Discussió:Xamfrà (centre)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Perquè es jutga aquest article de propagandístic i poc convenient?

Xamfrà no és una empresa que vulgui tenir diners i per fer molta propaganda. No! És un centre d'educació artístic, educació en valors i educació social en un barri com el del Raval. Un centre empés per un projecte que ha rebut el premi ciutat de barcelona en educació!

No sé, començo a pensar que la supressió d'aquesta pàgina més que per qüestions del seu contingut es deuen a que la seva creadora (jo) m'he posat en una discussió sobre la supressió d'una categoria que trobo interessantíssima. A les 19:30 penjava el meu comentari defensant la categoria i ales 19:45 es proposava la supressió del meu article......

Demano explicacions, --Anna Seso (discussió) 20:33, 3 març 2009 (CET)

El millor lloc per veure les explicacions (i, si s'escau, rebatre-les) és a la pàgina de discussions d'esborrat, i pots veure també Viquipèdia:notabilitat i viquipèdia:verificabilitat (en relació a la rellevància, no en relació amb que sigui cert el que diu l'article).
El teu comentari a la taverna te l'he respost a la taverna.
Per altra banda, et suggereixo que et miris les contribucions del company que ha proposat l'esborrat i la seva participació en el debat que dius, i crec que veuràs alguna conspiració menys.--Pere prlpz (discussió) 21:15, 3 març 2009 (CET)
Hi ha un problema afegit: quasi tot prové de la web de l'Ajuntament que té els drets reservats, cosa incompatible amb la lliure distribució de la Viquipèdia. --V.Riullop (parlem-ne) 21:26, 3 març 2009 (CET)

ja debatré la qüestió al lloc pertinent però abans vull deixar constància de que crec que aquest qrticle sí que té rellevància, o almenys això considero. Un centre que s'encarrega d'educar dia rere dia els nens, nenes i joves i sensibilitzar-los vers les arts....que actua com a factor social i que a més els seus mèrits estan ben reconeguts i comprovats. Crec que és interessant que la viqupèdia l'accepti com a una "institució" més de Barcelona i que la gent el conegui, que se sàpigui quins projectes es realitzen a la ciutat.... --Anna Seso (discussió) 21:29, 3 març 2009 (CET) referent a que gairebé tot surt de la web de l'ajuntament ho contradic. Potser que hi hagi alguna cosa extreta d'allà i si fa falta la trauré però expresso que gairebé tot està extret dels documents oficials del projecte lliurats personalment per l'equip directiu d'aquest i que no està penjat a internet a cap pàgina amb drets reservats. --Anna Seso (discussió) 21:31, 3 març 2009 (CET)

En part sí que són al powerpoint de la seva web. Però encara que no estiguessin penjats això no fa que es puguin distribuir lliurement o que tercers ho puguin utilitzar comercialment. --V.Riullop (parlem-ne) 09:13, 4 març 2009 (CET)
Que sigui bo o dolent per si mateix no afecta la rellevància enciclopèdica. Si que té els mèrits reconeguts vol dir que és rellevant en el sentit de Viquipèdia:notabilitat, el que cal és citar les fonts, o sigui, posar en quines fonts rellevants es parla d'aquest centre. Si les fonts només diuen que depèn d'una institució rellevant (per exemple, per haver rebut un premi important), aleshores potser el que convé és fusionar aquest article amb l'article de la institució.
Pel que fa al copyvio, una part del text diu exactament el mateix que la web de l'ajuntament, que és una pàgina que no diu pas que es pugui copiar. Per copiar material amb drets d'autor com aquest, pots veure Viquipèdia:Autoritzacions.--Pere prlpz (discussió) 21:44, 3 març 2009 (CET)

Acabo de modificar l'article hi asseguro que no hi queda res del que posava a la pàgina de l'ajuntament. Això és responent a Vriullop que diu que traient el que estava copiat no quedava article. Com? I el que hi ha ara que és? Evidentment, estic d'acord en què s'ha de millorar el format i agraïria col·laboració en aquest sentit. --Anna Seso (discussió) 22:09, 3 març 2009 (CET)

Si, moltes coses són al power point i repeteixo que tinc el permís de la creadora de la web (i del power point) i de l'equip directiu del centre per a poder penjar aquesta informació. Estan completament assabentats de l'existència d'aquesta informació a la viquipèdia i encantats! Per altra banda agraeixo de molt bon grat l'ajuda que se m'està oferint des d'alguns viquipedistes en la millors i la crítica constructiva del meu article, fa molt poc temps que pertanyo a la comunitat viquipedista i agraeixo i agraïré molt tota l'ajuda que se'm pugui oferir. --Anna Seso (discussió) 09:35, 4 març 2009 (CET)

No dubto que tinguis el seu permís, però és necessari tenir constància per escrit que han entès les condicions de la llicència GDFL i l'accepten. De totes formes, el contingut d'un powerpoint no és gaire enciclopèdic i s'hauria de reescriure en prosa descriptiva. --V.Riullop (parlem-ne) 10:04, 4 març 2009 (CET)

No tinc cap problema per a reesciure tot el que faci falta. Com puc demostrar que tinc la seva llicència? --Anna Seso (discussió) 10:12, 4 març 2009 (CET)

Està explicat a Viquipèdia:Autoritzacions, però la veritat, si s'ha de reescriure no val la pena demanar-ho. Habitualment un article nou s'escriu recopilant diverses fonts i fent un redactat propi citant les fonts en les que ens hem basat. --V.Riullop (parlem-ne) 10:33, 4 març 2009 (CET)

Receptors del premi[modifica]

Els noms de les receptores del premi Ciutat de Barcelona que surten a l'article són els que surten a la nota de premsa de l'ICUB, però a la web del premi hi surt una persona més: http://www.bcn.es/cultura/premisciutatbcn/2006/#educacio . No sé quina de les dues fonts és l'equivocada.--Pere prlpz (discussió) 13:28, 4 març 2009 (CET)

Tens tota la raó, en realitat les receptores del premi són tres 8les fundadores del projecte). Moltes gràcies! --Anna Seso (discussió) 14:03, 4 març 2009 (CET)

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 3 de març de 2009

El resultat de les votacions ha estat el següent:

Es conserva per 1 vots a favor de l'esborrament, i 7 en contra al cap de 7 dies

Resultat obtingut amb Viquiestris

Jordicollcosta (discussió) 09:13, 10 març 2009 (CET)

Enllaços[modifica]

A la secció de referències hi apareixien tots aquests enllaços externs, que no referenciaven res, i que des de juny del 2010 estaven marcats amb {{MR}}, i l'autora de l'article avisada a la seva pàgina de discussió. Esborrats de l'article i traslladats aquí.

--Judesba (digues...) 03:09, 26 març 2020 (CET)