Llista d'episodis d'Arròs covat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arròs covat és una sèrie d'animació creada pel dibuixant Juanjo Sáez, dirigida per Luis Fabra i Kike Maíllo, estrenada pel canal 33 de Televisió de Catalunya el 29 de setembre de 2009.[1] La sèrie és protagonitzada per Xavi Masdéu, un dissenyador gràfic de 30 anys que ha de refer la seva vida després que la seva xicota, la Sònia, trenqui la relació.

Llista d'episodis[modifica]

Aquesta llista d'episodis correspon a les temporades emeses de la sèrie Arròs covat a Televisió de Catalunya. Cada episodi té el nom d'una especialitat d'arròs que guarda una estreta relació amb la seva trama, excepte l'episodi 9.

Primera temporada[modifica]

La primera temporada fou estrenada el 29 de setembre de 2009 fins al 22 de desembre del mateix any.

# Títol Direcció Guió Data d'estrena a Catalunya
1"Arròs a banda"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo29 de setembre de 2009
El Xavi és un jove dissenyador, modern i cosmopolita, que viu amb la seva nòvia de tota la vida, la Sònia. Ell creu ser feliç fins que un dia. s'adona que se li cova l'arròs. Ja té 30 anys, i té la sensació que la vida li passa per davant sense fer-hi res.
2"Arròs a la cubana"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo6 d'octubre de 2009
El Xavi està deprimit per la ruptura amb la Sònia, però vol seguir vivint experiències noves i no es pot treure del cap una jove dissenyadora, la Luz. Els seus companys de l'estudi decideixen muntar-li una festa a casa, que se'ls hi escaparà de les mans.
3"Arròs mar i muntanya"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo13 d'octubre de 2009
El Xavi troba a faltar la Sònia, però la Luz li proposa una cita. El Xavi redescobrirà el món de les cites i intentarà seduir a la Luz, però mai es podrà treure del damunt el record de la Sònia. El Xavi haurà de lluitar entre ser un modernillo enrotllat o un pagafantes més.
4"Arròs integral"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo20 d'octubre de 2009
Les coses es compliquen a l'estudi, el Lluís i el Ricard sospiten del Xavi i ell els enganya prometent una feina per a IKEA. Mentres tant, el Xavi s'haurà de decidir si vol a la Luz, a la Sònia o a les dues alhora.
5"Sobres d'arròs"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo27 d'octubre de 2009
El Xavi es disculpa amb els companys de l'estudi per haver mentit i troba noves perspectives de feina per a ells. La Sònia torna a casa, però per a emportar-se les seves coses i la nevera, regal dels ex-sogres del Xavi. Don Teodoro i el seu ex-jendre tindran una agradable conversa.
6"Arròs de borratxo"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo3 de novembre de 2009
El Xavi decideix oblidar a les dones per un temps i tornar a les arrels de la seva joventut per a ser feliç. però la Luz li demana ajuda en un treball i descobreix que la joventut d'avui és diferent a la que ell creia. La Tieta Paquita es retrobarà amb un antic amant seu.
7"Arròs amb llamàntols"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo10 de novembre de 2009
La situació econòmica de l'estudi és lamentable i el Lluís i el Ricard decideixen cobrar els retards a la seva manera. El Xavi ha de buscar una solució per a poder pagar als seus empleats i acabarà fent feines que mai hauria imaginat.
8"Arròs de la mama"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo17 de novembre de 2009
El Xavi aconsegueix que el Serafí, l'amant de la tieta Paquita l'avali per a un préstec. Al banc es trobarà amb l'Agus, una mare soltera de 50 anys que li oferirà un crèdit i alguna cosa més.
9"Cocido madrileño"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo24 de novembre de 2009
Per fi les coses s'han normalitzat a l'estudi el Talpgràfic. La feina sembla que torna a sorgir i els hi arriba una oferta des de Madrid. Els tres van a la capital per a fer un prova. I com tothom ja sap, el món és molt petit, i allà el Xavi, el Lluís i el Ricard es trobaran amb antics amors. o amb algú encara més inesperat.
10"Arròs de menú"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo1 de desembre de 2009
Al Lluís i al Ricard els hi arriba una oferta de feina d'un important estudi de disseny, que intentaràn amagar-li al Xavi. Mentrestant aquest, confiant amb el seu equip, seguirà buscant feina per la seva empresa; aquesta vegada haurà de dissenyar el poster per un festival de cine gay.
11"Arròs de sushi"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo15 de desembre de 2009
El Xavi ha d'abandonar el seu pis. Li demanen un lloguer massa elevat i ha d'anar a casa d'algú altre. A part, ha de buscar acompanyant per la festa d'entrega dels premis LAÜS, on es retrobarà amb persones que feia temps que no veia.
12"Arròs d'hospital"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo22 de desembre de 2009
Després de la festa dels premis LAÜS, el Xavi i la Tieta Paquita discuteixen. Ell s'enfada molt i a la tieta li agafa un cobriment de cor, fent sentir al Xavi molt culpable. A l'hospital ella rebrà visites de persones conegudes que li descobriran al Xavi secrets del passat de la seva tia.

Segona temporada[modifica]

La segona temporada fou estrenada el 6 de gener de 2011 fins al 16 de març del mateix any.

# Títol Direcció Guió Data d'estrena a Catalunya
13"Arròs amb llet"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo6 de gener de 2011
Després de la mort de la tieta Paquita el Xavi torna a la Verneda a viure amb els seus pares. Allà abandonarà el món del disseny per convertir-se en professor d'autoescola, com el seu pare. A part, rebrà unes trucades estranyes i misterioses...
14"Arròs brut"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo13 de gener de 2011
La tieta Paquita ha anat a parar al cel però aquest indret idíl·lic no li acaba de fer el pes. Mentrestant, en Xavi comença a donar classes a l'autoescola Masdéu. La cosa no li anirà gaire bé i acabarà... bé, diguem que les coses se li complicaran una miqueta.
15"Arròs de la Paquita"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo20 de gener de 2011
La presó marca, i després d'aquesta terrible experiència el Xavi necessita canviar d'aires. Dit i fet, el Xavi decideix compartir pis amb el Serafí però poc a poc veurà que s'està convertint en un jove ancià. Potser és moment de moure el cul i recuperar el Talp Gràfic. Però...amb quins diners? I on cony estan el Ricard i el Lluís?
16"Empatx d'arròs"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo27 de gener de 2011
El Xavi comença a tenir alguns desitjos, necessita¿ sucar. Fa massa temps que no està amb una noia i per culpa dels seus companys d'estudi acaba en el món de les xarxes socials. De cop, la seva vida es converteix en una bogeria de cites, de dones que van i venen, però la seva obsessió se centra en una noia, la Vicky.
17"Arròs congelat"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo3 de febrer de 2011
Un dia pot fer moltes voltes. Pot començar bé i acabar malament o al revés. Potser fins i tot comença de puta mare i acaba també de collons. O comença com una merda i també acaba com una merda. En fi, ja no sé el que em dic. El cas és que mai se sap el que passarà, així que ho hem d'entomar tan bé com puguem.
18"Covada d'arròs"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo10 de febrer de 2011
El Xavi sent alguna cosa per la Laura però... I la Laura pel Xavi? Tots hem desitjat algun cop poder veure com es viuen les coses des de l'altre costat. Descobrir la cara oculta de la lluna, resoldre el misteri de l'edifici Windsor, saber la veritat sobre el manuscrit de Voynich...ehem, ehem, en fi, ja m'enteneu.
19"Pastís d'arròs"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo17 de febrer de 2011
El Xavi se sent estrany i està una mica preocupat. El que li passa és que està enamorat. En aquest capítol assistim a una enumeració de tot allò que fem quan just ens acabem d'enamorar. Són coses entranyables entre la teva parella i tu, però enganxifoses per la resta del món.
20"Arròs d'Arenys amb mostassa a la mel"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo24 de febrer de 2011
Un antic amic de la Laura, en Paul, es quedarà uns dies a viure a casa de la Laura i en Xavi. En Paul és una estrella de rock que encisa totes les dones. Tot sembla correcte fins que el Xavi s'adona que en Paul i la Laura van estar junts i potser encara queda alguna cosa per resoldre.
21"Super arròs"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo3 de març de 2011
Una nit de tempesta, la llum marxa de casa del Xavi i la Laura. Per passar l'estona el Xavi decideix llegir un dels seus llibres favorits, un dels grans clàssics de la literatura il·lustrada universal.
22"Arròs sènior"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo9 de març de 2011
Els joves dissenyadors reben un nou encàrrec: el disseny de la imatge d'un festival de música moderna. Però el Xavi en queda exclòs perquè és massa gran! A més, la seva xicota està obsessionada a trobar un pis nou... al camp.
23"Arròs suec"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo16 de març de 2011
L'equip de dissenyadors gràfics viatgen cap a Suècia, on han rebut l'encàrrec de fer un disseny per una samarreta d'H&M.
24"Arròs bomba"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo16 de març de 2011
Un antic amic de la Laura, el Paul, es quedarà uns dies a viure a casa de la Laura i el Xavi. El Paul és una estrella de rock que encisa totes les dones. Tot sembla correcte fins que el Xavi s'adona que el Paul i la Laura van estar junts i potser encara queda alguna cosa per resoldre.

Tercera temporada[modifica]

# Títol Direcció Guió Data d'estrena a Catalunya
25"Arròs per a tres"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo10 de novembre de 2012
El Xavi i la Laura d'aquí nou mesos seran pares. En Xavi està emocionat per començar aquesta nova etapa de la seva vida amb la Laura. Però un remordiment el turmenta, la infidelitat amb la sueca. En Xavi no sap què fer, si dir-li a la Laura la veritat i arriscar-se a perdre-la, o callar per sempre.
26"Arròs del paleolític"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo10 de novembre de 2012
El Xavi sent el crit de la selva. És inevitable. El nadó naixerà tard o d'hora i el Xavi comença a posar-se nerviós. Sent que té la responsabilitat de protegir la seva nova família. Necessita trobar una feina ja per assumir les despeses d'una nova persona a la família...
27"Arruiz Zafón"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo17 de novembre de 2012
Uns comercials de l'editorial Mundo arriben al Talp Gràfic oferint-los una feina al Xavi, al Ricard i al Lluís. Per aconseguir la feina hauran de passar una sèrie d'entrevistes. La Laura no li posarà les coses fàcils al Xavi, ja que ella començarà a notar els primers canvis d'humor a causa de l'embaràs.
28"Arròs inflat (part 1)"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo17 de novembre de 2012
Només queden tres dies perquè neixi el futur fill de la Laura i el Xavi i a ell ja comença tenir angoixa de totes les coses que deixarà de fer el dia que sigui pare. Així que decideix treure de la caixa dels records la llista de coses que volia fer abans de morir. Però, com sempre li passa al Xavi, les coses no surten com ell esperava i a l'altre punta de la ciutat la Laura trenca aigües...
29"Arròs inflat (part 2)"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo24 de novembre de 2012
La Laura arriba a l'hospital amb el Lluís i el Ricard. De cop, no vol donar a llum. El Xavi no és amb ella i a més li comencen a entrar pors per la seva imminent maternitat. El que no sap la Laura és que el Xavi també és a l'hospital, però a causa d'un cop al cap no recorda qui és.
30"Arròs a la malaguenya"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo24 de novembre de 2012
La Laura i el Xavi ja són pares i s'enfronten al primer dia de convivència a casa amb la Dana i amb el primer conflicte important: fer-la callar quan es posa a plorar. A més, els de la Editorial Mundo ofereixen una altra feina al Talp Gràfic que farà trontollar l'amistat entre el Xavi, el Lluís i el Ricard.
31"Arròs infidel"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo1 de desembre de 2012
Sortint del pediatre amb la Dana, el Xavi i la Laura es troben amb l'Isidro i la Sònia, que els ofereixen passar un cap de setmana junts en una casa seva als Pirineus. El Xavi i la Laura no tindran cap més remei que acceptar. Serà un cap de setmana inoblidable.
32"Arròs responsable"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo1 de desembre de 2012
El Xavi és feliç. Per ell ser pare és meravellós perquè no es responsabilitza de res. A la Laura li ofereixen una bona feina i decideix que ja és hora que el Xavi comenci a fer de pare. A més, la Laura comença a necessitar deixar de ser una mica mare i tornar a ser una dona. El Xavi passarà un sol dia amb la Dana... I quin dia!
33"Arròs amb llamàntols i una gamba"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo8 de desembre de 2012
La Laura convida el Xavi perquè vagi amb ella a un sopar amb gent de la seva feina. Els dos decideixen deixar la Dana amb els pares del Xavi. La Dana coneixerà el gos de la família, l'Adolfo. Al sopar, un cop més, el Xavi acabarà ficant la pota.
34"Arròs sense delícies"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo8 de desembre de 2012
El Xavi es desperta amb una ressaca espantosa recordant la gran cagada que va cometre el dia anterior amb la Laura. Sembla que ha marxat de casa i ha deixat la Dana amb ell. El Xavi arrossega un altre cop la seva culpa en busca de qualsevol cosa que pugui arreglar el que va fer... Però la Laura amaga un secret que canviarà les coses per sempre...
35"Arròs del passat Nadal"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo15 de desembre de 2012
El Xavi rebrà una visita molt especial, la de la tieta Paquita. La tieta mostrarà al Xavi el seu passat, present i futur. El que farà el Xavi després d'aquest viatge només serà decisió seva.
36"Arròs de boda"Luis Fabra i Kike MaílloOriol Capel, Juanjo Sáez i Enric Pardo15 de desembre de 2012
La Laura ha acceptat la feina a Berlín. Ja no hi ha marxa enrere. Avui surt el seu vol i ja està tot preparat. El Xavi va a acomiadar-se d'ella i de la Dana. La Laura no es quedarà si no l'hi demana el Xavi, però està massa dolgut per demanar-l'hi... Una boda a un petit poble de Màlaga, un tarragoní avorrit que sembrarà el caos, uns Mossos d'Esquadra i un DJ de Mierda atrapat en una altra dimensió acompanyaran el nostre protagonista a través de les carreteres de peatge catalanes en una aventura èpica per recuperar la seva família.

Referències[modifica]

  1. «Programación». La Vanguardia. Barcelona: Grupo Godó, 29-09-2009. [Consulta: 22 abril 2013].

Enllaços externs[modifica]