Invoice ninja

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Invoice ninja

Tipusprogramari Modifica el valor a Wikidata
En catalàen procés
Equip
Desenvolupador(s)Co-creator: Hillel Coren
Més informació
Lloc webinvoiceninja.org Modifica el valor a Wikidata

Invoice Ninja és un paquet de programari lliure de codi obert. És tracta d'una aplicació de factura que permet crear factures i enviar-les per correu electrònic, fer un seguiment de pagaments i despeses i realitzar tasques i projectes facturables en temps per als clients. Invoice Ninja está orientat a la petita i mitjana empresa, fundacions o professionals independents. Es vam llançar a principis del 2014.

Com que és de codi obert (desenvolupat amb Laravel & Flutter), permet als usuaris l’opció d’allotjar la plataforma de facturació als seus propis servidors. També disposa d’un servei d’hospedatge a Invoice Ninja amb diferents opcions de pagament (inclosa la versió gratuïta). Així mateix es troba disponible per a Google Play i l'App Store. Es distribueix sota una llicència adaptada de BSD original(LLICÈNCIA DE GARANTIA D’ATRIBUCIÓ) .

Invoice Ninja inclou les funcions més importants d'un sistema per crear i gestionar factures online. Aquestes funcions l'hi venen donades per un conjunt de mòduls que es poden activar i desactivar molt fàcilment a mida de les necessitats de la gestió. És multi-usuari (versió enterprise, de pagament) amb permisos d'accés per funcionalitats.

El projecte Invoice Ninja fa ús de dues plataformes per allotjar el seu codi depenent del tipus de versió:

Arquitectura[modifica]

Invoice Ninja és una aplicació web basada en el servidor HTTP Apache, escrita en PHP Laravel framework i que fa servir MySQL com a sistema de gestió de bases de dades. Aquestes característiques fan que es pugui instal·lar en la majoria de serveis d'allotjament web. Hi ha paquets auto-instal·lables que permeten fer la instal·lació en diversos sistemes operatius:

Ofereix una gran quantitat de funcions, com ara disseny de factures de marca personalitzada, facturació periòdica i facturació automàtica de clients, creació de pressupostos en temps real i propostes personalitzades, informes de despeses i molt més. Invoice Ninja també és capaç de gestionar pagaments en línia des de més de 40 passarel·les de pagament, inclosos Stripe, PayPal i WePay. També accepta pagaments mitjançant targetes de crèdit, ACH, Bitcoin i molt més. Paga en línia, organitza els fluxos de treball del projecte amb Kanban Boards.

Vegeu també[modifica]

Enllaços externs[modifica]