Discussió:Més País

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Més país i Más País no són el mateix sol tenen relacions però Més país és totalment independents i es constitueix com un partit independent de Más País es com Catalunya en Comú-Podem i Podemos.el comentari anterior sense signar és fet per 91.126.25.47 (disc.contr.)

I ja està constituït com a tal o encara ho ha de fer? Entens que vol dir Viquipèdia:Conflicte d'interessos? i entens el que vol dir Viquipèdia:Verificabilitat o Viquipèdia:Citau les fonts? De moment ni una sola referència sobre la naturalesa d'aquest suposada formació autònoma. --Kette~cawiki (disc.) 18:52, 10 juny 2020 (CEST)
Com a apunt de context, "Més País" no està registrat al Registro de Partidos Políticos del Ministeri de l'Interior. --Davidpar (disc.) 19:52, 10 juny 2020 (CEST)
@Davidpar: gràcies, tens tota la raó. Ja he demanat intermediació a VP:PA#Intermediació. Per mi el tema està clar, pot ser en un futur esdevingui realment una formació independent tot i que estigui lligada (o federada) sense ser una delegació, a l'estil PSOE - PSC i no com Podemos - Podem o PP i PP Catalunya.--Kette~cawiki (disc.) 20:02, 10 juny 2020 (CEST)