Discussió:Llista de monuments d'Avinyonet del Penedès

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Baixa recuperada?[modifica]

@Vriullop: L'element Centres culturals dels nuclis d'Avinyonet és a Wikidata i a Patrimoni però no a la llista. Pot ser que hagi canviat alguna cosa del concepte perquè realment l'element només inclou un edifici de les Gunyoles i no parla dels centres dels altres nuclis, dos dels quals tenen elements separats i ja són a la llista.--Pere prlpz (disc.) 13:46, 30 juny 2020 (CEST)

@Pere prlpz: L'he recuperat, però realment té un nom i unes dades confuses. "Centres culturals dels nuclis d'Avinyonet" és un nom genèric. Tal com dius, n'hi ha d'altres a Cantallops i l'Arboçar. No veig que hagi canviat res a la fitxa respecte al que teníem a l'historial. De moment l'hi he deixat els noms alternatius "Societat Cultural la Torre, Local del Sindicat d'Avinyonet, Local de les Esquerres". A més, l'adreça al carrer Padró [Pedró] de les Gunyoles és incorrecte, és al carrer del Carme d'Avinyó Nou, tal com indiquen les coordenades i la Diputació. El nom a la Diputació és Sindicat d'Avinyonet/Local de les Esquerres. Deixo pendents els reanomenaments d'article, fitxer i categoria. Ping Isidre blanc, què n'opines? --V.Riullop (parlem-ne) 10:10, 6 jul 2020 (CEST)
Per a més confusió, al final del carrer del Pedró a les Gunyoles hi ha un edifici anomenat la Torre per l'ICGC, i el carrer paral·lel és l'avinguda de la Societat la Torre. Però a la Diputació no he trobat res inventariat per aquests carrers. Potser també cal descartar el primer dels noms. --V.Riullop (parlem-ne) 10:28, 6 jul 2020 (CEST)
Més dades, la memòria de la Diputació, pàg. 66, diu que l'edifici de la Societat Cultural la Torre va ser enderrocat i inclou una foto històrica. --V.Riullop (parlem-ne) 10:47, 6 jul 2020 (CEST)
Vicenç, Pere: Entenc que la "Societat Cultural la Torre", el "Sindicat d'Avinyonet" i "les Esquerres" són entitats culturals del nucli d'Avinyonet que comparteixen un mateix edifici, ben localitzat i documentat, d'Avinyonet. Els nuclis de Cantallops i l'Arboçar, també del municipi d'Avinyonet, tenen els seus edificis on hi alberguen els respectius centres culturals. Per a simplificar, jo només reanomenaria "Centres culturals dels nuclis d'Avinyonet" per "Centres Culturals del nucli d'Avinyonet".--Isidre blanc (disc.) 11:13, 6 jul 2020 (CEST)
I si treiem els noms alternatius, no passa res.--Isidre blanc (disc.) 11:13, 6 jul 2020 (CEST)
@Isidre blanc: Mira Avinyonet del Penedès, no hi ha cap nucli Avinyonet, en tot cas seria Avinyó Nou, el més gran on hi ha l'ajuntament. A més, per les dades posteriors que he anat trobant, la Societat Cultural la Torre és de les Gunyoles i l'antic edifici està enderrocat. Així que millor fer com la Diputació i anomenar-lo "Local del Sindicat d'Avinyonet, Local de les Esquerres". És només un a Avinyó Nou. --V.Riullop (parlem-ne) 11:23, 6 jul 2020 (CEST)
(conflicte d'edicions) Compte que el "nucli d'Avinyonet", o sigui, on hi ha l'ajuntament, abans s'anomenava les Cabòries però tothom l'anomenava Avinyonet, que realment era el nom del municipi, fins que van decidir canviar-li el nom perquè als dels altres nuclis no els agradava que s'apropiés del nom del municipi i als de les Cabòries no els agradava el nom de les Cabòries, i es van treure de la màniga el nom d'Avinyó Nou. Si més no, així m'ho van explicar. Aleshores si fem aquest canvi hauria de ser "Centres Culturals del nucli d'Avinyó Nou".--Pere prlpz(disc.) 11:24, 6 jul 2020 (CEST)
D'acord, Vicenç, millor fer-ho com la Diputació. També ho havia pensat.
Pere M'acabes de donar la resposta a la pregunta que em feia a la foto 57 de Usuari:Isidre blanc/proves/fotos a identificar-3.--Isidre blanc (disc.) 11:44, 6 jul 2020 (CEST)
Isidre Bona feina. La gràcia d'escriure una enciclopèdia és que tot està relacionat amb tot.--Pere prlpz (disc.) 13:55, 6 jul 2020 (CEST)

Reanomenat a Local del Sindicat d'Avinyonet i anotat a Viquiprojecte:Monuments/Revisió del registre#Alt Penedès. --V.Riullop (parlem-ne) 10:37, 7 jul 2020 (CEST)