Bon Dia TV

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióBon Dia TV
Dades
Tipusemissora de televisió Modifica el valor a Wikidata
Camp de treballTV
Idioma oficialCatalà
Història
Creació27 novembre 2018
Governança corporativa
Part deCorporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears
Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació Modifica el valor a Wikidata
Altres
En línia
Online CatalunyaEmissió en directe

Lloc webccma.cat… Modifica el valor a Wikidata

Bon Dia TV és un canal de televisió generalista en català per als catalanoparlants a l'estranger amb continguts audiovisuals d'arreu dels Països Catalans creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. La seva primera emissió va tenir lloc el 27 de novembre de 2018.[1][2]

Aquesta televisió pretén aglutinar tot el contingut català de les diverses televisions en un sol mitjà amb contingut de proximitat. La programació té un clar caràcter social i cultural i està conformada per documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports.[3]

El 22 de gener de 2018 la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears signen l'objectiu de crear un espai de televisió en català.[4] El 27 de febrer de 2021 s'anuncià que el consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació havia aprovat l'adhesió d'À Punt a Bon Dia TV, canal d'internet que fins llavors compartien TV3 i IB3[5] i el 19 de novembre del mateix any es va fer efectiva la seua adhesió.

Referències[modifica]

  1. «Neix el canal digital Bon dia TV, fruit de l'acord de col·laboració entre IB3 i la CCMA». Ara [Consulta: 30 novembre 2018].
  2. «TV3 i IB3 posen en marxa Bon Dia TV, el canal digital de continguts en català». NacióDigital. [Consulta: 30 novembre 2018].
  3. «La nova televisió; Bon Dia TV». VilaWeb. [Consulta: 30 novembre 2018].
  4. «IB3 y TV-3 crean el canal 'Bon dia TV'» (en castellà). [Consulta: 30 novembre 2018].
  5. «À Punt s'adhereix a Bon Dia TV, el canal d'internet de TV3 i IB3». Vilaweb, 27-02-2021 [Consulta: 27 febrer 2021].

Enllaços externs[modifica]