Discussió:Galligants

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No crec que els rius hagin d'estar categoritzats per tots els municipis que passen. Imagineu-vos comq quedaria l'Ebre. Aquesta informació ja queda reflectida en l'article i no cal posar-la també en les categories. Llull · (vostè dirà) 16:18, 16 ag 2007 (CEST)

Totalment d'acord. Pau Cabot · Discussió 16:33, 16 ag 2007 (CEST)
Si no m'he mirat malament el mapa (que pot ser, perquè de vegades costa seguir els rius a la web de l'icc), tota la conca del Galligants és al mateix municipi, i per això li he posat la categoria Girona. El que cal fer amb els accidents geogràfics que ocupen parcialment més d'una divisió administrativa que tingui categoria pròpia és un tema interessant que n'hem de parlar un dia a la taverna, però d'acord a no posar l'Ebre a les categories de tots els municipis que travessa (però la riera d'Horta sí).--Pere prlpz 16:49, 16 ag 2007 (CEST)
L'article diu que neix a les Gavarres. L'article de les Gavarres diu que són a l'Empordà... Llull · (vostè dirà) 16:55, 16 ag 2007 (CEST)
Jo diria que el que ha escrit l'article Galligants ha interpretat el terme Gavarres de manera menys estricta que el que ha escrit l'article Gavarres. Ara bé, per si de cas, quan arribi a casa ja em miraré un mapa de paper.--Pere prlpz 17:02, 16 ag 2007 (CEST)
Tot i que l'article de la Viquipedia diu que les Gavarres són a l'Empordà, la part més septentrional d'aquest massís també forma part del Gironès i alhora també del municipi de Girona.

On desemboca l'Onya

Problema infotaula[modifica]

@Amadalvarez: t'ha tocat... el riu neix a les Gavarres, que "en general" estan situades al Baix Empordà (municipi de Sant Sadurní de l'Heura segons Massís de les Gavarres (Q3124887)), però realment on neix el riu, és la comarca del Gironès i municipi de Girona ([1]). Aquests casos com caldria solucionar-los? De fet, el problema ve de localitzar un massís en un municipi... --Arnaugir (discussió) 22:00, 19 ago 2018 (CEST)[respon]

Bé, de moment he canviat el Q del massís: municipi de Sant Sadurní per província de Girona.--Arnaugir (discussió) 22:02, 19 ago 2018 (CEST)[respon]
@Arnaugir:si la Localitzat a l'entitat territorial administrativa (P131) i la Coordenades (P625) les hi poses com a qualificadors de Naixement del curs d'aigua (P885) (deixant com té ara "massís de les Gavarres com a valor), seran aquestes dades les que agafarà prioritàriament, amb independència del que tingui el riu o el massís com a P131 pròpia. Prova-ho.--amador (disc.) 22:07, 19 ago 2018 (CEST)[respon]