Discussió:Cap de colla

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

desambiguació[modifica]

Proposo treure la {{desambiguació}} que va posar Paucabot ara fa uns mesos, ja que no ha quedat cap article que descrigui el significat de "cap de colla", ja que la definició que hi ha aquí és prou correcta. Opinions ?.amador (disc.) 13:40, 3 gen 2015 (CET)

Jo penso que el redactat és el d'un article (esborrany) més que no pas una pàgina de desambiguació. @Amadalvarez:@Paucabot:Bestiasonica: enraonem? 16:28, 18 gen 2015 (CET)
Mmm. Ara mateix sense cap referència que ens permeti saber si això podria ser un article, una desambiguació o una entrada del Viccionari. No tenc gens clar que doni per un article conjunt dels tres conceptes. Potser necessita {{desambiguar}} o {{Moure a Viccionari}}. Potser la millor solució seria parlar dels caps de colla castellera a Colla castellera, etc. més que parlar de coses que només tenen en comú el nom. Pau Cabot · Discussió 16:43, 18 gen 2015 (CET)
Per cert, que al Termcat consten caps de colla relatius a enginyeria, colles castelleres i tir amb arc. Pau Cabot · Discussió 16:47, 18 gen 2015 (CET)
D'acord que l'article és molt curt i no té referències, i que segurament mai serà gaire llarg, però diria que els caps de colla de les diferents colles de cultura popular tenen prou en comú (i en oposició als presidents i altres càrrecs de les colles) com per tenir aquest article. No crec que s'hi adigui gaire la plantilla de desambiguació, tot i que és un cas límit. Sí que veig clar que no s'hi haurien d'aplicar alguns dels canvis que segons qui fa sovint a les pàgines de desambiguació, com eliminar-ne enllaços i explicacions que no siguin estrictament per enllaçar als significats (potser per evitar això sí que valdria la pena treure la plantilla de desambiguació).--Pere prlpz (disc.) 18:14, 18 gen 2015 (CET)