avís, si en teniu als articles, tot plegat abans del darrer dia del concurs. Som-hi!!

Vosaltres sí que sou una capsa regal!

@Cataleirxs:, @Ivan Avz F:, @Aniol:, @Dramartens:, @Jaumellecha:, @Brunnaiz:, @Xavier Dengra:, @Kippelboy:, @Jordiventura96:, @MotsVius:, @Banyeres:

Jordiventura96 (discussiócontribucions)

Estic realment admirat de tota la feinada que heu fet en aquest projecte perquè sóc conscient de com de difícil és acabar les últimes biografies. Vaig veure néixer el 100 Dones BBC i malgrat que ara mateix no hi puc dedicar prou temps, espero poder-ho remprendre en les futures edicions, gràcies!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Les 3 que manquen són ben dificils. Pràcticament no hi ha res, tret de la pròpia menció de la BBC.

Resposta a «Encarem la recta final!!»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

@Medol he simplificat i fet més accessibles algunes coses del codi i de la pàgina en general. Espero que et sembli bé!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No entenc l'equació o no trobo la llista que hi ha posada a {{#invoke:String|replace|{{#expr:(64-{{100 Women BBC/Articles pendents}}) }}|.|,}}'''}}, però ens en queden 54 i no 64 per a fer.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Estava mirant just el mateix. Potser ho podem anar actualitzant a mà.

Medol (discussiócontribucions)

Genial els retocs de disseny. Només una cosa, i és que penso que ha de ser molt més fàcil trobar on s'ha de clicar per anotar nous articles, ara mateix em queda al marge dret i en petit. Potser un botó, o fer les lletres més grans... no sé, és una idea, sino ja està bé.

I sobre el recompte, tal i com dieu, s'ha d'anar fent a mà. Tot és manual en aquest concurs. Jo ho faig mirant la darrera fila de la llista interidiomàtica per saber el total d'articles fets i ho resto dels 100 per tenir la xifra.

Resposta a «Simplificació de la pàgina»
Cap més tema anterior