Catalunya vespre

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Equip de Catalunya Vespre, el 2015

Catalunya Vespre és un programa informatiu que s'emet per Catalunya Ràdio, entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit, dirigit per Kílian Sebrià i Òscar Fernández. Tots dos copresenten un magazín informatiu de tres hores amb lloc a la reflexió i la mirada serena de l'actualitat, tractant les notícies més importants en profunditat, amb l'anàlisi d'experts i entrevistes que ajudaran a tenir una visió diferent i serena del que ens envolta.

EL programa es fixa com a objectiu "mantenir el compromís d'explicar tot el que passa, allà on passa i preguntant-se sempre perquè passa, tant en informació general com esports"

Història[modifica]

El programa va iniciar les seves emissions el 2005.

Premis i reconeixements[modifica]

  • Premi Ondas 2010 al «millor tractament informatiu per la cobertura especial de les nevades del mes de març» per als serveis informatius de "Catalunya Ràdio". La programació especial va començar a les quatre de la tarda del dilluns 8 de març dins del programa "El secret", i va oferir informació continuada amb el "Catalunya vespre" de l'excepcional nevada que va provocar afectacions en el transport i el subministrament elèctric.[1]
  • Premi Nacional de Radiodifusió 2014 als Serveis informatius de "Catalunya Ràdio", per «mantenir la qualitat i el rigor informatiu en un context d'ajustos i de reducció de recursos humans i materials». El jurat ha valorat dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio el seu compromís històric i la pluralitat mostrats durant més de 30 anys d’activitat. Va recollir el guardó Francesc Cano, com a cap d'Informatius de l'emissora.[2]

Equip[modifica]

  • Director del programa: Kílian Sebrià
  • Editor: Òscar Fernández
  • Sotseditora: Montse Cuadreny
  • Redacció: Elisa Omedes, Mercè Folch, Carlos Baraibar i David Guzman en l'espai cultural
  • Producció: Vanessa Carrión, Sílvia Andrés, Gemma Safont i Paula Molés
  • Equip tècnic: Salva Pou, Jaume Lara, Joaquín Garcia i Dani Jiménez.

Referències[modifica]

  1. Redacció «La cobertura de Catalunya Ràdio de la nevada del 8 de març, premi Ondas 2010». Regio7, 08 novembre del 2010.
  2. «Premis Nacionals de Comunicació 2014». Generalitat de Catalunya, 22-10-2014. [Consulta: 14 març 2015].

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Catalunya vespre