Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Yuanga

Manlleus (discussiócontribucions)

Bones! Hi ha una votació d'esborrar pàgines en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Niko Bellic, es comenta perquè després de la vostra votació un o més usuaris han realitzat canvis substancials de la pàgina per a que sigui possible una revaloració del vot, si és així, voteu de nou o comenteu els punts clau per la seva millora, conserva o esborrament. Salutacions i gràcies per l'atenció!

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola @Manlleus! L'article ha millorat moltíssim, però continuo sense veure'l admissible. Les referències parlen principalment del videojoc, i no del personatge. Segurament donaria suport a una proposta de fusió, em sabria greu que es perdés tanta feina.

Manlleus (discussiócontribucions)

Hola @Yuanga:Això passa amb tots els articles de personatges sobre videojocs, pel·lícules, etc. La wiki anglesa ha passat pel mateix i han conservat l'article. Com tu alguns comenten de fusionar-lo en la llista de personatges com a final mínim, però en aquest cas resulta ser el personatge fictici més important després de Lara Croft de la saga Tomb Raider, ja que compta amb anàlisis inumerables, i hi ha material (http://kotaku.com/5010866/extended-audio-interview-with-niko-bellics-voice-actor o http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=19547) com si es tractés d'un personatge real que molts dels personatges "reals" tindrien menys admissibilitat i popularitat existents entre els nostres articles. Crec que passa de sobres per la "prova" de l'admissibilitat, parlin o no directament moltes de les referències de l'article. Moltes de les referències provenen de fonts notables i famoses de la indústria dels videojocs i de l'entreteniment interactiu. No estem parlant del "bitxet" del comecocos, costaria trobar un tema semblant amb tanta cobertura.

Yuanga (discussiócontribucions)

Potser la solució, doncs, estigui en crear uns criteris d'admissibilitat per a personatges ficticis. Com ja t'he comentat abans, ara per ara no em sembla que ho sigui pas. Per cert, crec que no és molt encertada la comparació amb pac-man! :D

Manlleus (discussiócontribucions)

@Yuanga: sense motius clars de no admissibilitat, no veig possible cap fusió ni supressió d'informació. Les referències parlen del personatge i provenen de fonts fiables, tot és discutible però si no aportes més informació sobre la proposta d'esborrament no hi puc fer res.

PS: No anava en serio amb el pacman!

Yuanga (discussiócontribucions)

Per a mi, el problema principal és que les referències parlen del videojoc, i de passada mencionen el personatge (perquè n'és el protagonista, evidentment) però no en parlen del personatge de manera principal. És per aquest motiu que penso que els personatges de videojocs, o els personatges ficticis, s'haurien de tractar d'una altra manera, i no ficant-los al mateix sac que la resta.

Per cert, s'hauran de revisar de referències. No les he visitades totes però aquesta no funciona, aquesta no la troba, algunes demanen login com aquesta... només són alguns exemples, n'hi ha més enllaços morts.