Discussió:Partit Demòcrata Europeu Català

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

S'hauria d'afegir que les joventuts són la JNC i que formen part del partit liberal europeu al quadre resum, que no sé fer-ho

Tècnicament la JNC són encara les joventuts associades a CDC, fins que no aprovin el canvi. I diria que el mateix per l'afiliació europea. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:32, 11 jul 2016 (CEST)

Problema a WikiData[modifica]

Suposo que és perquè WikiData està construït des d'una mentalitat anglòfona, però "europeisme" i "catalanisme" no haurien de portar majúscula.—Leptictidium (digui) 13:32, 11 jul 2016 (CEST)

Corregit. --Davidpar (disc.) 14:08, 11 jul 2016 (CEST)

Pàgina moguda a "Partit Demòcrata Europeu Català"[modifica]

No editaré sobre aquest tema perquè tinc un clar conflicte d'interessos, però el nom "Partit Demòcrata Europeu Català" no representa el partit del qual parla l'article, ni a nivell oficial ni extraoficial. Aquesta és una decisió que haurà de prendre el partit amb data de 21 d'octubre de 2016. Ara per ara "Partit Demòcrata Europeu Català" no és el partit del que es parla a l'article, sinó un partit buit inscrit al registre espanyol.

Prego que es reverteixi el reanomenament que ha fet l'usuari Sfs90 i, en tot cas, es debati el nom de l'article des de aquell punt (de consens previ).

--Pau Colominas (t'ajudo?) 19:32, 11 oct 2016 (CEST)

+1 als comentaris de @Pau Colominas:. Fa mesos que estic actualitzant l'evolució del partit i no havia canviat el nom de l'article, tot esperant a l'aprovació per part de les bases. Caldria revertir el reanomenament. @Sfs90:--Kippelboy (disc.) 06:58, 13 oct 2016 (CEST)
A part de demanar revertir el reanomenament, també s'ha de recuperar el logotip anterior. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:53, 13 oct 2016 (CEST)
Revertida edició a wikidata.--Kippelboy (disc.) 10:09, 13 oct 2016 (CEST)

Adscripció Europea i Joventuts[modifica]

Falta afegir al quadre resum que les Joventuts són la JNC (ja s'ha signat el conveni de col·laboració), i que formen part del partit d'àmbit europeu ALDE