TV-2127: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Línia 18: Línia 18:
|coordmin = Final del seu recorregut
|coordmin = Final del seu recorregut
}}
}}
La '''TV-2127''' és una [[carretera]] del [[Baix Penedès]] que discorre pels termes municipals de [[Cercs]] i [[la Nou de Berguedà]]. La ''T'' correspon a la demarcació de Tarragona, tot i que actualment pertany a la [[Generalitat de Catalunya]]. La ''V'' indica que pertanyia a l'antiga xarxa de ''carreteres veïnals''.
La '''TV-2127''' és una [[carretera]] del [[Baix Penedès]] que discorre pels termes municipals d[[el Vendrell]], entre la vila cap del municipi i el poble de [[Sant Salvador (el Vendrell)|Sant Salvador]]. La ''T'' correspon a la demarcació de Tarragona, tot i que actualment pertany a la [[Generalitat de Catalunya]]. La ''V'' indica que pertanyia a l'antiga xarxa de ''carreteres veïnals''.


Té l'origen a l'extrem meridional de la vila d[[el Vendrell]], al carrer de Jaume Carner, des d'on surt cap al sud havent travessat per sota les vies de la [[Línia 4 (Rodalia de Barcelona)]] i seguint per la riba dreta el curs de la [[Riera de la Bisbal]]. Sempre a prop i a la dreta d'aquesta riera, travessa per sota la [[C-32]], més tard les vies del [[Ferrocarril de Barcelona a Tortosa, Flix i Lleida]], i finalment arriba a [[Sant Salvador (el Vendrell)|Sant Salvador]] en uns quatre quilòmetres de recorregut.
Té l'origen a l'extrem meridional de la vila d[[el Vendrell]], al carrer de Jaume Carner, des d'on surt cap al sud havent travessat per sota les vies de la [[Línia 4 (Rodalia de Barcelona)]] i seguint per la riba dreta el curs de la [[Riera de la Bisbal]]. Sempre a prop i a la dreta d'aquesta riera, travessa per sota la [[C-32]], més tard les vies del [[Ferrocarril de Barcelona a Tortosa, Flix i Lleida]], i finalment arriba a Sant Salvador en uns quatre quilòmetres de recorregut.


== Enllaços externs ==
== Enllaços externs ==

Revisió del 18:58, 12 oct 2019

Infotaula carreteraTV-2127
TipusLocal
ÀreaCatalunya
Cota màxima39,6
Cota mínima46,8
Recorregut
Estat
Llocs que travessa

Origen/final
IniciEl Vendrell
FiLa Nou de Berguedà

La TV-2127 és una carretera del Baix Penedès que discorre pels termes municipals del Vendrell, entre la vila cap del municipi i el poble de Sant Salvador. La T correspon a la demarcació de Tarragona, tot i que actualment pertany a la Generalitat de Catalunya. La V indica que pertanyia a l'antiga xarxa de carreteres veïnals.

Té l'origen a l'extrem meridional de la vila del Vendrell, al carrer de Jaume Carner, des d'on surt cap al sud havent travessat per sota les vies de la Línia 4 (Rodalia de Barcelona) i seguint per la riba dreta el curs de la Riera de la Bisbal. Sempre a prop i a la dreta d'aquesta riera, travessa per sota la C-32, més tard les vies del Ferrocarril de Barcelona a Tortosa, Flix i Lleida, i finalment arriba a Sant Salvador en uns quatre quilòmetres de recorregut.

Enllaços externs