Llista d'episodis de Mar de fons

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

La sèrie de televisió catalana Mar de fons consta d'una temporada amb un total de 40 episodis. Es va estrenar a Catalunya per TV3 el 18 de setembre de 2006[1] i l'últim espisodi es va emetre el 30 de gener de 2007.

Temporades[modifica]

Temporada Episodis Estrena a Catalunya Final
1 40 18 de setembre de 2006 30 de gener de 2007

Llista d'episodis[modifica]

Primera temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
11 Noms bíblics Jesús SeguraJosep Maria Benet i Jornet18 de setembre de 2006
Nofre és l'amo d'un gran edifici on té la seva important editorial, Babel. Judit, una jove publicista, arriba a l'edifici amb la intenció de muntar-hi el seu estudi. 
22 L'home de l'ascensor Jesús SeguraJosep Maria Benet i Jornet19 de setembre de 2006
La Montserrat pretén que el Nofre es repensi de tirar endavant la licitació per la televisió. El Carles esbronca la Vanessa per no fer bé la seva feina. 
33 Vells amics Jordi FradesJosep Maria Benet i Jornet25 de setembre de 2006
El Nofre segueix convençut que el projecte que vol emprendre la Jana no té ni cap ni peus. A l'agència de la Judit, les coses no acaben d'anar bé. 
44 La meva família Jordi FradesJosep Maria Benet i Jornet26 de setembre de 2006
La Judit creu que tots els Revert són iguals, malgrat els esforços del Pol perquè pensi el contrari. La Jana no perd la il·lusió en el seu projecte de muntar una discogràfica. 
55 Vudú Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet2 d'octubre de 2006
La Judit es nega a acceptar que el Pol es punxi. Els dos amics es fan costat i comparteixen els seus problemes. El Tomàs cada cop és més conscient que el Nofre el considera un incompetent. 
66 Si caus tu, caurem tots Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet3 d'octubre de 2006
La Judit, que no sempre es pot mantenir ferma en els seus projectes, trontolla davant del Pol i li explica els seus dubtes. 
77 Jocs d'atzar Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet9 d'octubre de 2006
Els problemes que envolten els Revert obliguen el Carles a deixar de banda els assumptes personals per poder implicar-se en els assumptes de la família. La Judit segueix força trasbalsada pels últims contactes amb els membres del clan Revert. 
88 Cap escàndol, cap culpable, cap titular Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet10 d'octubre de 2006
L'Eva vol donar un cop de mà a la família Revert en allò que els faci falta i per això s'implica en la situació actual. El Pol es nega a acceptar els judicis de la Judit sobre els fills del Nofre. 
99 L'hora de la veritat Eduard BoschJosep Maria Benet i Jornet16 d'octubre de 2006
La Judit està decidida a començar una nova vida. El Pol, que veu amb bons ulls la decisió de la seva sòcia, l'ajudarà perquè se'n surti. La Montserrat pretén que el Carles s'impliqui en els assumptes de l'editorial. 
1010 So de campanes Eduard BoschJosep Maria Benet i Jornet17 d'octubre de 2006
La Judit, destrossada, té la sensació que haurà de tirar endavant tota sola si de veritat vol sortir del pou en què es troba. El Tomàs està fart que els Revert supervisin cada pas que fa i es proposa anar una mica pel seu compte. 
1111 La vida passa mentre fas altres plans Jordi FradesJosep Maria Benet i Jornet23 d'octubre de 2006
El Carles vol ajudar la Judit, però no encerta la manera de fer-ho, cada vegada que s'hi acosta ella es mostra distant. El Tomàs vol negociar amb la Montserrat el contracte de l'Ernest. 
1212 No vull ser pilot Jordi FradesJosep Maria Benet i Jornet24 d'octubre de 2006
La Judit dubta de les seves opinions sobre els Revert, però l'Aurora li recorda quin és el seu lloc. Tot i així, el Carles continua disposat a acostar-se a la Judit, tot i les reticències de la noia. 
1313 El meu pare... i tu Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet30 d'octubre de 2006
El Tomàs creu que la Judit no és aigua clara i es proposa descobrir què amaga. El Carles i la Jana recorden els bons moments viscuts amb el Nofre. La Montserrat s'ha d'encarregar dels preparatius per a una trobada familiar i demana ajuda a la Jana. 
1414 Homenatge Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet31 d'octubre de 2006
S'ha de celebrar l'homenatge al Nofre, però la Montserrat no s'acaba de trobar bé. L'Eva continua les seves investigacions sobre la Judit, al marge del Canals. 
1515 19:55 Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet6 de novembre de 2006
El Carles s'interessa per l'estat de la Jana, però ella el defuig. El fet d'haver conegut la Judit fa que el Carles s'interessi pel passat de la seva família. La relació entre la Montserrat i l'Ernest sembla refredar-se per moments. 
1616 Romeu i Julieta Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet7 de novembre de 2006
La Montserrat no fa bona cara i la Jana es preocupa pel seu estat de salut. La Susanna, en canvi, s'adona que el que li passa a la seva mare és que està abatuda. 
1717 Qui? Com? Quan? On? Jesús SeguraJosep Maria Benet i Jornet13 de novembre de 2006
El Carles vol saber per què la Judit es va acostar a la seva família. L'Eva no està satisfeta amb la investigació sobre la Judit. Ha descobert part del seu passat, però creu que amb això no n'hi ha prou. 
1818 La tria és fàcil Jesús SeguraJosep Maria Benet i Jornet14 de novembre de 2006
El Carles i la Montserrat mantenen opinions completament oposades sobre la Judit, i això fa que la seva relació se'n ressenti. El mateix passa amb la resta de membres de la família. 
1919 Documents Jordi Frades & Eva NorvertoJosep Maria Benet i Jornet20 de novembre de 2006
La Judit i les impressions oposades que desperta provoquen que el Carles es distanciï de la seva família. La Montserrat vol que l'Eva li expliqui tot el que ha descobert sobre la Judit. 
2020 El dubte Josep Maria Benet i Jornet21 de novembre de 2006
El Carles vol demostrar a la seva família que la Judit diu la veritat, encara que això impliqui embrutar el bon nom dels Revert i de Babel. Per la seva banda, la Montserrat no està disposada que es malmeti la memòria de l'avi Carles. 
2121 Corleone Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet27 de novembre de 2006
La Susanna vol i dol; no està d'acord amb algunes actituds del Carles, però no pot obviar que és el seu germà i se l'estima. L'Eva s'acosta a la Judit per tal d'aprofundir en les seves investigacions. 
2222 Sexe, mentides i jocs de cartes Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet28 de novembre de 2006
El Tomàs maquina alguna cosa per tal d'enxampar la Judit en fals. L'Amèlia i el Ramon no solucionen els seus problemes i cada cop fa més temps que es van separar. 
2323 Trencaments Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet4 de desembre de 2006
Les sospites sobre la Judit esdevenen encara més fermes entre els Revert, a excepció del Carles, que segueix defensant la seva dona. L'Ernest torna de la seva gira i s'ha de retrobar amb la Montserrat. 
2424 La por Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet5 de desembre de 2006
A causa de la pressió de tota la família, el Carles no pot evitar replantejar-se les seves conviccions sobre la Judit. 
2525 Ravioli de pera Eduard BoschJosep Maria Benet i Jornet11 de desembre de 2006
L'Eva, que en tot moment ha estat convençuda de la culpabilitat de la Judit, es comença a plantejar què passaria si no fos així. L'Ernest lliura el primer exemplar d'"Eòlia" a la Montserrat, tot i que continua censurant la seva actitud amb el Carles i la Judit. 
2626 Què et plau, amat? Eduard BoschJosep Maria Benet i Jornet12 de desembre de 2006
La Susanna dubta de si la integritat de la família pot ser excusa de qualsevol actuació. Ara que ho veu amb una mica més de distància, es planteja si la família Revert no ha estat realment injusta amb la Judit. 
2727 A sang freda Eva NorvertoJosep Maria Benet i Jornet18 de desembre de 2006
En Carles s'ho està passant molt malament i ni la Jana ni la Susanna fan el pas per ajudar-lo. L'Amèlia sembla l'única persona capaç d'entendre com pateix el noi. En Canals insta l'Eva i en Delacruz a demostrar definitivament la culpabilitat de la Judit. 
2828 La nostàlgia ja no és el que era Eva NorvertoJosep Maria Benet i Jornet19 de desembre de 2006
En Carles ho està passant molt malament i ni la Jana ni la Susanna fan el pas per ajudar-lo. L'Amèlia sembla l'única persona capaç d'entendre com pateix el noi. El Canals insta l'Eva i el Delacruz a demostrar definitivament la culpabilitat de la Judit. 
2929 Cançó de Nadal Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet26 de desembre de 2006
L'estat de salut de la Montserrat preocupa seriosament la família, ja que veu com la principal afectada no fa cas dels consells mèdics. 
3030 Anades i tornades Ignasi TarruellaJosep Maria Benet i Jornet26 de desembre de 2006
El Carles vol convèncer a la Judit perquè lluiti per demostrar la seva inocència. Mentrestant l'Ernest s'adona del que realment sent per la Montserrat. 
3131 Pares i fills Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet2 de gener de 2007
La Judit no pot fer com si no hagués passat res ara que sap que el Carles ha dubtat de la seva innocència. En Carles se sent en deute amb la Judit, però no l'hi sap demostrar. En Tomàs segueix inquiet perquè cada vegada se sent més allunyat de les seves filles. 
3232 Viatge a Ítaca Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet2 de gener de 2007
La Judit recupera unes cartes del seu avi. Després de llegir-les, comença a veure el seu pla de venjança des d'una altra perspectiva. 
3333 Viure junts Eduard Bosch & Jesús SeguraJosep Maria Benet i Jornet8 de gener de 2007
El Carles vol que a partir d'ara la relació de la Judit amb els Revert millori, però no sembla que tots els membres de la família estiguin disposats a fer l'esforç. La mala maror és la tònica dominant entre la Laura i el seu pare. 
3434 Maleïts mòbils Eduard Bosch & Eva NorvertoJosep Maria Benet i Jornet9 de gener de 2007
La Judit es vol comprometre a fons en la relació amb el Carles, malgrat que això impliqui fer més estretes les relacions amb els Revert. Els problemes del Tomàs i la Laura són cada cop més difícils de superar i l'abisme que s'obre entre pare i filla també afecta la Susanna. 
3535 Tot s'arreglarà, tot anirà bé Eva NorvertoJosep Maria Benet i Jornet15 de gener de 2007
Els esforços del Carles, que ha seguit investigant pel seu compte el passat de l'avi Romeu, sembla que per fi donaran fruit. La Jana s'adona que l'Eva està molt dolguda perquè s'ha fet conscient que mai més tornarà a estar amb el Carles. 
3636 Capsa de sorpreses Eva NorvertoJosep Maria Benet i Jornet16 de gener de 2007
El Carles es compromet a posar el Tomàs al seu lloc i posar límits d'una vegada a la Judit. Per la seva banda, la Judit continua estirant el fil de la investigació a la recerca de nous resultats. 
3737 L'enigma Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet22 de gener de 2007
Els Revert s'adonen que cal estar units en els moments difícils per poder tirar endavant. La Judit s'aboca a la família del Carles, malgrat tot el mal que li han fet. 
3838 La més forta de la família Kiko RuizJosep Maria Benet i Jornet23 de gener de 2007
El Tomàs cada cop està més sol. Cadascun dels membres de la família ha tingut algun enfrontament amb ell. Malgrat tot, la Susanna lluita perquè les seves filles no s'oblidin del seu pare. 
3939 Tocat i enfonsat Jesús SeguraJosep Maria Benet i Jornet29 de gener de 2007
La Montserrat sembla entendre's cada vegada millor amb la Judit. Després d'haver-la odiat profundament, ara s'adona que és una peça imprescindible en els projectes empresarials de Babel. 
4040 Paranoies Jesús SeguraJosep Maria Benet i Jornet30 de gener de 2007
El Carles s'ha de bolcar en els assumptes de la família i assumir papers que no hauria volgut temps enrere. El Tomàs ja no sap què fer per no quedar-se completament sol, ni tan sols la Susanna li fa ja costat. 

Referències[modifica]

  1. «Programació». La Vanguardia. Barcelona: Grupo Godó, 18-09-2006. [Consulta: 29 gener 2013].