Viquiprojecte Discussió:Municipis de Catalunya/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Any de recollida de dades

Potser caldria indicar a les taules de les entitats de població l'any de recollida de les dades, perquè en alguns casos no coincideix amb el total que es proporciona de les mateixes fonts. Toniher 12:42 22 ago, 2005 (UTC)

Proposta -> Template Talk:Capentcat Toniher 18:18 23 ago, 2005 (UTC)

Coordenades

Pot ser interessant afegir-hi coordenades, com en el cas de la Catalunya Nord amb Perpinyà. Toniher 12:42 22 ago, 2005 (UTC)

Primer s'hauria de trobar una font de dades. L'Indescat i l'Institut Cartogràfic donen les coordenades UTM i caldria convertir-les a coordenades geogràfiques. Si algú s'anima, endavant.--VRiullop 15:37 22 ago, 2005 (UTC)

He creat Template:TaucatCoo basat en Template:Coor dms per inserir dins de les taules de municipi de manera opcional.

Ara caldria decidir en quina posició de la taula de municipi s'ha de posar --Razor Ramon HG 22:06, 16 feb 2006 (UTC)

Alguns paràmetres es poden estavir, tot depèn de com s'agafi la font de dades. La latitud sempre és N, la longitud és E i la region:ES. --VRiullop (parlem-ne) 13:25, 17 feb 2006 (UTC)
Ja però no cal, és millor ser explícit (la Viquipèdia no està limitada gaire per espai de disc, la versió actual del text no arriba ni als 90MiB), i les dades de la llista que va fer en JoanJoc Viquipèdia:Bots/Coordenades inclouen tota la info. La regió si que la podem posar al template (suposo que fa mostrar opcions addicionals un cop a la pàgina dels mapes?). Així si algun dia canviem de regió només caldrà un petit canvi al template.
Així què, en quina posició posem les coords dins de la taula? --Razor Ramon HG 14:28, 17 feb 2006 (UTC)

Proposta: les posem just després de l'altitud {{TaucatAlt|-1}} igual que al Viquipèdia:Viquiprojecte Municipis de la Catalunya Nord?

Enllaç extern a l'Idescat

Els enllaços externs a l'Idescat han canviat. Al menys en un sondeig que he fet a diversos municipis estan malament. Per exemple, a Teià, a l'enllaç http://www.idescat.es/servlet/BasicTerr?TC=3&V0=1&V1=08281 s'ha de canviar «servlet» per «territ» perque quedi com http://www.idescat.es/territ/BasicTerr?TC=3&V0=1&V1=08281. Si algú hi entén amb bots seria la millor manera d'arreglar-ho.--VRiullop (parlem-ne) 16:05 29 oct, 2005 (UTC)

Plantilles?? no té sentit...

Per què cal fer una plantilla individual per a cada municipi?

Viquipèdia:Viquiprojecte_Municipis_de_Catalunya#Plantilles

No li trobo el sentit... a l'hora d'actualitzar les dades d'un municipi has d'anar a la plantilla corresponent i editar-la. Segur que a la wiki anglesa no fan això en:Houston no té sentit. --Razor Ramon HG 17:12, 17 feb 2006 (UTC)

Canvi d'estil de la taula

Us propose un canvi d'estil de la taula dels municipis, ja que l'altra era un poc sòbria: mireu ací. S'aplicatia també a la taula de comarca. Què us sembla? --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:55, 30 abr 2006 (UTC)

Per això només cal tocar el codi de les que ja hi ha, no? Crec que quedaria millor amb el nom del capdemunt una mica més gros. Llull · (vostè dirà) 13:59, 30 abr 2006 (UTC)
Sí, és senzill, ja ho vaig fer per als municipis del PV. Això del nom de dalt més gran, ja ho he fet. Llavors, no hi ha cap inconvenient en què canvie l'estil, no? --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:23, 30 abr 2006 (UTC)
Per mi no. Vigila amb els quatre encapçalaments diferents que hi ha depenent de si hi ha o no bandera o escut. Llull · (vostè dirà) 14:26, 30 abr 2006 (UTC)
Hi ha un petit defecte que no havia localitzat abans. Si el fons dels mapes no és blanc es veu el contorn de la imatge i fa una mica de lleig. Llull · (vostè dirà) 14:43, 30 abr 2006 (UTC)

Imatges SVG en la taula de ciutat

Des de el meu punt de vista, existeix un problema amb els gràfics. Obligatoriament s'han d'utilitzar un fitxer en format PNG, quan una versió vectorial seria més adient (SVG). Es podria deixar un espai per indicar el nom de l'imatge complet en comptes d'utilitzar una versió estandaritzada. Així no serà necessari duplicar les imatges amb un altre nom.

Escut vectorial de Girona Escut petit de Girona
Versió Vectorial Versió mapa de Bits

Si penseu modificar la taula, podeu tenir aixó en consideració.
--Yearofthedragon 15:17, 13 mai 2006 (UTC)

Es extraño que en todo este tiempo nadie más se haya dado cuenta de este error. Existen multitud de escudos con más calidad en formatos SVG y que no se pueden incluir porque la plantilla obliga no sólo a utilizar determinado formato, sino también a que el nombre del fichero siga cierto patrón. Me gustaría pedir, por favor, a los creadores de la plantilla que lo modifiquen para que ésta acepte un parámetro opcional con el nombre del fichero del escudo, y que en caso contrario tomen el valor por defecto que muestra actualmente. Johnbojaen 13:39, 16 gen 2007 (CET)
Està solucionat, però no està explicat. Cada cop m'haig de llegir les plantilles {{taucatCapB}}, {{taucatCapE}} o {{taucatCapBE}} per veure com són els paràmetres. Està liat però està previst canviar-ho tot segons el Viquiprojecte:Unificació de plantilles.--VRiullop (parlem-ne) 17:54, 16 gen 2007 (CET)

Informació de les taules

Companys,

Em voldria afegir a la discussió per dir que les taules ofereixen poca informació. Caldria prendre com a model les noves taules de municipis de la wikipedia en castellà, que estan molt bé.

Vilallonga 14:03, 21 mai 2006 (UTC)

Alcalde

Hola.

Crec que estaria bé que la taula incluís quí es l'alcalde, com els municipis de les Illes Balears i Aragó.

--NMR 15:46, 19 gen 2007 (CET)

Font

El web Municat ja no actualitza les dades dels nuclis de població de cada municipi, cosa que si que fa l'INE (Municat agafava les dades de l'INE). Per tant, caldria posar a la plantilla com a font l'INE. --Geògraf català (discussió) 22:48, 31 oct 2008 (CET)