Discussió:Energia hidroelèctrica

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

</gallery>Fusionar amb energia hidràulica.(etiqueta)--Ssola (discussió) 14:24, 26 ago 2008 (CEST)

Bé, està clar que l'energia hidroelèctrica és una part de l'energia hidràulica. Però se la pot incloure en un apartat o com a mínim posar un enllaç d'una a l'altre. En el cas de l'energia eòlica, hi ha només un article i no existeix energia eòlica-elèctrica. Ho canvio d'aquí a mig mes si ningú s'hi oposa.--Ssola (discussió) 10:42, 2 set 2008 (CEST)
Són conceptes pràcticament similars i tal i com estan desenvolupats ara per ara tracten sobre la energa hidroelectrica. Ara bé energia hidràulica es podria deixar a l'estil de en:hydropower i energia hidràulica com a en:hydroelectricity. En altres viquipèdies han estat fusionats. Decidim'ho. De moment es podria fusionar i desfer-ne la fusió o bé reorganitzar els articles i deixar un avís de {{vegeu també}} de manera que els termes sobre la hidràulica i la hidroelèctrica estiguin separats. Que en penseu? --Bestiasonica (discussió) 17:19, 2 set 2008 (CEST)
Crec que ara mateix tenim molt poc article per seperar-lo com a la viqui anglesa, `però si algú s'anima a fer-ho, per mi perfecte(sempre que enllaci un article amb l'altre).--Ssola (discussió) 00:09, 6 set 2008 (CEST)
El problema és que Energia hidràulica és una mica pobre i barreja les dues coses. Maneres d'arreglar-ho n'hi ha moltes, i una d'elles és fusionar els dos articles; no veig que sigui la millor, però el que s'hi posi que triï com ho vol enfocar.--Pere prlpz (discussió) 00:18, 6 set 2008 (CEST)
Jo no fusionaria. Aclararia continguts. Crec que com ho tenen en algunes wiquis com a l'espanyola o a la italina, pot ajudar a la diferenciació. L'article és Central hidroelèctrica.--Peer (discussió) 07:42, 18 nov 2008 (CET)
Es pot moure la part sobre l'energia a energia hidràulica i la part sobre central hidroelèctrica a aquest article. Un cop copiada aquests continguts a aquests articles es podria redirigir a un subapartat dins d'energia hidràulica. Que en penseu? --Bestiasonica (discussió) 11:30, 20 nov 2008 (CET)
D'acord amb Bestiassònica. Així doncs, trec la proposta de fusió, reanomeno aquest article i reparteixo els continguts.--Ssola (discussió) 19:29, 24 des 2008 (CET)

Iw[modifica]

@Ssola: Ara caldria arreglar el tema a wikidata: [1] vs [2] --barcelona (disc.) 13:12, 5 gen 2015 (CET)

Fet Fet!--Pere prlpz (disc.) 18:32, 5 gen 2015 (CET)