Atelier Rorona: Alchemist of Arland

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Atelier Rorona: Alchemist of Arland

PublicacióJP 25 de juny del 2009
NA 28 de setembre del 2010
EU 22 d'octubre del 2010
Gènerevideojoc de rol Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
PlataformaPlayStation Vita, PlayStation 3, Nintendo Switch, Windows i PlayStation 4 Modifica el valor a Wikidata
MotorPhyreEngine Modifica el valor a Wikidata
Modesun jugador Modifica el valor a Wikidata
FormatBlu-ray, descàrrega digital i distribució digital Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)Gust Corporation Modifica el valor a Wikidata
EditorNippon Ichi Software Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorNintendo eShop, Steam i PlayStation Store Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI

Més informació
Lloc webnisamerica.com… Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesatelier-rorona-the-alchemist-of-arland i atelier-rorona-the-alchemist-of-arland-limited-edition Modifica el valor a Wikidata
Steam936160 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Atelier Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Atelier Rorona: Alchemist of Arland (ロロナのアトリエ ~アーランドの錬金術師~ , Rorona no Atorie ~Aarando no Renkinjutsushi~?) és un videojoc RPG desenvolupat per Gust.

Jugabilitat[modifica]

Atelier Rorona té quatre modes principals de jugabilitat: un mapa de camp, una pantalla de batalla, un sistema d'alquímia, i un sistema de novel·la visual. La navegació es produeix mitjançant dues il·lustracions de mapes estàtics, que representen la ciutat d'Arland i la seva zona circumdant en una vista reduïda. Les àrees del mapa de camps, com la ciutat i els boscos, es representen de forma realista en entorns en què el jugador pot conversar amb els locals, recopilar elements o trobar enemics. Els enemics dels mapes de camps són visibles obertament pels jugadors i poden participar o evitar la trobada. El contacte amb els enemics inicia una pantalla de batalla separada.

Les batalles a Atelier Rorona es basen en torns i continuen fins que qualsevol dels dos bàndols sigui derrotat o fuig. El jugador pot utilitzar atacs físics, objectes o habilitats per fer ferides o curar els personatges. Cada personatge i enemic té una sèrie de punts de vida que s'esgota quan és atacat o fa certes habilitats. Quan un personatge perd tots els punts, es desmaia; si tots els personatges del jugador cauen en batalla, ell o ella es tornen a la ciutat del joc.[1] Alguns elements i habilitats també afecten l'element de la batalla, que, depenent de l'element, podria augmentar o disminuir l'eficiència de determinades habilitats realitzades o fer disponibles les habilitats addicionals.[1]

L'argument de Atelier Rorona es presenta com una sèrie de dotze tasques. Cadascuna d'aquestes tasques ascendeix a tres mesos de l'argument del joc i requereix que el jugador les completi al final del període.[2] Si el jugador no completa la tasca, el joc finalitza i s'ha de restaurar des d'una partida guardada prèviament.[2] La trama es desenvolupa a mesura que el jugador progressa a través de converses de text relacionades amb una jugabilitat a l'estil de novel·la visual. La jugabilitat d'aquest segment requereix poca interacció entre els jugadors, ja que la major part del temps es dedica a llegir el text que apareix a la pantalla. Hi ha catorze línies argumentals principals que el jugador tindrà l'oportunitat de seguir. Per veure totes les línies de la trama, el jugador haurà de jugar el joc diverses vegades i realitzar diferents missions per als diferents personatges del joc.

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 Gust. Rorona no Atelier: Aarando no Renkinjutsushi instruction manual. Gust, 25 juny 2009, p. 19–20. 
  2. 2,0 2,1 Gust. Rorona no Atelier: Aarando no Renkinjutsushi instruction manual. Gust, 25 juny 2009, p. 23–24. 

Enllaços externs[modifica]