Televisió del Berguedà

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióTelevisió del Berguedà
Dades
Tipuscanal de televisió local Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Persona rellevantFerran Debant Garcia (2014)
Manel Medina Abrié Modifica el valor a Wikidata

Lloc webtvbergueda.cat Modifica el valor a Wikidata

Televisió del Berguedà, anteriorment coneguda com a Televisió de Berga, és un canal de televisió de la comarca del Berguedà. Actualment emet a les comarques del Berguedà, Solsonès i Bages.

La programació del canal se centra en l'actualitat comarcal i en l'emissió d'esdeveniments de proximitat entre els quals destaca la retransmissió en directe de la Patum de Berga.[1]

El canal va néixer l'any 1991 a Berga amb el nom de Televisió de Berga. Posteriorment, també s'anomenà Televisió Comarcal del Berguedà i Canal Taronja Berguedà. La televisió celebrà els 30 anys en una gala en directe des del Teatre Municipal de Berga.[2][3]

Freqüències[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Manel Més de 222.000 persones veuen la Patum en directe per TV Berguedà». Televisió del Berguedà. [Consulta: 23 octubre 2023].
  2. «TV Berguedà celebra 30 anys amb una gala en directe des del teatre de Berga». Freqüència. [Consulta: 23 octubre 2023].
  3. «Manel Medina: “Hem de demostrar que els joves tenen espai en les televisions locals”». Comunicació 21. [Consulta: 23 octubre 2023].

Enllaços externs[modifica]