Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Conflicte entre ContentTranslation i el nostre traductor d'interwikis

6
KRLS (discussiócontribucions)

M'he adonat que la nostra function addCharSubsetMenuVar(s) de Mediawiki:Common.js (o Usuari:Coet/scripts/api.js) entra en conflicte amb la nova funcionalitat que et suggereix en els interwiki un article en castellà quan no existeix i l'anglès sí per exemple. A ulls de l'usuari, se li tradueixen els noms dels interwikis però al clicar sobre l'anglès li suggereix com si fos el castellà. També el color de l'idioma suggerit canvia de color incorrectament. Ho podeu provar a Ilan Bakhar.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
KRLS (discussiócontribucions)

Tens la funcionalitat beta Traducció de contingut activada? Com a mínim et suggereix el "castellà"?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Sí que tinc activada la funcionalitat beta, i em suggereix "español" i "français".

QuimGil (discussiócontribucions)

Jo la tinc activada i no me'n recomana cap (només veig els enllaços a anglès i hebreu, els quals funcionen correctament).

Vriullop (discussiócontribucions)

Aquesta funció de common.js no té res a veure amb els interwkis. Carles, estàs parlant de la funció dels viquiestris que si no recordo malament traduïa els interwikis en català. Primer, prova-ho sense viquiestris, traient-los de Usuari:KRLS/vector.js. Segur que al refer-los i reordenar-los es fa un embolic amb l'afegit pel ContentTranslation. El següent pas és pensar si realment vols mantenir el javascript dels viquiestris o deixar-los desactivats i llestos.