Discussió:Emili Teixidor i Viladecàs

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

Hi ha una errada general sobre l'any de naixement de l'Emili Teixidor i que no és el 1933 sinó el 1932. Jo ho he publicat en diferents medis locals i comarcals i la família, quan li han demanat, ho ha confirmat. el comentari anterior sense signar és fet per Jaume de Roda (disc.contr.) 20:07, 11 nov 2013 (CET)

Segons les referències va néixer el 1933; no hi ha cap referència que ho fes l'any anterior. Recupero la versió referenciada, doncs. --Judesba (digues...) 20:15, 11 nov 2013 (CET)
@Jaume de Roda: podries aportar les referències que afirmen que va néixer el 1932? --Davidpar (disc.) 20:34, 11 nov 2013 (CET)

Bloc oficial[modifica]

S'ha posat un enllaç al "bloc oficial" d'Emili Teixidor, però què el converteix en oficial? Al mateix bloc no he trobat ni qui el manté ni l'escriu, ni que depengui de cap institució.

Aleshores, proposo treure l'enllaç.

Notifico l'usuari Emiliteixidor que l'ha posat.--Pere prlpz (disc.) 11:59, 3 març 2014 (CET)

Blog oficial Emili Teixidor[modifica]

Sóc en Lluís Fernàndez Sopena, secretari personal i amic durant els darrers 25 anys de la vida de l’Emili Teixidor i hereu de la seva obra. En relació al comentari de Pere prlpz sobre l'oficialitat o no de l'enllaç al blog de l'Emili Teixidor, només comentar-vos que aquest blog el gestiono jo. No sé si això certifica o no que sigui oficial, però entenc que s'aproxima bastant. Si entreu al blog podreu apreciar la seva seriositat. Finalment significar que la seva intenció és donar suport informatiu a tots aquells que vulguin aproximar-se a l'obra d'aquest gran personatge de la literatura catalana. Si teniu cap dubte o necessiteu informació addicional, podeu adreçar-vos a: dretsautoret@gmail.com Gràcies